Traffic Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ok, bildē redzams kā tur izskatās. No tumbas iet vads un pie centra sadalās un vnk kā drātiņas tur ir iesprausti. Vai būtu iespējams pie pc pieslēgt tikai tumbas, bez paša centra? Ja jā, tad kā, ko man vajag? Un ja nē, tad jāmēģina vien ar visu centru un arī tad, kādus vadus vai pārveidotājus vai ko man vajag? Meklēju google, bet tur veca informācija, ko atradu. ā, un vēl informācijai, man pc aizmugurē ir 6 skaļruņu caurumi, it kā es zinātu, kam ir kas, bet trīs ir aizņemti, vienā ir pašreizējās tumbiņas pārējos divos ausis+mic. Un pašreizējās tumbas, protams, rautu ārā Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Vai nebūtu vinekāršāk nopirkt to vadu kur savienu Centru ar kompi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Lai pieslēgtu mūzikas centru pie kompja vajag 3.5mm -> RCA pāreju. Ir arī lielajos Rimi. Bilde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) nopērc 3.5 jack'u, pievieno to tumbu vadus un viss kulē. skaties ka tik skaņas karti nepalaid pie dieviem. a centram tas pats noteikti, vada viena gala izeja otra gala ieeja 3.5 jack'am un vis rulee edit: vai arī kā nauda saka, skaties, kāda ieeja ir tavam centram. Edited May 20, 2009 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Nevar tumbu bez pastiprinataj slegt pie PC. Ja pareizi saprotu, tad tev taja centra ir pastiprinatajs ieksa (centrs bija domats muzikas centrs, vai ne?) Tada gadijuma nevar un nekas tur neskanes. Vienigais variants ir slegt caur centru, jo centra ir pastiprinatajs, bet skanu kartee nav pastriprinatajs prieks tadam tumbam. Skanu karte var pavilkt austinas vai svakus svakus skalrunisus bez pastiprinataja, bet ne jau muzikas centra tumbas. Nekadas parejas tev nelidzes. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Tada gadijuma nevar un nekas tur neskanes. Vienigais variants ir slegt caur centru, jo centra ir pastiprinatajs, bet skanu kartee nav pastriprinatajs prieks tadam tumbam. Skanu karte var pavilkt austinas vai svakus svakus skalrunisus bez pastiprinataja, bet ne jau muzikas centra tumbas. Nekadas parejas tev nelidzes. Beefs beef, var slēgt, tik pa iznākumu neatbildam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Saslēdzu ar centru. Tikai, tagad atceros, ka tumbām laikam bija tā, ka dažreiz uz nelielu brīdi tā kā aizkrita. Maz pamazāms, bet varēja dzirdēt un tāds prikols bija tikai, ja klausījās klusu. Ir kādi skaņas testi ar ko to varētu pārbaudīt, mož man izklausās Subwoofer tests te noteikti nederēs. EDIT: A mož arī vairs tā nav, izslēdzu tādu lietu kā surround. Skaņa palika klusāka, bet šķiet labāka un vairs neaizkrīt. Paldies! Edited May 20, 2009 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Tu ta datora skanas karti sajasi.. Kada jega to vispar darit - skanas karte nefiga nespej pavilkt 4 vai 8omigas tumbas... pilnigi garam.. :/ Kapec negribi laist caur muzikas centru? Muzikas centrs tapat bez skaruniem neskan... :/ Noper leetu resiveri vai pastipriantaju kaut kadu rrr vai odisej, ja paveicas. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 20, 2009 Author Report Share Posted May 20, 2009 Izlasi pirmo teikumu, manu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now