Jump to content
GIGN Forum

Brauc Mājās!


mamma*
 Share

Recommended Posts

Paraksties aicinājumam kolonistiem braukt mājās!

Šodien tika palaists jauns interneta parakstu vākšanas projekts "Brauc mājās!". Darbības princips būs līdzīgs kā projektam "Sargi valodu", kura laikā tika savākti un iesniegti Valsts prezidentam vairāk nekā 18'000 paraksti ar prasību Latvijas skolās kā vienīgo apmācības valodu noteikt latviešu valodu.

http://www.braucmajas.lv

Aicinājums Latvijai nelojāliem cilvēkiem atstāt Latviju!

9. maija ārprāts un hokeja dienas ir uzskatāmi parādījušas to, ko tik cītīgi cenšas noslēpt valdošie politiķi, politologi un sabiedriskās domas veidotāji - Latvija ir pilna ar valstij svešiem, nedraudzīgiem un nelojāliem cilvēkiem, kuru izpratnē Latvijas neatkarība ir tikai īslaicīga kļūda. Krievijas karogi un Georgija lentītes ik uz soļa atgādina, ka starp mums ir bīstami un agresīvi cilvēki. Ar saviem parakstiem vēršamies pie tiem, kam Latvija ir sveša. Ja šī nav jūsu valsts un jūsu zeme, tad brauciet mājās!

Link to comment
Share on other sites

Politiķus droši varat sūtīt, bet iedzīvotājus nefiga, nebūs kas maksā nodoklīšus, tad redzēsiet, būs sūdīgāk nekā Kubā ;) Nu un protams vajadzētu pamainīt likumdošanu un sodīt idiotus ar tiem rašas parašas karogiem... p.s. un ja Krieviem kautkas nepatiks, tad vienkārši noslaucīs mūs no zemes virsas :sparta:

Edited by Kid
Link to comment
Share on other sites

Tizli gan tu saki, man daudz cilvēki pēc krievu tautības liekas normāli un zinu, ka tādu ir vēl daudz, jā ir pretīgi cilvēki, tie saucamie urlas bet ko nu padarīt, es pat nesaprotu kāpēc jums viņi tik ļoti nepatīk, ir ko izdarījuši? Tas, ka viņi tur ālējās latvijā ir pašsaprotami, latvieši ārzemēs ar neko dižu neatšķirās, un varu darēt, ka jums kādam rados ir krievu tautības cilvēks, un diez vai būtu jauki ja jūsu vecmāmiņu aizsūtītu prom.. :unsure: Edited by CHILLSIDE
Link to comment
Share on other sites

Vienkārši nepilsoņiem un Krievijas/Baltkrievijas/Ukrainas pilsoņiem jāizsludina brīvprātīga repatriācijas programma ar kompensāciju par neatgriezenisku pārcelšanos uz citu mītnes zemi. Tieši īstais laiks, kad to darīt. Līdzekļu avots - bilingvālās izglītības speciālistu apmācības programmas līdzekļi, valsts budžeta līdzekļi minoritāšu izglītības iestādēm, finansējums noteiktām pedagoģiskās izglītības programmām valsts universitātēs, neliels procents no sniegtā finansējuma cietumiem un probācijas dienestam ( :) ), neliels procents no ieguldījumiem sociālo mājokļu būvē un uzturēšanā ( :) ) utml.

Šobrīd var droši teikt, ka TB/LNNK ir čekistu un nepotisma labvēlības alkstošu pimpaušu partija, kas savus izteikti savtīgos mērķus slēpj aiz nacionālpatriotisma maskas.

Jā, Jaunais Laiks ir daļēji pieņemama politiskā izvēle, taču arī JL nacionālpatriotiskie izteikumi lielākoties ir tikai tukšs populisms. Tā, piemēram, premjers Dombrovskis ir izteikts vienotas federālas Eiropas valsts (salīdzinājumam - Krievijas federācija ar saviem apgabaliem) izveides atbalstītājs, kuram patiesībā nebūt neinteresē nacionālās suverenitātes saglabāšana vai tamlīdzīgi jautājumi.

Visracionālākā politiskā izvēle, ja ir vēlme sasniegt akcijā paustos mērķus, ir Pilsoniskā Savienība vai Visu Latvijai!

Link to comment
Share on other sites

Izlasi vēlreiz akcijas aprakstu. Neviens nevēlas deportēt visus krievvalodīgos. Runa ir par valstij nelojāliem cittautiešiem, kas slavina Latvijas un latviešu tautas okupācijas režīmus, neprot valsts valodu utml.

Link to comment
Share on other sites

;)

Balso par JL - tie masi merki, bet lielakas sanses, ka to izdaris.

Beefs

pašvaldību vēlēšanās jau lielas starpības nav par ko balsot, kur vairāk pazīstamo, par to jābalso. vot saeimas vēlēšanās gan tikai par JL! :)

JAHHOO 5000 POSTI :)

Link to comment
Share on other sites

Ja saks sutit tad saks sutit ari bernus? Nu tas gan butu stulbums :D Piemeram es piedzimu Jēkabpilī,tautību man iedava kā Baltkrievs + nepilsonis! :) Gadu atpakaļ aizbraucu uz dāniju un man teica ka man jāiemācās valoda un pēc 5 gadiem varu iet un prasīt pilsonību! :)

Link to comment
Share on other sites

vēlreiz akcijas aprakstu. Neviens nevēlas deportēt visus krievvalodīgos. Runa ir par valstij nelojāliem cittautiešiem, kas slavina Latvijas un latviešu tautas okupācijas režīmus, neprot valsts valodu utml.

par ko pats ķeksi liksi?

Link to comment
Share on other sites

Citreiz es domātu savādāk, bet šoreiz man tiešām gribās pateikt - ja jau tu tik ļoti mīli Krieviju un savu foršo uzvaras dienu, tad kāpēc tu nedzīvo Krievijā?

un man ar Pilsoniskā Savienība liekas labāka izvēle par Jauno Laiku.

Link to comment
Share on other sites

Teikshu godiigi! Man Latvijas patriotisms briizhiem liekaas krasi paarspiileets, jo kur tad var iedomaaties, ka tagad ar shitiem parakstiem panaaks to, ka kaut 100 krievi pametiis valsti!

Driizaak kaut kaadaa veidaa jaaciinas pret to, lai krievalodiigie sevi neuzskatiitu par paaraakiem un sevi kaa viesus Latvijas valsti. Man arii tracina tie kas liek tos krivu karodzinjus mashiinaas, bet galu galaa ja tas cilveeks nejeedz tik tas tizli izskataas no malas tad, lai tak vinsh skataas un priecajaas par savu krievu karogu... Taa vairaak ir teeloshana, nekaa uzskats ja reaali vinji dziivotu krievijaa smagi shaubos vai vinji buutu tik laimiigi kaa Latvijaa un vinji pashi to apzinaas un nekur pat nedomaas braukt!

Link to comment
Share on other sites

Vajag takā kubā izturās pret Latviešiem, tikai te tā izturēties pret Krieviem! Iedot lapiņas kur rakstīts, cik daudz cik ko var ēst un pirkt utt... Tikai dot iespēju kratīties prom uz krieviju atpakaļ, un par iebraukšanu Latvijā noteikt kādu summu. Un aizvērt visas krievu skolas un kāpēc, kāpēc man skolā ir jāmācās, tagad obligāti krievu valoda? Man pietiek ar Angļu+Latviešu valodu un viss!

Latvija ļoti daudz naudas ietaupītu aizverot krievu skolas un nemācītu skolās krievu valodu!

Ja Latvijā nebūtu krievi tad es nesūdzētos ne pa kādu krīzi ne par valdību, jo es justos kā paradīzē. Un tas ka šitie (stulbie) urlas iet dauza Latvijas iedzīvotājus, atņem naudu, telefonu un vēl sazin ko tad tas ir vispār kautkāds trullums.

Komentāts no Brauc mājas! mājas lapas:

Vakar ar meitiņu vēlāk atgriezāmies no ciemiņiem. Gājām pa Ģertrūdes ielu un dzirdējām, ka no Avotu ielas puses nāk nelabs troksnis. Pārgājām uz otru pusi, lai izvairītos no kā vēlāk uzzinājām agresīvi noskaņotu Krievijas līdzjutēju bara ar Krievijas karogu. Jaunieši vecumā ap 20 - 25 pieskrēja klāt un prasīja, kāda ir mana tautība. Es biju nobijusies un neatbildēju, paņēmu savu meitiņu uz rokām. Viens no bara man no aizmugures mēģināja grūsties virsū, bet otrs gramstījās gar meitenītes matiem, uzkliegdams- po moimu fašitka.... Es skrēju un raudāju par to, ka kaut kas tāds Latvijā ir iespējams vēl pēc neatkarības atjaunošanas. Šī nakts man lika daudz ko pārdomāt.

Ilze

Forši, nē?

Edited by ICEclan
Link to comment
Share on other sites

Nēsi bišk galvu saspiedis? + Lielākajā daļā skolu ir izvēle krievu vai vācu. Var jau būt ka tavā skolā tikai krievu.

Varētu nodomāt ka krievu valoda nekur nevajadzīga un ir grūti iemācīties.

Edited by 0.7lb
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...