mamma* Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Paraksties aicinājumam kolonistiem braukt mājās! Šodien tika palaists jauns interneta parakstu vākšanas projekts "Brauc mājās!". Darbības princips būs līdzīgs kā projektam "Sargi valodu", kura laikā tika savākti un iesniegti Valsts prezidentam vairāk nekā 18'000 paraksti ar prasību Latvijas skolās kā vienīgo apmācības valodu noteikt latviešu valodu. http://www.braucmajas.lv Aicinājums Latvijai nelojāliem cilvēkiem atstāt Latviju! 9. maija ārprāts un hokeja dienas ir uzskatāmi parādījušas to, ko tik cītīgi cenšas noslēpt valdošie politiķi, politologi un sabiedriskās domas veidotāji - Latvija ir pilna ar valstij svešiem, nedraudzīgiem un nelojāliem cilvēkiem, kuru izpratnē Latvijas neatkarība ir tikai īslaicīga kļūda. Krievijas karogi un Georgija lentītes ik uz soļa atgādina, ka starp mums ir bīstami un agresīvi cilvēki. Ar saviem parakstiem vēršamies pie tiem, kam Latvija ir sveša. Ja šī nav jūsu valsts un jūsu zeme, tad brauciet mājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Es 100% atbalstu šo projektu! Kaut izdotos tos krievus dabūt prom no Latvijas! Edited May 20, 2009 by ICEclan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Politiķus droši varat sūtīt, bet iedzīvotājus nefiga, nebūs kas maksā nodoklīšus, tad redzēsiet, būs sūdīgāk nekā Kubā Nu un protams vajadzētu pamainīt likumdošanu un sodīt idiotus ar tiem rašas parašas karogiem... p.s. un ja Krieviem kautkas nepatiks, tad vienkārši noslaucīs mūs no zemes virsas Edited May 20, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Vnk ejat balsot par Tēvzemei un brīvibai... šitie virtuali paraksti neko nedod bet nu es parakstijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Tizli gan tu saki, man daudz cilvēki pēc krievu tautības liekas normāli un zinu, ka tādu ir vēl daudz, jā ir pretīgi cilvēki, tie saucamie urlas bet ko nu padarīt, es pat nesaprotu kāpēc jums viņi tik ļoti nepatīk, ir ko izdarījuši? Tas, ka viņi tur ālējās latvijā ir pašsaprotami, latvieši ārzemēs ar neko dižu neatšķirās, un varu darēt, ka jums kādam rados ir krievu tautības cilvēks, un diez vai būtu jauki ja jūsu vecmāmiņu aizsūtītu prom.. Edited May 20, 2009 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Tevzemei un brivibai ... muahahha1 Uzkeries gan uz reklamas! Balso par JL - tie masi merki, bet lielakas sanses, ka to izdaris. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 krievus uz sibīriju - latviešus uz īriju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Vienkārši nepilsoņiem un Krievijas/Baltkrievijas/Ukrainas pilsoņiem jāizsludina brīvprātīga repatriācijas programma ar kompensāciju par neatgriezenisku pārcelšanos uz citu mītnes zemi. Tieši īstais laiks, kad to darīt. Līdzekļu avots - bilingvālās izglītības speciālistu apmācības programmas līdzekļi, valsts budžeta līdzekļi minoritāšu izglītības iestādēm, finansējums noteiktām pedagoģiskās izglītības programmām valsts universitātēs, neliels procents no sniegtā finansējuma cietumiem un probācijas dienestam ( ), neliels procents no ieguldījumiem sociālo mājokļu būvē un uzturēšanā ( ) utml. Šobrīd var droši teikt, ka TB/LNNK ir čekistu un nepotisma labvēlības alkstošu pimpaušu partija, kas savus izteikti savtīgos mērķus slēpj aiz nacionālpatriotisma maskas. Jā, Jaunais Laiks ir daļēji pieņemama politiskā izvēle, taču arī JL nacionālpatriotiskie izteikumi lielākoties ir tikai tukšs populisms. Tā, piemēram, premjers Dombrovskis ir izteikts vienotas federālas Eiropas valsts (salīdzinājumam - Krievijas federācija ar saviem apgabaliem) izveides atbalstītājs, kuram patiesībā nebūt neinteresē nacionālās suverenitātes saglabāšana vai tamlīdzīgi jautājumi. Visracionālākā politiskā izvēle, ja ir vēlme sasniegt akcijā paustos mērķus, ir Pilsoniskā Savienība vai Visu Latvijai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Un padomājiet ja visi Krievi un citu tautu cilvēki aizbrauktu Latvija tak būtu totālā sūdu bedrē. Latvijā Krievu ir apmēram 500 tūkstoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Izlasi vēlreiz akcijas aprakstu. Neviens nevēlas deportēt visus krievvalodīgos. Runa ir par valstij nelojāliem cittautiešiem, kas slavina Latvijas un latviešu tautas okupācijas režīmus, neprot valsts valodu utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Balso par JL - tie masi merki, bet lielakas sanses, ka to izdaris. Beefs pašvaldību vēlēšanās jau lielas starpības nav par ko balsot, kur vairāk pazīstamo, par to jābalso. vot saeimas vēlēšanās gan tikai par JL! JAHHOO 5000 POSTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 topik govno.. avtor mudak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Ja saks sutit tad saks sutit ari bernus? Nu tas gan butu stulbums Piemeram es piedzimu Jēkabpilī,tautību man iedava kā Baltkrievs + nepilsonis! Gadu atpakaļ aizbraucu uz dāniju un man teica ka man jāiemācās valoda un pēc 5 gadiem varu iet un prasīt pilsonību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 iet runa par tiem, kuri te neprot uzvesties Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 vēlreiz akcijas aprakstu. Neviens nevēlas deportēt visus krievvalodīgos. Runa ir par valstij nelojāliem cittautiešiem, kas slavina Latvijas un latviešu tautas okupācijas režīmus, neprot valsts valodu utml. par ko pats ķeksi liksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 banāni+ šoko saldējums Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Citreiz es domātu savādāk, bet šoreiz man tiešām gribās pateikt - ja jau tu tik ļoti mīli Krieviju un savu foršo uzvaras dienu, tad kāpēc tu nedzīvo Krievijā? un man ar Pilsoniskā Savienība liekas labāka izvēle par Jauno Laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Teikshu godiigi! Man Latvijas patriotisms briizhiem liekaas krasi paarspiileets, jo kur tad var iedomaaties, ka tagad ar shitiem parakstiem panaaks to, ka kaut 100 krievi pametiis valsti! Driizaak kaut kaadaa veidaa jaaciinas pret to, lai krievalodiigie sevi neuzskatiitu par paaraakiem un sevi kaa viesus Latvijas valsti. Man arii tracina tie kas liek tos krivu karodzinjus mashiinaas, bet galu galaa ja tas cilveeks nejeedz tik tas tizli izskataas no malas tad, lai tak vinsh skataas un priecajaas par savu krievu karogu... Taa vairaak ir teeloshana, nekaa uzskats ja reaali vinji dziivotu krievijaa smagi shaubos vai vinji buutu tik laimiigi kaa Latvijaa un vinji pashi to apzinaas un nekur pat nedomaas braukt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Vajag takā kubā izturās pret Latviešiem, tikai te tā izturēties pret Krieviem! Iedot lapiņas kur rakstīts, cik daudz cik ko var ēst un pirkt utt... Tikai dot iespēju kratīties prom uz krieviju atpakaļ, un par iebraukšanu Latvijā noteikt kādu summu. Un aizvērt visas krievu skolas un kāpēc, kāpēc man skolā ir jāmācās, tagad obligāti krievu valoda? Man pietiek ar Angļu+Latviešu valodu un viss! Latvija ļoti daudz naudas ietaupītu aizverot krievu skolas un nemācītu skolās krievu valodu! Ja Latvijā nebūtu krievi tad es nesūdzētos ne pa kādu krīzi ne par valdību, jo es justos kā paradīzē. Un tas ka šitie (stulbie) urlas iet dauza Latvijas iedzīvotājus, atņem naudu, telefonu un vēl sazin ko tad tas ir vispār kautkāds trullums. Komentāts no Brauc mājas! mājas lapas: Vakar ar meitiņu vēlāk atgriezāmies no ciemiņiem. Gājām pa Ģertrūdes ielu un dzirdējām, ka no Avotu ielas puses nāk nelabs troksnis. Pārgājām uz otru pusi, lai izvairītos no kā vēlāk uzzinājām agresīvi noskaņotu Krievijas līdzjutēju bara ar Krievijas karogu. Jaunieši vecumā ap 20 - 25 pieskrēja klāt un prasīja, kāda ir mana tautība. Es biju nobijusies un neatbildēju, paņēmu savu meitiņu uz rokām. Viens no bara man no aizmugures mēģināja grūsties virsū, bet otrs gramstījās gar meitenītes matiem, uzkliegdams- po moimu fašitka.... Es skrēju un raudāju par to, ka kaut kas tāds Latvijā ir iespējams vēl pēc neatkarības atjaunošanas. Šī nakts man lika daudz ko pārdomāt. Ilze Forši, nē? Edited May 20, 2009 by ICEclan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Kas tas par stulbumu?! Jūs domājat ka Krievija to pieļaus ? Drīzāk sāksies WWIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Tak bija vienu bridi latviešu skuutgalvji dalija tramvajos krievvalodigajiem lapinjas ar vilcienu sarakstu uz krieviju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 (edited) Nēsi bišk galvu saspiedis? + Lielākajā daļā skolu ir izvēle krievu vai vācu. Var jau būt ka tavā skolā tikai krievu. Varētu nodomāt ka krievu valoda nekur nevajadzīga un ir grūti iemācīties. Edited May 20, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts