Jump to content
GIGN Forum

Admini Neskatas Speles Procesu


kruzka
 Share

Recommended Posts

Tatad.....

Spelejot n(mapi) ta gadas ka bija paris citeru,2-3.... Es ar svesu nicku biju verojis ta cilveku speli un nobanoju.

Bet admins Ingo speleja talak,neskatoties uz to ka bija saprotams ka spele citeris,kas sauj caur sienam,bet vins izvelejas spelet talak.

Un tas nav 1 tads atgadijums ari no citiem adminiem,cienitie admini atrodiet laiku ari paverot speletajus ,nevis spelejiet pasi .

Link to comment
Share on other sites

Ja ir 2 admini serverī, tad vienam ir jāspēlē pie CT, otram pie Ts. Tas ir kā likums. Iespējams, ka Ingo spēlēja vienā komandā ar to čīteri un nevarēja zināt, ka viņam ir kādas palīgprogrammas. Un ko tu tagad stučij kādu, ja pats nobanoji?

Link to comment
Share on other sites

nevaig pašiem spēlētājājiem kā zivīm mēmi klusēt, bet gan adminčatā reportēt čīterus, admini nav nekādi ekstrasensi, kur nu vēl csdmā, varēji vēl stulbāku sūdzību uztaisīt

tev tiesības iedeva lai tu tur adminētu, ja vajadzēs stukačus tad esmu drošs ka galvenie admini uzmeklēs..

Edited by jerrico
Link to comment
Share on other sites

Es apbrīnoju dažreiz jūsu attapību...

Ja tu spēlē pie CT, tad attiecīgi, tu vari just kas pret tevi spēlējot, čīto un kas nečīto, tātad tu aptuveni zini kas notiek Teroru komandā un otrādāk, tāpēc es saku, ka adminiem ir jābūt dažādās komandās. Kāds sakars ir par spectator mode? Protams, ka var redzēt abus tīmus :D

Link to comment
Share on other sites

Man vienkarsi nepatik tas,ka vispar nebijas nekadas aktivitates lai nobanotu vinu ,prosta speleja talak.Un runa nav tikai par ingo,parsvara par visiem,ka admini vairak spele ,nevis skatas par speli.Un citeri nav tikai tie kuri skraida ar speed vai sauj uzreiz 10 galva,ir ari daudz citeri ar wh,nu bet nu ja ,jums tacu nav laika tam ....

Link to comment
Share on other sites

Nu neņem ļaunā kruzka, bet tu esi kautkāds dīvains, te tu bano jonu, tagad tu sāc rakstīt sūdzības par Ingo, itkā admins ir kautkāds ekstrasens, pareiz dzheris un raprocks saka, un tu pat to nevari izlasīt, tikai saki, ka visi ir korumpēti pofigisti un viss vienmēr visur būs vienādi.

Zini, vienmēr visur ir savs insiders, tu varētu būt gign insiders un stučīt visus, neizmirsti pierakstīt, ka dēļ tādiem kā es viss vienmēr būs kā visur citur.

Ar dziļāko cieņu,

Fake.

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

Ēēē, Madar, beidz! Drošivien ne tu sūdzību izskatīsi w4ck0

Kruzka, ko es tev varu ieteikt. Spēlē kā nenormāls csdmā nu pēc laika uzjautā pēc xbip flaga. Un tad tu varēsi rādīt nereālo piemēru citiem adminiem :)

Link to comment
Share on other sites

fake tas na stucesana....

Ja tu nesaproti manu domu izlasi velreiz,ja es tev piekritu ka admini nav ekstrasensi,bet citi speletaji tacu saka ka ir citers ,bet nu jau labi,jus tapat nepiekapsiet.Varbut nepamanija vai vel kas,cerams ka nakamreiz ta nebus :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...