Noyd Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Yēē Busulis tika finālā eirovīzijāā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 vispār jau netika =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Netika? Ahahaha, tā viņam vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Nebūtu viņš tik slimi kratījies mby būtu ticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Iedomajies ka baigi punk rocku bliež un leeka taka kkads sum41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 tas tacu uzreiz bija skaidrs, ka nekur vins netiks. taja dziesma nav nekas, kas varetu piesaistit eiropas uzmanibu. un es sito nesaku, jo vins man pa defu riebjas Igaunija rulleja desu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Ieraugot vinju gribas ar kautko iemest Tas, ka vinsh izgazisies bija sen zinams un reali es tiem latvijas atlases rezultatiem neticu, kaa taadu vareja aizsutit uz krieviju Edited May 15, 2009 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Tā dziesma bija domāta tikai krievu auditorijai, nekam citam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ko autors pīpā? Nu bija jau ok,bet nu jā...Norvēģis man daudz vairāk patika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Man likās, ka viņš ir nedaudz iereibis p.s. 90%, ka Norvēģija vinnēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Forši būtu, ja latvieši vispār tajā sūdā nepiedalītos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Jā, piekrītu, ka viņa uzstāšanos nebija no labākajām, bet padomājiet, viņš tur locijās ka cīsiņš pa skatuvi, bet vismaz skatītāji/tauta/cilvēki, skatoties domāja, ''oo šis no Latvijas'', jā viņi izrunātu vārdu Latvija, un domātu, ka baigi labā valstiņa, un tādā veidā var popularizēt mūsu zemi, bet žēl vienīgais es tos krievu vārdus vispār nesapratu/nesaklausīju dziesmā... EDIT: Bļē, pārlasi manu postu, un ATRODI TO VIETU KUR ES TEICU, KA PAR LATVIJU NEVIENS NEZIN. Es teicu tā varētu popularizēt valsti, jo labāka (krāšņāka) uzstāšanos, jo tālāk viņš tur tik (vai pat vinnēs, nu ja jau izlidoja ārā )jo vairāk cilvēki no citām zemēm sāks respektēt Latviju. Un Nē, es nēesu niecība, jo pagāšsestdien pa TV rādīja ZZ Rīgas pusfinālu, un ja tu redzētu kas tur vinnēja (tu jau laikam zini kas), tākā es nēesu niecība, jo es jau savos 15 gados tiku rādīts pa televizoru, ar skaitu uzvaru. Edited May 15, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Media tu runā tā, it kā par Latviju neviens nezinātu (it īpaši faking eirovīzijas dalībnieku valstis!!viens). Tas, ka tu esi niecība, nenozīmē, ka valsts, kurā tu dzīvo tāda ir. Ej dirst! BTW dziesma sūds! edit bļa: Edited May 15, 2009 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Tā viņam vajag, ka mēģina ielīst krieviem. Latvijā dzied latviski, iebalso viņu, bet krievijā šim pēkšņi jādzied krieviski. Di*** līdējs nelaimīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Un ja tev būtu iespēja tikt Krievijas tirgū, tu nemēģinātu? Dziedātu latviski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 krievija visu nenosaka viena. Būtu dziedājis angliski vismaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 a tu nerubii ka vinsh tieshi krievu tirguu gribeeja izsisties,tapat kaa Prata Veetra to ir izdarijusi? Tas vairak vai mazak bija tads kaa BIZNESA PLAANS pasham BUSULIM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ar tādu mēsla dziesmu nekur eiropā neizrausies, nafig jādzied angliski? Pareizi darīja, ka krieviski dziedāja, tikai... jā, dziesma bija sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 tankeri, aciim redzot, tu nezini, ka Krievijaa ar dziedaashanu var baaaaaigo pikji noraut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Ak, dievs! Kurš to Blusuli uz skatuves uzlaida??? Blāvien* man bija tāds kauns skatīties kā viņš tur kratās :@ !!! Labāk būtu uzlaiduši ELLU vai kādu citu tikai ne Busuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 O.Kalniņš: Busulis neveido Latvijas tēlu Busuļa dziesmu atzīst par sliktāko Eirovīzijā ooo sitas tiesam no Latvija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted May 15, 2009 Author Report Share Posted May 15, 2009 Joptvai, vairāk neticēšu nevienam, kas ko saka. Sry, bet anyway es lidz galavam nenoskatijos kas tika, tikai draugs tā paziņoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Tad lai sitas savā krievijā un pelna lielo piķi citā laikā nevis tad, kad jāpārstāv sava valsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G44win Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 Piedodiet bet , Propka pēc Vodka izklausījās ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 (edited) Da man patika, kaa vinjsh kratījās uz tās skatuves... Nevajag uzreiz pārspīlēt ar tām EMOcijām. Laigan no vienas puses labāk, nekā stāv kā miets uz skatuves. Dziesma jau tāda varbūt arī normāla, bet tā nav eirodziesma. Ok, krievi, lietuvieshi, igaunji, polji varēja to dziesmu saprast, bet ne pārējie. +/- Visās pārējās dziesmās uzsāka meitene "augstā" balsī ķērgdama, vienīgais kas man patika tie bija īri. Nezinu visi saka, ka Norvēģi vinnēs, bet man viņi sevišķi nepatīk. Man liekas bija vēl laba dziesma pēc Busuļa. Arī sākumā dzied "augstā" balsī tad kautkas notiek. Vot, bļē šiten varēja redzēt KRĪZI , cik tur miljoni izterēti... Vot krieviem vajag izcelties.. Nu, kas ta tur tādai lielai valstīj, bet krievi vēl sūdzās, ka viņi slikti dzīvo. p.s - nejau propka izklausas vodka, bet gan vot kak tur izklausās vodka. p.p.s - Tā ārdīšanās nedaudz bīj pa traku un, un mums bija galīgi sūdīgs fons ĶIPA noformējums. Citām valstīm bija daudz labāks. EFEKTI AND OTHER SHIT. Nu ok, jāskatās fināls, kurš pagaidām liek domāt, ka būs neinteresants, nu redzēsim... p.p.p.s - btw, īri jau netika tālāk, vai ne? UN NAFIG TIKA KAUTKĀDI IDAUŅI UN LIETUVIEŠI. VOT KĀPĒC? Edited May 15, 2009 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now