Jump to content
GIGN Forum

Busulis! :)

Noyd
 Share

Recommended Posts

Ieraugot vinju gribas ar kautko iemest :D

Tas, ka vinsh izgazisies bija sen zinams un reali es tiem latvijas atlases rezultatiem neticu, kaa taadu vareja aizsutit uz krieviju ;/

Edited by Domino

Jā, piekrītu, ka viņa uzstāšanos nebija no labākajām, bet padomājiet, viņš tur locijās ka cīsiņš pa skatuvi, bet vismaz skatītāji/tauta/cilvēki, skatoties domāja, ''oo šis no Latvijas'', jā viņi izrunātu vārdu Latvija, un domātu, ka baigi labā valstiņa, un tādā veidā var popularizēt mūsu zemi, bet žēl vienīgais es tos krievu vārdus vispār nesapratu/nesaklausīju dziesmā... :slap:

EDIT: Bļē, pārlasi manu postu, un ATRODI TO VIETU KUR ES TEICU, KA PAR LATVIJU NEVIENS NEZIN. Es teicu tā varētu popularizēt valsti, jo labāka (krāšņāka) uzstāšanos, jo tālāk viņš tur tik (vai pat vinnēs, nu ja jau izlidoja ārā :D )jo vairāk cilvēki no citām zemēm sāks respektēt Latviju.

Un Nē, es nēesu niecība, jo pagāšsestdien pa TV rādīja ZZ Rīgas pusfinālu, un ja tu redzētu kas tur vinnēja (tu jau laikam zini kas), tākā es nēesu niecība, jo es jau savos 15 gados tiku rādīts pa televizoru, ar skaitu uzvaru. :pizdiblee:

Edited by #wL.Media

Media tu runā tā, it kā par Latviju neviens nezinātu (it īpaši faking eirovīzijas dalībnieku valstis!!viens). Tas, ka tu esi niecība, nenozīmē, ka valsts, kurā tu dzīvo tāda ir. Ej dirst!

BTW dziesma sūds!

edit bļa: :lololol::muuuahaha:

Edited by raprock

Da man patika, kaa vinjsh kratījās uz tās skatuves... Nevajag uzreiz pārspīlēt ar tām EMOcijām.

Laigan no vienas puses labāk, nekā stāv kā miets uz skatuves. Dziesma jau tāda varbūt arī normāla, bet tā nav eirodziesma. Ok, krievi, lietuvieshi, igaunji, polji varēja to dziesmu saprast, bet ne pārējie.

+/- Visās pārējās dziesmās uzsāka meitene "augstā" balsī ķērgdama, vienīgais kas man patika tie bija īri. Nezinu visi saka, ka Norvēģi vinnēs, bet man viņi sevišķi nepatīk. Man liekas bija vēl laba dziesma pēc Busuļa. Arī sākumā dzied "augstā" balsī tad kautkas notiek.

Vot, bļē šiten varēja redzēt KRĪZI , cik tur miljoni izterēti... Vot krieviem vajag izcelties.. Nu, kas ta tur tādai lielai valstīj, bet krievi vēl sūdzās, ka viņi slikti dzīvo.

p.s - nejau propka izklausas vodka, bet gan vot kak tur izklausās vodka.

p.p.s - Tā ārdīšanās nedaudz bīj pa traku un, un mums bija galīgi sūdīgs fons ĶIPA noformējums. Citām valstīm bija daudz labāks. EFEKTI AND OTHER SHIT. Nu ok, jāskatās fināls, kurš pagaidām liek domāt, ka būs neinteresants, nu redzēsim...

p.p.p.s - btw, īri jau netika tālāk, vai ne? UN NAFIG TIKA KAUTKĀDI IDAUŅI UN LIETUVIEŠI. VOT KĀPĒC?

Edited by SaS^MAN

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...