ANALGINS Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 160GB SATA2 HDD (razhotaju neaceros) uz hdd bija 4x win xp sainstalets, 3 negaja viens gaja... vakar kadas 8h chakarejos meginot parinstalet vienu kompi, milijons reizu un versiju draiverus baroju ieksa - nesekmigi tad piespraudu pie savas kastes, tiku pari draivu problemai, sainstaleju (vismaz ta likas ka vis smuki iet uz prieksu) tad pec reboota BSOD 0xF789524 kas ir par devaisiem... ja pareizi saprotu tad tas nozime ka konkretajam cietajam ir boot sektors nojats (pareizi ?) ja sadalitu tos 160gb 4as daljas, un tad meginatu instalet winu uz kadu no g/h diskiem tad tas varetu nostradat un vis darbotos ? vai boot sektors cietajam ir viens un vinjs ir nobeidzies neatgriezeniski ? ps uzbootojot savu sistemu, un tas cietais kuru mocu ir piesprausts ka sec, tad es vinju redzu, abas particijas pps no data recovery needed... vieglak butu pirkt jaunu cieto vaine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Ja cietajam kaut kas ir miris, tad ātri vien viss cietais aizies pie tēviem. Informācijas drošības dēļ, tādu cieto vairs nevajag lietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 8, 2009 Author Report Share Posted May 8, 2009 (edited) to kasti cik sapratu lietos kads opis kas d.lv inbox uc lapas lietos.. shaubos ka vinjsh kko sarezhgitaku daris.. anyhow es jau ipashniekiem nodevu zinju ka jauns cietnis maksa ~30ls... jagaida atbilde Edited May 8, 2009 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Vispār par skādi nenāktu nočekot to disku ar HDTune piemēram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Uztaisi čeku ar kādu no progām kautvai ar to pašu hdtune, cik bad blocki ir atrasti? Ja daudz tad jāpērk jauns, ja 1 vai 2 vari salabot, tikai jāzina ražotājs (everestā redzēsi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Muļķības. Normāli cietajam diskam ir kaut kāds apjoms rezerves bloku, ar kuriem aizstāt bojātos, bet to neuzrāda lietotājam. Ja HDTune vai līdzīgi softi uzrāda bad blokus, tad disks jau ir neatgriezeniski beigts. Rezerves bloki tad jau ir izsmelti. Cietie nemaz tā īsti nevar sabojāties tikai mazliet, jo ja notiek kāds bojājums, tad ar katru apgriezienu viss bojājās vēl vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Lieta tāda, ka es pats arī esmu saskāries ar tādu pašu problēmu, un esmu labojis. Bija 1 Bad block cietajam - Samsung 80gb. Salaboju un vairāk nebija bad bloku. Nevajag tēlot pārgudro lūdzu, ja neesi provējis tad labāk nerunā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Nu ka tev vienu reizi paveicās, tad tev paveicās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 Ak Dievs - ...???!?!?!??!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now