Jump to content
GIGN Forum

Draudi Interneta Neitralitātei - SvarĪgi


Kontortionists
 Share

Recommended Posts

Noskatieties šo video -

6. Maijā Eiropas Parlamentā būs balsojums par to, vai atļaut dalībvalstīm uzlikt ierobežojumus atsevišķu interneta vietņu pieejamībai (Telecom Package)

Šeit galvenā problēma ir, ka valdība un ISP varētu izdomāt, ka, piemēram, atsevišķas lapas jums nevajag skatīties, tāpēc visiem ISP vajadzētu bloķēt šīs vietnes, kas principā līdzinātos great firewall of china.

Athene džeks iesaka sūtīt vēstules mūsu deputātiem europas parlamentā un pateikt, cik svarīgi ir balsot PAR interneta neitralitāti un PRET jebkādu ierobežojumu atļaušanu, jo tie deputāti, kas tur sēž iespējams pat nerubī, kādu ietekmi atstātu tādu lēmumu pieņemšana, kas iedragātu interneta neitralitati.

Jūsu domas?

Link to comment
Share on other sites

Šitais nedaudz mani uztrauc, pieņemot to, ka tie deputāti no šīm lietām neko daudz nerubī. Nezinu, vai tā ir laba doma, tagad spamot tiem deputātiem uz e-mailu, kur nu vēl zvanīt. Tas tieši varētu viņus nokaitināt, kas novestu pie tā, ka viņi nobalsotu par tiem ierobežojumiem. Protams, ja viņi arī nobalso par ierobežojumiem, var cerēt arī uz to, ka tas likums tiks pieņemts, bet nekas reāli nemainīsies, t.i., netiks uzlikti nekādi debīli ierobežojumi.

Link to comment
Share on other sites

Tā ir ĻOTI laba doma. Deputāti ir tautas ievēlēti pārstavji un viņi pārstāv mūsu intereses. Ja viņi redzēs, ka tautas interesēs ir balsot PAR neitralitāti un PRET ierobežošanu, tad viņi to darīs. Turklāt, cik zinu, tad citu valstu deputāti jau ir atbildējuši un daudzi piekrīt, ka balsos par neitralitāti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...