Jump to content
GIGN Forum

Image Hosting / Bilzu Hostings


Baek
 Share

Recommended Posts

Vēlējos pats izveidot šādu projektu , protams es neuzturēšu šo lapu uz mana pc , bet gan domāju hostēt lapu uz kāda hostinga. Man jautājums cik liela apjoma ( GB vietas ) ņemt vajadzētu ,lai hostētu šādu projektu , bilžu glabātuvi. ( Pieņemsim bildes max izmērs būs 2 mb )!

Link to comment
Share on other sites

Nu minimālais varētu būt 1 TB, tikai ar tādu nosacījumu, ka bildes tiek dzēstas piem. pēc 3 mēnešiem, bet ja bildes vēlas saglabāt datubāzē, tad jāreģistrējas.. nu kko tādu vari saštukot.

aar4ijs

Link to comment
Share on other sites

Idiots.

Un 3 mēneši ir vienkārši smieklīgi. Tā tu nekur neizsitīsies (to taču tu vēlies, autor, vai ne?).

No sākuma neņem daudz (kādu 1GB) un skaties vai tev aizies tas pasākums. Pēc tam jau pats sapratīsi cik vajadzēs. Mēs jau nezinam cik tu esi gatavs tērēt un cik maksā hostings tevis izvēlētajā kantorī.

Link to comment
Share on other sites

nu bet ja grib kko normalu pasākt, tad jāņem 1 TB vismaz, lai vēlāk nav jāmaina nekas daudz serverī. ieliksi no sākuma serverī tā normālu piķi, bet tas atmaksāsies, jo jāreklamē servera tilpums - tas piesaista cilvēkus.

nu labi, tie 3 mēneši bija pārspīlēti maz (tas bija piemērs tikai). turi tos failus kkādu gadu (skatoties pēc atlikušās vietas serverī.. un tad jau kad piepildīsies gandrīz viss, tad tos senākos failus vienkārši delete. tā lai paliek tikai tie faili, kas ir ielikti pēdējā gada laikā.

aar4ijs

Link to comment
Share on other sites

lai vзlвk nav jвmaina nekas daudz serverо. ieliksi no sвkuma serverо tв normвlu piнi, bet tas atmaksвsies, jo jвreklamз servera tilpums - tas piesaista cilvзkus.

nu labi, tie 3 mзneрi bija pвrspоlзti maz (tas bija piemзrs tikai). turi tos failus kkвdu gadu (skatoties pзc atlikuрвs vietas serverо.. un tad jau kad piepildоsies gandrоz viss, tad tos senвkos failus vienkвrрi delete. tв lai paliek tikai tie faili, kas ir ielikti pзdзjв gada laikв.

aar4ijs

"lфti labs bilюu hostings sanвktu Tavв vadоbв. Ja godоgi Tu jau man esi :zavaliebalo: lоmenо, jo katrв otrajв topikв var atrast Tavu postu, kurр satur bezjзdzоgu dirрanu, no kuras Tu nemaz neko nesaproti.

par tзmu. Cash pareizi pateica, ka sвkumв jвskatвs kв projekts attоstвs un jвsвk ar mazumiтu, nav sareюмоtu palielinвt datiem vietu( vienalg vai izvieto savu serveri vai hostзjies kaut kur), turklвt tв Tu ietaupоsi, nav jзgas maksвt par diska vietu, kuru nemaz neizlietos.

Un vispвr gaidu kвdu forрu bilюu hostingu, kur bez piepыles var iemest savu bildi, lai gan Latvijв tвdi ir redzзti, mani tie nepiesaista, nвkas lietot imageshack'u.

Link to comment
Share on other sites

Pilnīgi piekrītu crash un nazīša teiktajam, sākumā labāk sāc ar mazimiņu (1-5GB) Un tad tik skaties, kas un kā...

Bildes vsp nevajaga dzēst ārā, tad jau nekur neizsitīsies uz augšu... ;) Var viņas kaut gadiem stāvēt, viņas takš daudz neaizņem... ;) Bet ja nu tomēr, var takš ik pa laikam padzēst vecoās pic. Var jau arī darīt tā, ka bildes, kuras netiek ne izmantotas nekādā veidā, tās ik pa laikam dzēst. :)

P.S. nazīt, ir tāds lejup.lv ( bildēm -> img.lejup.lv ) man personīgi ļoti apmierina, bet tgd nezināmu iemeslu dēļ šis hosts pazudis no apridām. <_< Var lietot arī bildites.lv, bet perosnīgi ne pārāk piesaista. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja tiešām vēlies tādu projektu veidot, tad nopērc no manis to lejup.lv :muahaha:

Jo nevienu nepārsteigsi ar kaut ko tādu pašlaik, ja nu vienīgi ar integrētu unikālu fīču kādu.

Problēmas ar naudām (paldies dievam, tfu, tfu, tfu) man pašlaik nav, bet ir vienkārši citas prioritātes un 26ls mēnesī priekš lejup.lv hostinga man ir žēl. :( Reāli to projektu taisīju sākumā lai pats varētu savas bildes izvietot, bet nebiju nekad iedomājies, kad aizies tik tālu tas viss.

Un par servera cietā diska izmēriem nevajag uztraukties. Pēdējo reizi skatījos lejup.lv patērēto vietu mēnesi atpakaļ - ~80gb failiem kopā ar bildēm (tas viss gada laikā). :) Tā kā nav nekādu problēmu.

Link to comment
Share on other sites

Kāds man paskaidros, kāda jēga hostu autoriem no tā, ka citi liek failus iekšā? Neviens taču autoriem nemaksā par to, ka liek savus failus iekšā, cik zinu, tāpēc jautāju kā viņi atpelna to naudu ko liek iekšā?

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...