Jump to content
GIGN Forum

Šlesers Rīgai, Kurš Gan Cits

0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

tev es piekrītu, jo viņš ir pietiekoši gudrs, lai apzagtu tautu/valsti un vēl tikt atbildīgos amatos.

par tiem dumjajiem latviešiem runājot - ir jau tādi, kas vienkārši paskatās pirmsvēlēšanu reklāmas un uz dullo nobalso par to, kas izklausās labākais. tur viņi vismaz 50 % vienkārši lej ūdeni tajās reklāmas, kuru solījumus nemaz netur. vienkārši būs atkal kārtējā melošana un baigā solīšana, un tikai pirms nākamajām vēlēšanām redzēsim, ka solījumi nebūs izpildīti.

aar4ijs

Šlesers ir tipisks biznesmens, nekas vairāk, to viņš pieprot ļoti labi un teikt, ka viņš ir dumš ir pilnīgas muļķības. tik viņš kā jau tipisks biznesmens domā par savu maciņu, nevis par tautas labklājību.

Kā jau teicu - reklāma lieliski iedarbojas uz stulbo rīdzinieku prātiem!

Zaglis! Kurš gan cits?!

Es par viņu balsošu tieši tāpēc, ka ir zaglis. Un es to nedaru tāpēc, ka esmu stulbs, bet gan tāpēc, ka esmu "ļauns". Ja Šlesers būtu tik stulbs, tad viņš nevarētu sazagt tādus apjomus un tikt sveikā. Tieši par to viņam :10cm: un mana balss. Respektēju apsviedīgus prātus, nevis zubrilas, kas tik iziet uz IQ, bet strādā par kaut kādiem botāniķiem, ofisa rabaķagām.

Es nebrīnīšos, ja to kretīnu iebalsos. Lielākā daļa latviešu taču ir stulbi.

Pats jūties tik gudrs? Ko tik gudru esi izdarījis pēdējā laikā? Veicis kādu zinātnisko atklājumu, sarakstījis filosofijas grāmatu, patentējis kādu izgudrojumu?

Es tev noraušu galvu, ko tu par to saki?

Tālu nebij jāmeklē.

Es nedomāju, ka Ušakovs ir diži labāks par Šleseru

Ušakovs ir apsviedīgs džeks, bet Šlesars tomēr smagsvars. Bet, ja jau latvieši nemāk savā zemē saimniekot, varbūt jādod krieviem iespēja ;)

Es vienkārši nesaprotu, kā TĀDI, neizglītoti, nobaroti un debīli maitas tiek pie varas?

Tāpēc, ka viņi ir izglītoti. Tikai pareizajās jomās.

Edited by Kontortionists

:10cm: un mana balss. Respektēju apsviedīgus prātus, nevis zubrilas, kas tik iziet uz IQ, bet strādā par kaut kādiem botāniķiem, ofisa rabaķagām.

vau :blelohs::superlol::lohs: Tādu apbrīnojamu prātotāju Latvijā šķiet, ka ir daudz.

Nu par Sleseru es nebalsosu lai tur vai kas, bet

- vispar doma par krieviem nav "tik" slikta. Ko es ar to domaju? Nu skat - ir kaudzem visadu tur JL un tbblnnk un TP un vel visadi sudi un tad ir PCTVL un SC pavisam otra fronte. Par tiem mes balsot negribam, jo tie ir krievi, bet normali nobalsot par vienu no tam LV labejam partijam ari nejedz stublie latvisi tik vien ka izmetat savas balsis visadam Visu Latvijai un Maras Zemei vai nobalsot par zagli sleseru un pec tam brinities, kapec tomer nav 50000 darba vietu ar 600ls video algu (49000 alga 100Ls, atlikusajiem 1000 alga 25000Ls ahahah), bet ta vieta iedot balsi pctvl vai SC (nu kurs no viniem tur ir augsgala) un tad lai padraz latvieshus dirsaa taa, ka sak asinis tecet.

Galu gala - ta skiet, ka LV viss labak apvieno tieshi drashana pakalja no krievu puses! VArbut tad to ari vajag uz kadu laicinu! ;)

Beefs

Reali jau nekas nebutu pret krieviem, ja tik vinji pec tam nesaktu visadas reformas n shit, ka krievi tiek augstakos amatos, bet latvieshi paliek setniekos.

Un, godigi sakot, kada starpiba, cik klases esi pabeidzis. Ja rubii fishku Biologija un Kimija tev nav ipashi vajadziga.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...