SuperRembo Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Sveiki! Varat man palidzet kads uztaisiit savu serveri cs Butu es looti pateiciigs un varbut pat septembri par so palidzibu ziedotu jums $ Man vajag visu siiki zinat, jo es neesmu no tiem apdavinatiem cilvekiem p.s Un lai serveri varetu ieiet, kads no neta nevis pa lan tikai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 chau Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 SuperRembo iecheko sho, http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126 tur viss ir izstaastiits un es domaaju ka pat ne iipashi gudram vajadzeetu visu saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 Vispar forms pirmais to iedeva adresi kapec jaatkartojas Sobrid esmu ticis lidz tam ilgajam procesam kad sis visu elk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Vispar !forms! pirmais to iedeva adresi... me garr zemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 sorry Worm Tas nekas ja mans serveris uz C diska a Cs vispar spele uz D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 (edited) spēlēšana internetā Lai cilvēki varētu spēlēt ne tikai pa LANu, bet arī no citiem inerneta pieslēgumiem, serverim ir vajadzīgs NoWON cracks. Zemaak pievienots won cracks. Ak jā, un "bojātais" fails, kas neļauj spēlēt ir swds.dll Un nokachaju worm nowon Ka man ar so jarikojas es nesapratu, un keros pie konfiguresanas sobriid Worm ka tevi mirc atrast vajag privati parunat vai ari macho, kads jusu kanals utt Edited July 4, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 Rit servera atversana 15:00 pameiginiet ieiet kads vai vares es vareju, Ip 159.148.203.51 vai 159.148.203.51:27015 veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix` Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) Ip 159.148.203.51 vai 159.148.203.51:27015 Pats īsti Nezini Savu IP... Edit: Sry... Neizlasiju IP'u Līdz Galam... Skatos Ka Tikai Ports Ir Pienacis Klat.. Tak6to SRY... Ja Kas Vari Raxtit Tikai 159.148.203.51 Jo 27015 Ir Default Ports Serverim... Edited July 5, 2005 by Nix` Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Nix Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 (edited) es vainigs pats meidzu connect pirmo uz server kad piemeidzu info rada vel :27015 ko man tad domaat ? Nu pameiginiet tagad ieiet sis jau strada ? Es vismaz varu ieiet. Vispariba vajdzetu iet, es visu dariju pilniigi ka worm rakstija, ip reals, komps labs, pats serveri varu ieiet. Ja nevar piekonekteties citi no neta, kur varetu buut vaina ??????? ja ta ir! Edited July 5, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nix` Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ja nevar piekonekteties citi no neta, kur varetu buut vaina ??????? nu tev ir ieslegts fw maybe ne? man vispar nesanaca ieiet tava serva.. nesanaca konekteties Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 Aizsarg programmu nav- neta pieslegums microlines.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 ne nu es garzemi tautiesi keksi dzeki par kuru nu katrs sevi uzskata pirms prasat palidzibu parakajieties forimaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PacStyle Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) varu tev par to $ uztaisiit dajebkaadu cs , irc, hubus , uttt.. serverus Edited March 9, 2007 by PacStyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Tas serveris vel existee jeb jajauta vai tas PC vel existee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts