destrukt^ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 man ir liels luugums jums,vai nevareetu pieregot manu niku!? Speleju uz GIGN cik daudz vien iespeejams(loti daudz)...bet vislaik kiko aara mani JO serverii naak registreets players,tamdeel arii luudzu jums sho pak. Protams kad izkiko,atkal un atkal meeginu tikt iekshaa(loti darbietilpiigs process)..galvenais ka izkiko acti0n momentos utt. Izturieties ludzu ar sapratni P.S loti luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Pieregistrējiet viņu viņs ir foršs džeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Protams kad izkiko,atkal un atkal meeginu tikt iekshaa(loti darbietilpiigs process) O jaa tik darbietilpiigs process, ka peec tam viscaur esi sasviidis un juuties kaa raktuvju straadnieks peec smagas darbadienas. Nu var jau pieregistreet shito, shodien visu dienu seedeeja, bet man nepatiik, ka vinsh nod**** mazaas kartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 3, 2005 Author Report Share Posted July 3, 2005 piedod,bet jau par taam mazaam karteem galugalaa atbalstu juus - teicu,ka peec 24.00 ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 destrukt cita foruma tu miz visiem GIGN virsu un te tu doma, ka lugums tiks uzklausits. Tu tiesam esi divains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 nu nu, ne jau visiem. tikai man. hm, pag, kursh tad veel vareetu vinjam paliidzeet. eee. aa nu jaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 sry bet es necenshos dirst viruu nevienam - tas laikam par to postu (macho jaunie noteikumi)..vienkarshi pateicu ko domaaju TAGAD NELIENU PAKALJAA taka Rayus neizdomaa atkal kautko P.S varbuut labaak varbuk patureeshu muti labaak ciet,lai neparprotat atkal!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 O jaa tik darbietilpiigs process, ka peec tam viscaur esi sasviidis un juuties kaa raktuvju straadnieks peec smagas darbadienas. tu laikam esi pilniigs pameeggini paspeeleet ar nepiereggistreetu niku un tad redzeesi kaads proces tas ir, kad atkal jaagaida kad serverii atbriivosies vieta, un atkal tevi peec briizza izsviediis aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Respekts par to, ka nodirš mazās kartes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Kāda vaina mazajām kartēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 (edited) un starp citu aizmirsu piebilst,ka viens no tiem 2750 nikiem registreetajiem ir mans,tikai es vinu registreeju ljooooooti sen atpakal(pirms GIGN bija nozudis,kr4 pirms kaada gada vai vairaak man pat liekas).. Vienkaarshi neatceros to niku un paroli,kr4 neko neatceros ...vareetu pamekleet-ja vien tur nebuutu tik daudz to registreeto......a to tagad sanaak mekleet adatu siena kaudzeee +nezinaadams kaada izstaas adata!! P.S 1-mo lapu parskatiiju mana nika tur nava Edited July 4, 2005 by destrukt^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 neaktiivie niki tika dzeesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qanto Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 un kur var registreties? ;[ [ Reģist.. aaj, nokaveeji ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 tu laikam esi pilniigs pameeggini paspeeleet ar nepiereggistreetu niku un tad redzeesi kaads proces tas ir, kad atkal jaagaida kad serverii atbriivosies vieta, un atkal tevi peec briizza izsviediis aaraa Cirvis sheit esi tu. Varbuut LAIKIETILPIIGS ir tas process gaidiit, kameer atbriivosies vieta. Bet DARBIETILPIIGS tur nekas nav. Seedeet un klikshkinaat peli uz refresh, ak dievs, ku smags darbs. Cirvis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 (edited) macho nu plz pierego manu nick P.S nu nav reali paspelet - neregotam playerim,pat nevaru saskaitiit cik reizes shodien vien esmu izkikots Edited July 5, 2005 by destrukt^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 piedaavaajums - maini serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 5, 2005 Author Report Share Posted July 5, 2005 (edited) saaku ''iedziivoties'' uz GIGN Edited July 5, 2005 by destrukt^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 varat taisiit biznesu , nika registraacija 1 lats ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Cirvis sheit esi tu. Varbuut LAIKIETILPIIGS ir tas process gaidiit, kameer atbriivosies vieta. Bet DARBIETILPIIGS tur nekas nav. Seedeet un klikshkinaat peli uz refresh, ak dievs, ku smags darbs. Cirvis. nu tad seedi un kliksskkini savu peli un redzeesim kaa tev tas patiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Nu ja saraus krampī vel labās rokas radītāj pirkstu, ko tad vakaros darīs?!?!?! EDIT: Vēlos vakaros es gribēj teikt Edited July 6, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Nu nejau es chiikstu par to ka netieku GIGN`aa taa kaa nekaadu peli es netaisos klikshkinaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Serveris ir tjipa tagad veterāniem, tie, kas ciitiigi speelee serveerii, vinjam ir privilegijias es esmu par to prieciigs, kaut gan zinu kaa apiet registracijas sistemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 malacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 aa jaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts