#wL.Media Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 phāā un vēlreiz, phāā Sen nav postots, kaut kā Labi, bļe jūs nopietni vai jokojoties? LATVIEŠU VALODA OTRĀ GRŪTĀKĀ PASAULĒ? Vai nu es kaut ko īsti nesapratu/neiebraucu, vai arī jūs cenšaties izjokot te viens, otru. KĀ Latviešu valoda var būt nr.2 grūtākā uz pasaules. Pasaulē ir simtiem valodu, un mūsu letiņu valodiņa ir grūtākā? Pats māku latviešu/vācu/krievu/angļu/ un droši varu apgalvot, ka nav grūtāka, pat paskataties angļu valodā ir 16.formas un cik Latviešu? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Vienkārši neposto. Lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 wl, starp "māku" un "mācos" ir atšķirība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Par to, ka latviešu valoda ir viena no grūtākajām jau liecina tas vien, ka daudz vairāk kā puse LV dzīvojošo krievvalodīgo, latviešu valodu sava mūža garumā neiemācās (tas, protams, nebija ne uz vienu tēmēts ) Edits tiem, kas ar humoru uz Jūs: Šis ir tukšs posts Edited April 24, 2009 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (tas, protams, nebija ne uz vienu tēmēts ) pilnigas mulkibas, vini nevar iemacities, jo negrib to izdarit. paskaties kaut vai uz vienu no pedejiem ASV vestniekiem, kas mums bija, tas 2 gadu laika iemacijas diezgan pieklajigi runat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ķīniešu, varētu būt grūtākā, ok, bet kādas ble vācu valodas, tu labāk paskaties kautvai persiešu valodu vai tik pat labi japāņu, nu tās prastākās valodas nav tās grūtākās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Nu ok es liktu šādi savu topu: 1.Vācu 2.Latviešu 3.Krievu Visvieglākā valoda ir angļu, kā te viens minēja, tā ir visos stūros, un to nav nemaz tik grūti iemācīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 lai arī cik tas mums neliktos dīvaini, krievu ir viena no grūtākajām valodām. par cik mums te Latvijā bieži nākas sastapties ar krievu valodu, mums tā neliekas, bet ja kāds ar krievu valodu pilnīgi nesaistīts cilvēks grib to iemācīties, tās būs vistīrākās mocības. tas ir gan rakstības, gan izrunas dēļ, jo vairums cilvēku savās valodās izmanto latīņu alfabētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 1. Ķīniešu val un 2. Latviešu val ? tikai tad ja pasaulē būtu 2 valstis - Kīna un Latvija fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 tikai tad ja pasaulē būtu 2 valstis - Kīna un Latvija fail Daudz neatpaliec no sava avatārā redzamā elka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Agrāk es tev par šito teikumu būtu sarakstijis visus lamu vārdu kombinācijas kādas es vien zinu, bet esmu mainijies, un vnk pateikšu, ka pats neesi labāks, un ceru, ka tev uzliks warn par bezjēdzīgu post, tādu pašu kā šis. un ja nepatīk mans avatars tad ok nomainīšu, man pašam ari nevisai viņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 YO! Laosiešu ir visgrūtākā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now