Jump to content
GIGN Forum

The Last Remnant

Pieshels
 Share

Recommended Posts

Tā kā neatradu diskusijas par šo spēli, tad izdomāju vismaz topic'u atvērt.

Cik sapratu, tad macho jau paspējis viņu paspēlēt, un tā kā es īpaši kaut kādiem skrīnšotiem vai tavastrubas video neuzticos, bet gan gribu dzirdēt īstu viedokli, tad prasu šeit:

950908_108146.jpgVai ir vērts šo spēli pirkt?

Es esmu neliels fans square-enix spēlēm (FFVIII, FFX, FFX-2, FFXII, VP2:S, KHII), bet demo mani pagaidām nav pārliecinājis, jo tur praktiski nekas nav izskaidrots (+ es vēl neesmu pieradis pie PC RPG vadības, jo RPG spēlēju tikai uz ps2)...

Sakiet, tauta, ko domājat par šo spēli?

Pagaidām man patika (iekš demo):

*Square-Enix stils (menu, u.t.t.)

*Iespēja izvēlēties pretiniekus, izaicināt viņus (nav random encounter vai monstri brīvā vaļā)

*Iespēja uzlabot/veidot ieročus

*Ir sidequesti

Nepatika:

*Nav tik liela brīvība kā tas bija FFXII, kur varēja praktiski aizskriet no vienas pasaules gala līdz otram

*Nevari runāt ar lielāko daļu NPC + pat ja runā, tad bez skaņas kā vecajos RPGos

*Cīņas ekrāns liekas nevajadzīgi piebāzts

Nenosodiet un nežēlojiet ;)

Nu es esmu liels squarenieku fans, par ff daljaam vsp nerunajot. seepeeleejis un izgaajis esmu 7, tad taalaak uz ps2 X, X-2, XII un veeel 7-dirge of cerberus un tgd gaidu uz tresho pleisi XIII dalas un veel kko runaaja ka domaajot taisiit ffVIII uz ps3 un tur meegjinaasho izpiest max ko konsole vsp speej, bet liidz kkam taadam jau dikti pailgi buutu jaagaida. protams veel enixam bija kingdom hearts, ko ar izgaaju un gan jau ka veel kkas ko neatminos vairs.

par remnantu runaajo uz pc novilku paspeeleeju liidz mega ierocim kad ar to pistoli visu sashkjaidiija un sapratu ka kompis nevelk taadu grafiku jo raustaas viss un ja liek mazaaku tad jau nav vairs smuki. un izdomaaju ka gaidiishu liidz iznaaks ar uz ps3. to mazo briidi cik paspeeleeju gameplay apmierinaaja, tiesa tas vairs nav kaa vecajos ff, bet nu taa ka nepatiktu taa nebija. atceros nepierasti un bija paariet uz 12 ff dalju kur vairs nebija freeze mode cinas bet briivi vareeji skraidiit apkaar pretiniekam, tad likaas ta jociigi bet paspeeleejo aprada un bija pat forshaak.

Edited by amols

Tādā gadījumā es arī skaitos LIELS Square-Enix fans :D

(es biju aizmirsis pieminēt to DoC, bet varbūt pat nebija pieminēšanas vērts...)

Ko pārējie saka par to The Last Remnant?

Btw vai vispār ir jēga ps3 pirkt tikai dēļ FFXIII un šīs spēles? Viņš vēl joprojām nereāli piķo.

par doc ir taa ka vinai bija forshi tik tie muviki un bosonji, pats gameplay taa nevisai, jo shuuteris. ja un veel grafiks diezgan patikaas. reaali dahuja daljas ff`am ir uz suuda psp, bet iipashi negribas pirkt to siiko kakinju jo uz taadu mazu ekraanu speeleet ar nav forshi.

Vieniigaa probleema par to remnatnu ka nezinot kad veel uz ps3 buus, jo uz boxu jau sen ir uz pc ar jau labu laiku, bet par ps3 hvz kad buus.

Runaajot par par tavu peedeejo jautaajuma man pat pirmaa doma bija pirkt tikai deel ff, jo liidz tam arii pleisim buutu kritusies cena, bet nu sanaaca fiksak. Veel jau ir paaris graaveeji uz ps3 taakaa gluzji ka deel divaam speeleem pirktu taa nebuutu..

p.s Jaa, buutu loti jauki ja veel kaads uzrakstiitu kko vairaak par remantu, jo vieniigais ko dabuuju piedziivot bija battle sisteema.. Interesee kaa tur notiek taa skilu vaakashana, jo parasti ff dalaam katrai savaadaak atshkjiraas.

Edited by amols

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...