Nightmares^^ Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Nu tā, problēma tāda, ka man čoms savam acer`am nokacāja kaut kādu bios no acer mājaslapas, domādams, ka tas kaut kāds apdeits, un pēc restarta porķiks tālāk par NEKO, neaizgāja un neaiziet, vienkārši melns ekrāns un pc izslēdzas, droši ka nojājis biosu, un cik esmu dzirdējis, tad izņemot to biosa bateriju un ieliekot atpakaļ, visam vajadzētu aiziet pa defu un visam būtu jābūt kārtībā, tikai varbūt kāds varētu paskaidrot, kur tieši aceram tā baterija atrodās, un vai ir iespējam kā savādāk to dabūt pie dzīvības nevedot pie speciālistiem... Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Esmu dzirdējis apr tādu joku.. kad pārinstalējot pašu programmatūru biosam var arī nobegt mātes plati..! Jo uzdzenot nepareizu apdeitu tas aiziet pie tēviem.. Nedomāju ka tev līdzēs kkāda biosa baterijas izņemšana.. un turklāt portatīvam man šķiet to nevar izņemt.. biosu var restartēt savādākā veidā! Nečammājies pac, aizved pie meistara, viņš tev pateiks Kas un kā! (Es jau nojaušu ko teiks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Dirsā ir Bačas ņemšana ārā 99% nelīdzēs. Jāmaina BIOS čips vai jāmeklē kādas zelta rokas, kas pāršūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 12, 2009 Author Report Share Posted May 12, 2009 Ir, mātene nosvilusi Dēļ kaut kāda draņķa draivera Tagad man ir par ko ņirgt katru dienu - "Eu pie i-neta negribi?"., "Eu, kur tavs kompis?"., "Eu negribi nokačāt biosa draiveri?" Karoč te nav ko vairs diskutēt, paldies tiem, kas palīdzēja un tam, kas šito AIZLOCKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts