ry. Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tur nav ko ķerties. Pilns internets ar viņa datiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaris312 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 IR vēl kādss hakeris kas vakar pa nakti DayDream uzhakoja. Hakeris ar niku NEGANTS, tomēr pēc ilgstošiem meklējumiem uzzināju ka cs niks ir zol11ds UZzināju, ka viņa vārds ir Edgars un ir iespējams no vidzemes augšas. Uzzināju pat telefona nr utt. Takā tauta hakeri siro Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tur tiešām nav ko ķerties - neskaitot to, ka pilns internets ar viņa datiem, mans kolēģis pazīst viņa māsīcu diezgan labi. Kā viņš teica - Raivis ģimenē tāds dumjāks trāpījies. It kā jau viņš no uzlaušanas un tādām lietām šo to saprot, bet nu ja ir kāds labs vārds, kas ir antonīms vārdam "dzīvesgudrs", tad tas būtu attiecīgs apzīmējums Lokmaņa jaunskungam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 džekiņu uz tautas balsi vaig! un ja ļoti gribēs varēs salasīties! es zinu ka viņš mani novēro! vaidzētu feisā iedot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 Ja kāds var sniegt konkrētus datus/adreses utt. tad es varu sarunāt aizbraukšanu ciemos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilersxxx Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 http://www.draugiem.lv/friend/?3599362 just 4 u Link to comment Share on other sites More sharing options...
OneSKILL Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 manliekas ka uz mani arī viņš ir uzkūdīts, serveri ik pa laikam iekaras, ap vakaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 bērnībā laikam ar slapju lupatu dabūjis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Kāpēc viņš vēl ir dzīvs? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 kas te shodien kaada atverto durvju diena? No: Raivis Lokmanis (TEST^) (1) 17:54 kas te shodien kaada atverto durvju diena? i mean like what the buck? laikam visiem, kad apskata, ir jāuzraksta vēstulīte, noobs Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tu vinam uzraksti, ka vacas barinsh, kas vinu sitis, tapec lai jau iepazistas tagad statistika ar personazhu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Hakeris ar niku NEGANTS, tomēr pēc ilgstošiem meklējumiem uzzināju ka cs niks ir zol11ds Sauc viņu Edgars, uzvārds Vinsevičš, 16 gadi, dzīvo gulbenē, mācās kādā rēzeknes arodenē par dator programmētāju vai tehniķi īsti nezinu, zinu kur dzīvo un visu pārējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tev nikaa arii Edgars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 naisiks, kāpēc vispār skaypā apstiprināt kādu, kuru tu nepazīsti?? Man tur visādi peģiki, kas slēpjas zem veceņu bildēm ik pa laikam raksta un piedāvā ieiet kaut kur.... Uzreiz tādiem block un ar to arī viss beidzas. Par to sišanu, ja kāds sit uzfilmē un padalās ar video Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) Ar to siрanu jвbыt uzmanоgiem , un arо ar to filmзрanu . Var sanвkt plвni. Runвjot par рo pedвli , nх koments . Tвdi tiktieрвm ir jвsit! Edited April 20, 2009 by never thought Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Izskatās, ka es arī esmu kļuvis par upuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Kiwix, tu neesi vienīgais :] viss vakars sačakarēts...tagad pamazām cenšos atgūt savus failus Fāk...es nesaprotu, kāpēc es to mērgli gribu sist ar lāpstu? Varbūt šeit ir kāds psihoterapēts, kas man var palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Tas nebutu launi1 Launi butu, ja tu vinam noceltu draudzesni un pec tam vinam nosutitu bildes, kur vina draudene laiza tavu locekli un vel pabaztu vinam zem spilvena savu kaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 20, 2009 Author Report Share Posted April 20, 2009 njaa.... es tagad windu parinstaleju.... kads piereizes var pateikt, kur options jamaina, lai varetu redzet failu beigas *.txt, *.mp3 utt...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 tools -> folder options tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 tu ceri, ka viņam ir draudzene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Nu tad visprims vajag atrast vinam draudzeni UN tad nocelt! Ideala gadijuma panakt, ka vini aprecas! Samaksat indiesu prositutai par fake marrige ar vinu lai pec tam vinu SAPINATU! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 pārģērbjam labāk tevi par viņa draudzeni. kad gribēs likties gultā, būs baigais surprise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 (edited) būs baigais surprise! Nu ja Beefam ir ljoti spalvainas kruutis P.s. Vinjam ir draudzene vismaz pec taa texta boot.lv Tāpat mūsu portāla rīcībā nonāca informācija, ka naudas izspiešanas procesā tika iesaistīta arī hakera draudzene, jo nauda tika skaitīta uz viņas personīgo kontu. Kā rezultātā radies vainu pastiprinošs apstāklis - naudas izspiešana grupā. Edited April 20, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted April 20, 2009 Report Share Posted April 20, 2009 Nesaprotu kur tādi lohi rodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts