Noyd Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Sveiki. Takā vakar riktīgi salsimu ar angīnu, domaju izmērīt temerturu. Reali man bija 39.5. Ģimenes ārstu šodien nokavēju, bet pa naktīm nau iespejams pagulēt, jo nežēlīgi sāp kakls. Tadas jautājums ir sekojoš. Iesakat zāles [vairak pret angīnu] kuras var nopirkt aptiekās bez receptes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Decatilen tabletes rullē. Labāk stibī uz aptieku un paprasi kādam zinošākam cilvēkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tātad angīnai varu ieteikt: Inhalipts un Jox. Abi ir pūšamie un palīdzēja ļoti labi. Īpaši Inhalipts. Pēc 2 dienām praktiski no angīnas ne smakas nebija man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 visu dienu dzer kartstu teeju ar citronu citronu taapt bez cukura! un kad iesi guleet idzer nimesilu arii karstu.. vins nonjems tev to kaklu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Hexoraletten tabletes ļoti labi palīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pensis Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Nezinu tieši kādus , bet sūkajamos nepērc reāli nekam nepalīdz , pērc pūšamos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tādu stipru grādigo iedzer un tad kaklasāpes mazināsies 100 % ir testēts Vai ari ņem Dexofan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Dexofan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 dexis nekam nepalīdz. Nopirku to Inhalipts, skatisimies vai palidzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Parasti ārstēju angīnveidīgos šitus ar Jox, baigi labi palīdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Pa cik ari esmu majas rezima google nebija gruti sameklet Ārstēšana. Gultas režīms; nekairinošs, vit. bagāts uzturs. Pēc ārsta norādījumiem lieto acetilsalicilskābes preparātus (aspirīnu u.c.), sulfanilamīdus, antibiotikas. Kaklu skalo ar siltiem, dezinficējošiem šķīdumiem ? borskābes (1 tējk. uz glāzi ūdens). ūdeņraža pārskābes (1 ēd. k. 3% šķīduma uz glāzi ūdens). kumelīšu vai salviju tēju u.c. Bērniem, kuri neprot skalot kaklu, dod dzert siltu kumelīšu tēju, kam pievienota citrona sula. Kakla ārpusē liek sildošu kompresi. Jāseko sirds, nieru un zarnu darbībai. Ar ANGĪNA bieži slimojošas personas dispanserizē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Nu,bet ko lai izdara lai naktī normāli var pagulēt? Miega zāles es netaisos lietot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Es, ka slimoju un nevaru aizmikt vienmer lietoju ''nemisil'' . Vismaz man vislabaak palidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Cik es no māsas sapratu nemisil ir uz recepti? Vai arī es kļūdos? Viņš ir jādzer tad kad iet gulēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 tak tam pašam aptiekāram uzprasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Es mājas atradu vienu paciņu nemisil, bet samuray es tak tagad galīgi slims atkal neiešu arā un neprasīšu kā viņš pareizi jādzer, bet laikam sapratu. Pirms gulētiešanas jauztaisa ar karstu ūdeni un jaizdzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Vairākas reizes dienā paskalo kaklu ar siltu sālsūdeni, tikai neiedzer, vemšana garantēta Un jā, pūšamie ļoti palīdz kaklam, tas pats, kas ar sālsūdeni - dezinficē. Ripas es vispār kā tādas neatbalstu, bet nu ja ļoti vajag, tad kaut kādas standarta karstās, pretīgās tējas, antibiotikas ir pēdējais variants, tās tikai novājina organismu, nekāda jēga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Karsts piens ar medu neder? Šņabi mēģināji pirms gulētiešanas dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Ar sālsūdeni skaloju ik pēc 30minūtēm, bet nau palicis labāk. Tagad laikam ir minemāli pārgājis,olu ieēst vismaz varu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Tās zāles jau katram savādāk iedarbojas, tāpēc vajag dažādas izmēģināt. Pats citreiz pasūkāju Septolet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 realakaas zales teejas,teejas un velreiz teejas! Dzer lidz riebumam! Ariii karstu pienu ar medu jadzer!Ja kakls sap,tad skalo ar salsudeni! Sava dzimenee ariii ar 39,5 grad temperaturu dzeeru un tuseeju Pec tam dazhas dienas dzeeru teejas lidz vemshanais un viss chiki piki! Zales kaut kadas bija,bet tagad nepateikshu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 ohh! teja ar citronu, medu un labi daudz balzaama! Bet ta skalo kaklu ar salsudeni. Paskaties, vai nav iesnas. Ierij neoangine. Tas nonem sapes. Pirms guletiesanas 2 ibuprufeni pret sapem/temperaturu/ Nesedzies parak daudz, jo tiesi delj ta tev ari ir tik liela temperatura! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Mājās atradu baigās zales pret sāpēm, iedzēru un temertūra ir nokritusies uz 36.5. Tējas jau dzeru vissu laiku, bet kakls kā sāp tā sāp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Nimesil ( recepšu ) 30 minūšu laikā nodzīs temperatūru un samazinās kakla sāpes. EDIT: Lol, tikko izlasīju, tev ir nimesil Starp citu, labāk viņu ar istabas temperatūra ūdeni dzert. Edited April 16, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 beefa recepte ftw balzams ar teju ir forsh medikaments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now