k34ups Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Ja kas Kurzemē nav darba kas prasa 0 skill. Sanāk tā, ka mans draugs nomirs badā bez naudas. Edited July 9, 2009 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Paldies, ka pabrīdināji. Ekonomikas ministrs vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Mans citizens šodien joprojām nav pabarojies. Kāpēc tā? EDIT* To nevar izdarīt manuāli? Edited July 9, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 kaut kāds gļuks šodien, mans arī nav paēdis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Sāņēmu paziņojumu no pārtikas ministra. Visa vakardien saražotā produkcija ir saindēta, tāpēc automātiski iedzīvotājiem tiek aizliegts to lietot uzturā. kek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiiL Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Tikko veikalā bija ielikta maize par nieka 78 santīmiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 . Visa saindētā prece, tiek izpārdota pa grašiem. Kā ir ar tām slimnīcām, tās ir bezmaksas? Rīt man būs 5. līmenis un es grasos doties uz ārzemēm, lai karotu. Bet welness man tagad ir tikai 38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 čau, atsūta man lūdzu kāds ielūgumu uz [email protected] aizsūtiju kkad samuray uz meilu lūgumu pēc invaita, bet laikam šamais nav skatījies paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 vair nevajag ieluugumus pameklee kkur ieprieksheeja alapaa vbyuer postu ar referaali.... ai nu ko nu http://www.erepublik.com/en/referrer/tehworm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Es dzīvoju Kurzemē un man ir darbs tanī skill 0. Kādas problēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) kaa ar to karoshanu iisti ir?? Aibracu uz indoneeziju pakaroju un man welnness 30.... vairaak karot nevar- kaa saheloties, buus riit automaatiski vai man kkur jaaiet uz slimniicu vai kaa?? Bik neuzkeeru..... haha viss sanaaca..... taatad cits jautaajums- cik biezhi var healoties? Edited July 9, 2009 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 un man welnness 30.... vairaak karot nevar- kaa saheloties, buus riit automaatiski vai man kkur jaaiet uz slimniicu vai kaa?? Bik neuzkeeru..... haha viss sanaaca..... taatad cits jautaajums- cik biezhi var healoties? Slimnīcu var apmeklēt 1 reizi dienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiiL Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Vai tiešām tā maize ir saindēta? Tas manam cilvēkam kaitēt nevar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Neuztraucies- tas joks bija Taatad veelviens jautaajums- Kaadi ir latvieshu uznjeemumi indoneezijaa- man 2 skili tajaa food,weapons utt productionaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Nedrīkst palaist wellness zem 40, kad jau ir apmeklēta slimnīca un tiek karots atkārtoti. Starp citu, sabalsojam rakstu - http://www.erepublik.com/en/article/uz-m-j...-ba-852748/1/20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 tā kā man caur mani šobrīd ir reģistrējušies 26 cilvēki, tad ir cerība, ka par lielu daļu no viņiem es saņemšu 5g. Tāpēc es domāju veidot par šo naudu organizāciju un pāris uzņēmumus, kur visi šie varētu strādāt. vēl plānos ir GIGN partijas veidošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Par GIGN partiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Jā, jau šobrīd ir kustībā ideja par partijas veidošanu, jau ir piesaistītas dažas vietējās autoritātes un pēc partiju prezidenta vēlēšanām 15./16. jūlijā topošajai partijai aicināti pievienoties visi gignieši. Lai gan neesmu pārliecināts, ka starp pārējiem partijas biedriem un lielajiem izsitējiem ideja par nosaukumu "GIGN partija" gūs sevišķi lielu atsaucību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 jā, par nosaukumu vajadzētu padomāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 partija "Treknie gadi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 man nenāk tas fucking validation uz emailu, ar 2 mailiem mēģināju... ko nu zin darīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Murdziņ, regojies caur šo - http://www.erepublik.com/en/referrer/tehworm Mans citizen joprojām šodien nav paēdis, par pēdējo naudu nopirku ēdienu no 3 dažādām kompānijām - nepalīdz. Rezultātā atpalieku no plāna par 1 exp punktu un tā arī šodien netiku līdz 4 līmenim. Neražiņa. EDIT* Oh, ne tā sapratu. Tādā gadījumā varu ieteikt uztaisīt meilu gmail'ā, ar to vismaz man nebija nekādu problēmu. Edited July 9, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Es jau caur to reģistrējos, rādās, ka emails ir datubāzē, viss ok, bet validation nenāk uz epastu... nevaru apstiprināt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
resng4lvis Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 ea, a ka lai es skillu vismaz uz viens pacelju>? tikko poeregojos/ tak man naudas nepietiks ja stradashu par 1 ls diena laimaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now