kebabs_ Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 atsūtat kāds man arī, izklausas inčīgi: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 spied te un reģistrējies: http://www.erepublik.com/en/referrer/samurays Gludekli, Indonēzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Veiksmīgi esmu atgriezies dzimetenē. Izpētīju forumu, tomēr neatradu topiku par produktivitāti. Interesē par tieši cik samazinās produktivitāte ar katru nākamo strādnieku, kad tiek pārsniegts 10 strādnieku skaits uzņēmumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) http://erepublik.ws/calculators/company/demo viss kas tev vajadzīgs Edited August 18, 2009 by Goodbye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 kad var piedalīties karā idritvaikociņ? katru reizi spiežu uz active wars, vai nu nekas nenotiek vai arī veļneš zem 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Var piedalīties no 5lvl, ja vissmaz ir 40wellness. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Var kāds uz nedēļu aizdot 5 gold? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 +1 Man arī šodien ar steigu vajag uztaisīt jaunu uzņēmumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 es laikus prasu. LAIKUS. absolūti debīla sistēma, ja nav iespējams iepriekš nodot rīkojumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Katru pāra dienu treniņkarš notiek 22:00~~/24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Gludekli varu aizsviest 5g iedo savu niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Oh, kur jūs bijāt agrāk? Tikko no quickaim aizņemos. Jaunais uzņēmums Tātad ir vajadzīgi strādnieki manufacturing nozarē. Un ir vajadzīga EĻĻA, kuru eLatvijas tirgū nevar iegādāties. Kādam nav eļļas uzņēmums ārzemēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Tikko no quickaim aizņemos. Jaunais uzņēmums Tātad ir vajadzīgi strādnieki manufacturing nozarē. Un ir vajadzīga EĻĻA, kuru eLatvijas tirgū nevar iegādāties. Kādam nav eļļas uzņēmums ārzemēs? Došos uz latviju iestāšos tavā kompānija Ja vajag varešu kādu oil atvest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ja vajag varešu kādu oil atvest. Stāsti kāds tev niks eRepublik. Būtu ideāli, ja tu tagad to varētu izdarīt. Es tev pārsūtīšu uzreiz naudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Būtu ideāli, ja tu tagad to varētu izdarīt. Es tev pārsūtīšu uzreiz naudu. niks htrc. atrodos indonēzijā nu sūti man naudu ,bet atbraukt varēšu tikai rīt ,jo janostrāda viena diena lai būtu nauda biļetei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ienāc eRepublikā, sazināsimies caur turieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 Jau tepat tēmā tas ir teikts - katra treniņkauja tiek uzsākta ap 22:00 pāra datumā. Katra kauja ilgst 24h. Starp citu, balsojam par kokiem Latvijā - Kokus - Latvijai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ir kāds darbadevējs Latvijā, kas man varētu piedāvāt darbu ražošanas nozarē ar skill 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Varēji jau konkrētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodbye Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Tiešām neviens nevar aizsist 5 gold? Man steidzami vajag šovakar, atdošu pēc max 5 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Teiksim ko? Wellness 90+, atrodos Vidzemē. Profils. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Profils. Samaksa 10LVL par dienu Lenais Divplaksnis Vēl joprojām nezinu, no kurienes raut eļļu. eLatvijas tirgus tukšs. Edited August 19, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 19, 2009 Author Report Share Posted August 19, 2009 eLatvijas tirgus tukšs. http://www.cccp-group.org/index.php?page=e...mp;industry=Oil, ja ereptools.pl vēl nestrādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Mani atlaida no BEAT firmas Meklēju darbu manufacturing. Skill 4.08/Wellness 98/Vidzeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madafix Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 (edited) Dienišķās maizītes darbnīca. Skili: 0 un 2. Tuvākajā laikā tiks ieviesti arī lielāki skili, bet tā kā uzņēmums šodien dibināts, tad ir izdzīvošanas režīmā. Edited September 1, 2009 by Madafix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now