KickAll Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ja es uz 21 patcha (non-steam) taisīšu serveri tad varēs pie manis ieiet spēlētajs kuram lielāks patch un protokols? p.s A to tas stulbais protokols 47 un 48 erroru uzmet uz serveriem :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Uziliec uz cs 21 Patchu un tad pameiģini uzlikt uz servera 47 un 48 protokolu !!! Vajadzētu iet , jo es tā pat darīju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Vajadzētu iet , jo es tā pat darīju !!! Iešu testēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ej ej Noteikti jāaiziet , ja neaizies tad tu esi iemetis nepareizi vai tev kautkāds dīvains patch vai cs setups ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Noteikti jāaiziet , ja neaizies tad tu esi iemetis nepareizi vai tev kautkāds dīvains patch vai cs setups ! Neiet!!!!!!!ERRORS ...kautkas ar hl.exe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Nu tad tev vaina kautkur citur , jo man tie protokoli iet !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 a es uz 21 patcha (non-steam) taisīšu serveri tad varēs pie manis ieiet spēlētajs kuram lielāks patch un protokols? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Kā tas ir lieāks protokols ??? Ja tev ir 47 protokols un ja tu taisi serveri uz 47 protokolu tad tiem kuriem ir 48 protokols tiem nejies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Nu ja man ir 21patch un kautkāds cilvēks ar 25patchy vai 47/48 protokolu grib ieiet pie manis tad vini varēs ieiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tev vaidzēs 47p un 48p swds.dll failu ! kaut kur šāds topiks bija te. pameklē. man tā swds nav ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Da blje....kas to stulbo protokolu izdomāja... Iedodiet linku kur var uzreiz nolādēt,instalēt un viss ietu...a to es parinstalēju cs tad uzliku 47/48 patch tad uzliku serveri met ERRORU....meigināju uzlikt 48protokolu tad raksta tur 47protocol older.....karoche es nositīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Man ir swds.dll fails! Tas ir te Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Tad ko man darīt atkal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Tev pasaka, ko tev vajag un tev pašam pat slinkums meklēt... Tas vien liecina par to, ka tev tas servaks NAV VAJADZĪGS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 Da nē..... Parasti es jautāju kā un ko....!!! Visu dienu nosēdēju pie datora un taisiju saitu un tolkam nekā laba nesanāca...Un ar serveri abloms.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Parasti es jautāju kā un ko....!!! Visu dienu nosēdēju pie datora un taisiju saitu un tolkam nekā laba nesanāca...Un ar serveri abloms.. liecies mierā. ja brīvlaikā esi izdomājis veidot serveri, tad paņem uzsildi tēju, apsēdies, looģiski padomā kas un kā, kur un kad. meklē atrissinājumus ne tikai gignā, bet arī googlē, vai kādos pamācību forumos. galvenais nesākt stresot, ka nekas nesanāk. vnk nomierinies, un meklē tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KickAll Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 galvenais nesākt stresot, ka nekas nesanāk. vnk nomierinies, un meklē tālāk. Aga..es nomierinajos un nodzēsu appserv(saitu) daļas atstāju bet par Cs tā un nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayak- Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 tu to serveri mājas apstākļos veidot domā ? vnk, iesaku, stipri iesaku, ja vēlies labu serveri, iegādājies kasti tikai priekš serveriem / servera un hostē to uz ātru internetu. protams, ja tev nav 16+ tas varētu būt grūti, tāpēc, vēl ir variants hostēt un kāda. piemēram, tas pats CTTS elvē. uzstādīs tev gan serveri, gan banus / status u.tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts