Jump to content
GIGN Forum

Atputas Iespejas


dyversant
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Man ir vesels lērums jaunumu!

Sākšu ar svarīgāko -

1)12.apr - 13.apr. Ārā ir fantastisks pavasaris jau spīd saulīte rosinu kāpt uz velosipēda sēdekļa un uzsākt jauno 2009 velo sezonu. Ideja ir satikties Rīgā 8:00 un 16:00 būt Abragciema kempingā, kur mūs jau gaidīs siltas pusdienas. no 17:00 - 21:00 rosinu piedalīties seminārā, par Ēriksona hipnozi praksē. Iemācīsimies transa noslēpumus, meditācijas apbrīnojamo spēku, sevis motivāciju, ārstēšanu un daudz ko citu, to visu jums izklāstīs pieredzējis meistars. Nakti pavadām kempingā, ir iespējam īrēt mājiņas, kā arī palikt teltīs, ja nevēlaties tam ziedot naudas līdzekļus. Mājiņa maksā tikai 30 Ls uz 4 personām. Kempingā ir siltas dušas. Svētdien, apseglojam velosipēdus un dodamies uz Tukumu, kur kāpjam vilcienā un braucam atpakaļ uz Rīgu. Dalības maksa varētu būt 7 Ls, + naktsmājas. Par katru jūsu piesaistīto cilvēku no Jūsu dalības maksas tiks atņemti 2 Ls. Arī jūsu piesaistītais cilvēks var piesaistīt cilvēkus. Kā liekas ideja laba vai ne ? Protams nakts varētu izrādīties vēsa gulēšanai ārā, tādēļ ar mašīnu pievedīsim ļoti daudz segu. Vispār gribētu dzirdēt ko tu par to domā, ir doma, vai nav doma braukt? Varbūt zini kādu trako kurš gribētu mums pievienoties ? A un tas viss protams ir spēkā, ja ārā ir labs laiks.

2) 11. apr. Sestdiena. Meklēju brīvprātīgos, jaunus, trakus, pats galvenais radošus jauniešus fokusa grupas izveidei. Respektīvi, mūsu uzdevums ir izdomāt šovu, un padarīt interaktīvo militāro spēli Airsoft (vairāk informācijas kas tas tāds ir www.bewo.lv) par foršāko atpūtu, kāda vien iespējama. Izmantosim gan vienkāršu brainstorm metodi, gan metīsimies pašā spēlē un meklēsim variantus kā to papildināt. Pretī garantēju, pirtiņu, fantastisku cilvēku kompāniju un piedalīšanos Airsoft spēlē, tas viss bez maksas. Ir paredzētas tikai 10 vietas un tiks veikta atlase. Lai pieteiktos sūti tekstu "Es gribu pieteikties fokusa grupai" un savu kontaktinformāciju uz [email protected].

2) Vēlējos tikai paziņot to, ka ja Tu noorganizēsi grupu, dosies spēlēt Airsoftu, tad es Tev sniedzu atlīdzību 30% vērtībā no kopējās darījuma summas. Forši vai ne ? Rezultātā, ja tevis savāktā grupa iztērē 100 Ls Airsoft laukumā, es Tev sniedzu 30 Ls atlīdzību.

3) Tuvojas "Dakteris Slaktera gāšana" 18. apr. un piedalīšanās dalības maksa sākot ar 12 Ls

4) Airsoft militārās simulāciju spēles cenas ir palikušas krietni izdevīgākas.

Ierocis, ekipējums + 1000 Bumbiņas = 10 Ls

Papildus 500 bumbiņas = 5 Ls

Airsoft ieroča īre dienā = 10 Ls

Iespējams iegādāties Airsoft bumbiņas mūsu www.bewo.lv airsoft ekipējuma veikalā.

Vairāk laimes un panākumu vēlot

SIA "BetterWorld" un protams es.

info no mana drauga.

ja kadam interese tad vai nu mani meklejiet vai Rolandu Bartusevicu.

diviits

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...