Jump to content
GIGN Forum

Fallout Un Par To


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

jū man patika. bet vai pirkt gan nedomāju...

un viņa vienā brīdi apnīk. man piebesijās brīdī, kad dabuju perk, kas gandrīz katru pretinieku izšķaida. reāli pēc katra kill poh kur iešauj rokas un kājas ar nokrīt.

bet tā iespējas taisīt ieročus utt ir ok. + milzīga karte ar dahuja mājām un dahuja telpām un dahuja purniem ko atrubīt..

45? nav tā vērta.

Link to comment
Share on other sites

mhm, pirkt nav vēlams, pēc pirmās iziešanas liksies ka tas game ir totālākais šits, neskatoties uz to ka sākumā likās tīri tā neko. Zb tas ka viņai visu laiku tie papildinājumi nāk klāt, mierīgi izdzēst nahren nevar.

+Karti visu izstaigāju neko jēdzīgu neatradu, citos Vault man bija bail staigāt :D uzčītoju sev liberty lazeru un katram no jebkura attāluma ar 1. šāvienu izšķīst ka pēc tam viņa stuff ir grūti atrast.

Nezinu, kā citiem, bet man tas, ka var izvēlēties to vai spridzināt to megaton vai nē,(vai vnk misijās ir piedāvāta izvēle) liekas neīpaši patīkami, jo katru reizi pie šādas izvēles liekas, ka spēle nav izieta tā kārtīgi un nevar zināt, kas notiktu ja es tomēr uzspridzinātu to Megaton, kā tas iespaidotu tālāko gameplay, tāpēc jāiet cauri tai spēlei ir, kā minimums 2 reizes.

un par to ieroču taisīšanu, tur nav tā kā no katras kartona kastes sev var uztaisīt bazuku, vnk jātrod attiecīga shēma un uzčinī, salasot attiecīgus itemus, vienīgais, manu prāt jēdzīgākais weapon no tiem, ko var uztaisīt ir tas (shishkebab) kr4 zobens, kas deg, Pārējie ir vainu neeffektīvi vai vnk suck.

Bet 1reizi ir ir jaizspēlē obligāti.

Edited by alexx92
Link to comment
Share on other sites

Pēc iziešanas spēle likās ļoti garlaicīga, tik tāl man patika.

Reāli man atbesīja pēc iziešanas tas, ka visi pretinieki respawnojās un ik pa brīdim pie manis nolaidās specvienības čalīsi, kas visu laiku bija jāatšauj. Tas gan tāpēc, ka paņemu seivu pirms pašās spēles iziešanas momenta.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

man liekas mums jau bija topiks par fallout 3?

anyway, main storijs ir baigi īsais, tā ka vispirms paskraidi apkārt pa karti, ja gribi spēli ilgāk izbaudīt. vispār spēlei ir arī otrs mīnuss - tā ir pārāk viegla. eh, ja vien bethesda iemācītos normāli sataisīt grūtības līmeņus...

Link to comment
Share on other sites

Jēga prasīt vai jēga pirkt, te tak visi ir ar pirātu karogu rokās.

Ja tev patīkt RPG un esi draugos ar šūteriem, tev noteikti patiks Fallout 3.

Galvenais jau ir izdrāzt storiju cik vien var, nevis izskriet cauri main quest chainam pēc iespējas ātrāk.

Man patika, nopirku spēli uz PS3.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...