Jump to content
GIGN Forum

Smadzenes

S.W.A.T.
 Share

11 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Shis ir veltijums vairumam GIGN adminu. Man ipashi patiktos, ja sho izlasitu hUr. Sekojoshais ir kada Afrika ciema iedzivotaju rituals, kuru silti iesaku Jums visiem, praksee gan neesmu megjinaajis, bet.....Listen--- Vinji gan to nedara tik higieniski, bet preteja gadijuma iznakums var but letals. 1. Vinji panjem kadu asu priekshmetu(neiztirzasim ko vinji parasti izmanto..) 2. Vinji nogulda pacientu uz cietas 60 gadu slimnicas tipa gultas 3. Ciema "aarsts' panjem skaupeli, un BEZ narkozes ttiecigajam cilvekam vienkarshi izgriezh dalju no kreisas smadzenju puslodes galvas kausa. 5 min. cilveku atstaj shada stavokli, tad njem un ieliek galvas kausa dalju atpakalj un aizshuj ciet. Un ta vinji ir kljuvushi gudraki..

P.S. Ipashi iesaku Bijach-am...

P.P.S. Pec shita izlasishanas labak nekasiet pakausi

P. P. P. S. Discovery channel rlzzz 4ever thumbsup.gif

Man ipashi patiktos, ja sho izlasitu hUr

lmfao.gif ( vnk ideaalaks smailinhs shaja gadijuma nevaretu buut ) cik loti cilveks var sastresoties, ja vinhs ( kaa pats teica ) nav guleejis, un skiet laikam ari zem alko , peec viena xg , kurs velpietam bija pamatots, par lamashanos eusa_doh.gif mlje nu tad man truukst vardu , prosta nakamreiz, kad seedies pie Pc + vel taisies , kautcik necik komuniceeties ar cilvekiem , pameigini izguleeties, nevis meiginat speelet Cs ar sabojaatiem nerviem ... cool2.gif

P.S

Peace shades.gif netaisos te bezteeme pa forumu blaustiities, savu esmu pateicis, un uz talakiem komentaariem - no coments fist.gif

Guest TradeMAAK
Shis ir veltijums vairumam GIGN adminu. Man ipashi patiktos, ja sho izlasitu hUr. Sekojoshais ir kada Afrika ciema iedzivotaju rituals, kuru silti iesaku Jums visiem, praksee gan neesmu megjinaajis, bet.....Listen--- Vinji gan to nedara tik higieniski, bet preteja gadijuma iznakums var but letals. 1. Vinji panjem kadu asu priekshmetu(neiztirzasim ko vinji parasti izmanto..) 2. Vinji nogulda pacientu uz cietas 60 gadu slimnicas tipa gultas 3. Ciema "aarsts' panjem skaupeli, un BEZ narkozes ttiecigajam cilvekam vienkarshi izgriezh dalju no kreisas smadzenju puslodes galvas kausa. 5 min. cilveku atstaj shada stavokli, tad njem un ieliek galvas kausa dalju atpakalj un aizshuj ciet. Un ta vinji ir kljuvushi gudraki..

P.S. Ipashi iesaku Bijach-am...

P.P.S. Pec shita izlasishanas labak nekasiet pakausi

P. P. P. S. Discovery channel rlzzz 4ever thumbsup.gif

To sauc par lobotomiju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...