showtime Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Posted: Sun Jun 26, 2005 0:28 Post subject: Admina tiesiibu pieteikums -------------------------------------------------------------------------------- 1.Mani sauc Oskars 2.Dziivoju es Ogree 3.Man ir 16 gadi 4.Veelos buut Admins sajaa serverii lai vareetu ieviest kaadu kaartiibu attieciibaa pret 4iiteriem 5.Maacos Profesionaalajaa vidusskolaa 6.CS pieredze diezgan laba 7.Admins diemzeel veel nekur neesmu bijis bet visas komanadas zinu loti labi un zinu ko taas noziimee 8.Es speeleeju nemazaak kaa 3 stundas dienaa bet varu arii speeleet kaut 5 vai 7 tas ir atkariigs no vaidziibas 9.Ja kaut ko vaijag uzzinaat tad sazinieties ar mani atbildeesu uz viesiem jautaajumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 9. Kāda ir dzīves jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 profesionaalja cieniigs pieteikums. iipashi jau tas virsraksts poustam. admina karjera garanteeta. i foresee you will become more powerful than master macho himself. vajadzeeja tik rakstiit ka cs pieredze profesionaala. un paldies, ka apsoli ieviest kaartiibu attieciibaa pret chiiteriem. sistematizeesi vinjus, vai? sadaliisi pa laikiem, kad serverii uzturas WH-eri un kad tie ar AIMu? good call, smarty-pants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Click here taalak domajat pashi ... + vel palasat vinja forshos postus .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 sistematizeesi vinjus, vai? tas pats par topiku. Gotta love these people Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts