Jump to content
GIGN Forum

Man Te Bija Topiks, Bet Slinkums Meklēt


macho
 Share

Recommended Posts

lol es topic title visu uzrakstīju ar maziem burtiem bet es tak zinu šito veco gign foruma PRIKOLU, viņš tūlīt visus tos burtus pārtaisīs par LIE LA JIEM.

tātad, joprojām man NAV SAVA BLOGA, neskaitot to vienu, kas man ir, bet tur es nevaru izpausties, pareizāksakot negribu, tāpēc es rakstīšu tagad ŠITEN. un savu "Kāpēc man joprojām nav bloga gignā?" protesta akciju sākšu kaut kad vēlāk šodien (CERAMZ).

tātad. ā. es gribēju pastāstīt par team fortress (to, kas 2).

vobšem, pēdējā laika krutākie notikumi (neskaitot dzīves protams lol):

kaut ko ņemos badwaterā ar skautu, nolemju paloloties, paņemu BONK dzērienu, ar divām iedzeršanas reizēm un mistiskiem manevriem aizpirdu garām diviem sentrijiem (es RED, viņi mēģina pēdējo spotu savākt). Nezinu kādā sakarā viens bija uzbūvējis teleport ekzitu (3lvl) mājelē pa kreisi no BLU pēdējā spawna, bet tas teleports bija uzbūvēts ideāli - ar skatu uz priekšu un nedaudz vietu aizmugurē. Apstājos aiz teleporta un satraukti priecīgs spiežu taunt pogu. Izkāpj resnais no teleporta, aiziet, taunts beidzas, par vēlu. Fiksi spiežu vēlreiz...... animācija sākas......... izkāpj soldiers, paiet pusmilimetru, animācija pagūst beigties un augšējo ekrāna stūri rotā uzraksts BONK! - jāāāāāā, man ir ačīvments. Spiedu vēl, bet 2x nokavēju un 3ajā reizē kaut kāds amplis izdomāja bezsakarā pagriezties un ieraudzīja mani vēzējoties un beidza manus priekus.

hevija borsch belt ačīvments - vienkārši megalol, kā es desoju riņķī ar tiem cimdiem, tik lolīgi. cp_steel aizskrēju no muguras bariņam, iegāzu vienam ar kritu un turpināju kritu ķēdīti beigās novācot 4 džekiņus ar cimdiņiem (tai skaitā vienu resno) un vēl 2 beigās ar kritšotganu. Asi.

BET SPRIEDZES VISPILNĀKAIS bija stāsts vakar - Jurko man zvana, saka, pēc 12 min tiekamies pie Elvi, es tāds ok, spēlēju tālāk tf, jānovāc vēl 3 resnie, lai dabūtu borsch belt ačīvmentu - skraidu skraidu, vienu novācu diezgan loliski - mani novāca tad kad ar kritboksējien-aperkotu biju iekrāmējis jau otrajam resnajam un gandrīz jau krāmējo otro reizi (šitas bija badwaterā, es RED, viņi mēģina līdz otrajam čekpointam tikt), šis kaut kā ar pirmo nenomira. Enivei - 8/10. Drīz jau jāiziet, citādi nepaspēšu, ai nu labi vēl vienu reizi. ĀĀĀ novāc spiegs, diezgan tizli. nu labi, vēl vienu... AĀAA vēlreiz spiegs novāc. NU LABI VĒL PĒDĒJO REIZI

*fanfaras* redzu, ka divi resnie lēnām stumj uz otro čekpointu štruntu, es izdicoju pa māju ārā lai aizietu no muguras un tur virs tā pagrabeļa 1lvl sentrijs. es domāju, paskriešu apakšā, un tad no sāniem uziešu novākšu, bet sentrijam knockbaks mani sit atpakaļ, tāpēc kad esmu ticis jau baigi tuvu, man maz hitu, nolemju no tuvuma šaut - novācu, paliek vēl ~90hp, skrienu uz tačku - tur 2 resnie, mediķis un demomans. demomans ar muguru pietuvojas, situ, KRITS, bĻA garām, šis kaut kā tizli pakustējās un aizgāja man aiz muguras. ES panikā situ resnajam. NAV KRITS. TŪLĪT MANI NOVĀKS DEMOMANS. ĀĀA, bet resnais ar parasto sitienu nomirst, lol wtf, laikam maz hp. KĀ ŠAKĀLIS lecu uz otro resno, kas blakām, ejas otrajā pusē. Viens krits, otrs un šis ir gar zemi - ACHIEVEMENT COMPLETED!!!! man liekas es pēc tam vēl atdzesēju uzkarsušo mediķi ar vienu aperkotu, bet tas vairs nav svarīgi. Smieklīgs ačīvments vobšem. Es noboksēju kopumā kādus 30 cilvēkus ieskaitot 10 resnos. Visrēcīgāk bija kad boksēju vienu resno, kas to nepiefiksēja un šāva steelā pa spawn durvīm, bet blakus viens soldiers mani redzēja - šis sāk šaut pa mani, a es aiz tā resnā tā nedaudz un raķetes trāpa pa viņu, man tikai viena trāpīja. Pēc 5/6 sitieniem nositu resno (padumjš tips) un lecu ar aperkotu soldiera virzienā, kurš lādēja raķeti, izšāva man pie kājām un dabūja sejā KRITDŪRI.

Link to comment
Share on other sites

Es arо gribu izstвstоt kara stвstu. Reiz sensenos laikos, kad gigna tf serverо vзl nebija SourceTV, bet bija vairвk un sakarоgвka tauta. Rymels kв smago ieroиu vоrs jeb vienkвrрi resnais un Oddish kв Ьbermensch jeb vienkвrрi mediнis, tandзmв apkaroja visвdus nevзlamus indivоdus, kuri to tik vien gribзja, kв mums nodarоt to paрu. Klоdвm pa grantsbedres laukumiem, A punktu jau рнiet bijвm zaudзjuрi zilajai kommandai, bet B punkts jвsargв visiem spзkiem. Pвrsvarв visi nevзlamie subjekti tika iznоcinвti jau droрв attвlumв, nopпaujot tos ar Saрu (jo Nataрa man netоk), bet gadвs, kad nepietiek laika Saрu iegriezt, tad nu nвkas vilkt no azotes вrв bisi un salвdзt skrotis sejв(vai mugurв), pavisam nelвgвs situвcijвs jвmet ieroиi pie malas un jвkrвmз razbainiekam pa seju.

Рis gadоjums gan nebija neviens no iepriekрminзtajiem, gluюi vienkвrрi gadоjвs izdevоba, kuru laist garвm bыtu юзl. Atradвmies pie tвs izejas, kas tuvвk tunelim, kurр savukвrt savieno B un A laukumus, bзru ar Saрu, Oddish uzturзja pie dzоvоbas, pзkртi redzu, kв viens resnais, zilв krвsв nвk pa eju no zilвs kommandas bвzes, raidоju pвris lodes viтa virzienв, bet iedomвjos, ka tomзr labвk bыtu viтu kвrtоgi piesist. Manas lodes рis par laimi nemanоja, jo bija aizтemts рaujot pa maniem kommandas biedriem. Izmantoju рo izdevоbu un gar klinti skrзju tuvвk izejai, kur viтр stвvзja un neko nenojausdams turpinвja рaut. Ap to brоdi, kad es biju ticis klвt viтр bija pavirzоjies uz priekрu labi, ja par vienu soli, un kв reiz stвvзja uz paрas malas. Ieroиus jau biju nolicis malв kad sвku skriet (jo tв taиu vajadzзtu bыt вtrвk :D ). Tad nu тзmu рim varonim un vilku ar tвdu kвrtоgu labo внi, upuris protams to ievзroja, bet pamuпнis drosmi sadzзries nekвpвs atpakaп un leca lejв, рajв lecienв ievilku viтam otru reizi un ar to arо рim pietika. Tajв brоdо mans uzticamais mediнis sвka пauni smieties, jo redzзja visu рo padarорanu no malas, otrais sitiens kвrtоgi aizmeta resno, miruрo нermeni pa gaisu. Юзl, ka tajos laikos, kara laukв vзl nebija kino operatori (SourceTV).

Mзrfija likums - SourceTV parвdоjвs kвdu nedзпu vзlвk, tв varзtu parвdоt daudz labвk, nekв рвdi izmocоtв stвstiтв, ko katrs droрi vien iztзlojas citвdi.

Link to comment
Share on other sites

tu novāci vienu resno ar dūrēm? :) sorry, man nelikās tā baigi inčīgi, droši vien lielākoties tāpēc ka es pa pēdējām 2 dienām esmu 10 novācis lai savu ačīvmentu dabūtu.

vēl es varētu detalizētāk izstāstīt stāstu, kurā mani nenovērtēja, bet īsumā - vienreiz spēlējot somu pr0 serverī badlandos ar skautu apgāju centram no sāniem (1 nelaimīgs snaiperis nomira) un aizgāju pretiniekiem no muguras. Rūpīgi izvēloties šāvienus un mērķus novācu visus 3 pretinieku komandas mediķus + notinos dzīvs un pretinieki tika centrā izownoti, jo mūsu 2 vai 3 mediķi bija sveiki un veseli.

Link to comment
Share on other sites

Es taču teicu, ka aprakstīt tik labi, kā tas izskatījas nav iespējams. Un esmu ļoti daudz hevijus un citus novācis ar cimdiem (ar dūrēm vairs nerullē, kopš ir cimdi). Pēdējā laikā gan neesmu, jo pēdējā laikā vispār nav sanācis tf uzspēlēt.

Ai vispār nafig es to stāstu, tāpat jautri un prieks par to jau ir tikai tam, kurš spēlē.

Link to comment
Share on other sites

lol, es atkal aizvakar(laikam) spēlējam DB 3. posmu un tas bija pa dienu, mēs tikai kaut kādi 5x5 bijām. Es uzbūvējis sentryu pie pirmā spota, to atnāk ar uuberu iznes, un mēs paliekam divatā es ar engy un vēlviens kaut kāds čalis, kas sēž uz spota, tikmēr es iesāku celt sentryu no spota kreisajā pusē, tur tajā mājiņā tiklīdz ieiet iekšā līdz galam un uzlieku sentry celties. Tālāk eju uz augšējo stāvu pēc bleķa, tikmēr manu sentryu iznes. Es skrienu lejā atpakaļ skatīties, kas notiek. Noeju lejā redzu mediķi hīlojam kaut ko skrienu virsū ar uzgriežņu atslēgu un ceru nokapāt mediķi, skrienu ieraugu, tur 4 gabali kopā stāv, ieskrienu medikam pa pieri šis beigts, tikmēr mani sāk jau vālēt kaut kāds, tad es dauzīju tālāk un rezultātā, nositu visus 4 vienā bariņā :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...