Jump to content
GIGN Forum

Mana Problema Ir Ns


ANALGINS
 Share

Recommended Posts

acerejos ka kadreiz izlasiju ka worms rakstija ka iespejams kadreiz bus ns serveris gignam, cik lasijju vecos topikus saprotu ka shads serveris ir pastavejis gadus 3 atpakal, vai arii vinjs runaja par ns2 kas lenam top :)

izraknjajos gan vietejo (sho pashu) forumu, gan rush.lv (forshi apraksits kas un ka, 30 faulti bija forsh topiks) izradas latvieshu komunam ir palicis tikai bagem serveris.. prasit lai worms uzcep ns serveri manuprat nebutu forshi jo vinjam noteikti ta jau daudz lietu kas aiznjem pratu un laika pavisam noteikti nav..

tad kapec man tik ljoti saap shii ns problema ? gluzhi vienkarsi gribu uzspelet, esmu atradis pat botus (itkaa gudrus) bet tas noteitkti nebus tas pats kas onlainaa...

jaa atradu paris 3.2 versijas, bet tas nestrada korekti acim redzot, spiezhot create serer (testam) bljava class C nu skaidrs.. shis jamet mala.. meginu ieiet bagem serverii rada ka client.dll fails neshancee.. meginu rast risinajumus uuber kopijas un vel nez ko un nesanak.. vel ir palikusi pedeja ceriba kad pec minutem 10 novilksies cs, tad to sapatchtot un uzmest tam ns.. ja tas nenostradas tad busu izmisuma..

zinu ka trafiks un mahmeds sho zveru kadreiz spelejushi.. cerams vinji sho topiku pamanis starp entajiem cs spama topikiem :)

isuma problema ir ar protokoliem, tos vaig sakost un vis stradas, nemetiet cs protokolus tie nestradas!

Link to comment
Share on other sites

Pasaki no kurienes tu kačāji. Te ir no rush.lv, visam vajadzētu iet http://www.rush.lv/files/Natural_Selection_3.2_final.exe

Te vari pameklēt serverus, jo bagems vēl tajā laikā, kad spēlēju bija vienīgais, bet tai pat laikā lielākais klucis ar visiem saviem lagiem un krutajiem adminiem. Tajā sarakstā ne visi cik atceros ir krakoti, bet par baltkrievu ByFly gan varu ganartēt, tur arī bija forša tauta. http://www.game-monitor.com/search.php?=un...rs=&game=ns

ā, un ja tev ir stīmots hl1, tad tu ns vari spēlēt pa brīvu, jo tas tagad skaitās, kā mods. Viņu mājaslapā tad ir jākačā exe.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...