#wL.Media Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 (edited) Tātad, ir reāla iespēja nopelnīt reālu naudu. Ķeramies uzreiz pie lietas, dēļ sava i-neta neko nevaru nokačāt, tātad, man jāmeklē kāds kas var. Pēdējā laikā kļuvu Dr.House seriāla mīļotājs, un katru nedēļu skatos pa TV3+, bet gribās bišķin ātrāk skatīties viņu nevis vienu sēriju nedēļā. Tātad, iespēja kā nopelnīt naudu. Es meklēju cilvēku, kuram ir laiks + griba, cilvēks nopērk DVD diskus (nu tos kur 4.7GB space) un nokačā Dr.House Season 4 + 5 KRIEVU VALODĀ. Iekš NovaFilm.Tv ir atrodams. Un ieliek diskos House un diskus atdod man. Tātad padomājiet, lētākie 4GB DVD diski laikam ap latu maksā, so? 4 DVD diski = 4ls, es piedāvāju tā, es maksāju 10ls par visu darbu + ieskaitot disku cenu. Bet diskus pašam sākumā jāperk (tāpat naudu par viņiem dabūsi atpakaļ) Tikšanās: es esmu centrā, origo pirmdien, otrdien, trešdien. No plkst. 14:00 - 15:00, un šinī laika, tanīs dienās varat atdot man diskus, tikšanās vietā jūs man dodiet diskus, es 10ls par visu + pasaku paldies. Itkā visu paskaidroju. Ja jautājumi PM. Ak jā, ja pateišām ir vēlme to darīt, tad brīdiniet, jo vajag tik lai viens cilvēks. Edited March 29, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja vēl interesē, raksti PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 kRi aizsūtīju vairākus PM, tad tu uzņemies vai neuzņemies? Visideālāk būtu trešdien ja tu iedotu diskus. Pa pm atmetīšu savu nr. ja tu pateišām esi gatavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 A Kā tuzināsi, ka tev tā filma tur ierakstīta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 29, 2009 Author Report Share Posted March 29, 2009 brazer, es cerešu, latvieši ir godīgi, tākā ķeršu uz vārda, + nedomāju, ka krīzes laikā cilvēki sāk melot dēļ naudas iegūšanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gudrais Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 :D tieši krīzes laikā drīzāk melos, lai iegūtu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 ja to uznjemsies sheit kads pazistams čels un viņš kādi ap1sīs,tad to šeit visi uzzinās Tā kā viegla peļna par vieglu darbu,un neredzu jēgu app1st! pēc tam mums kri varēs pastāstīt vai tas media ir īsts vai nē Bet skatos ka media par katru cenu visu laiku grib tikties ar kādu no mums te kino te tagad CD, ka tik tas nav kaads pedofails Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Aha, un vēl tam Kri, pa purnu iedos. Zin nāk no tiem tuvo austrumu cīņām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja kRi atsakās raksti skype vai šeit pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Jau velku tās sērijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Zin nāk no tiem tuvo austrumu cīņām. Neiedos vinsh ražens puika ;] Starpcitu var apskatiities vai diska ir vai nav kkas ierakstiits pec tam linijam spidigaja puse. Bet vai iista vai neiista to gan ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 kri, uz tikšanos obligāti fočiku paņem, parādīsi mums mazo mēdiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 samurai kachaa kachaa bliez katanu pa pogaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reya Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 UNN NAH TU MAN WARNAA SAUC PA PILTEVINU VARBUT ES ESMU VECENE??? KA ZINI? TEV SMAZENITE BIS PIEKLIBO Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 nu ko tu te atkal pisies? pārāk mazs pārdomu laiks bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 kRi esmu elikaa tagad un varejam jau shodien bet pohuj tad riit ap 14:00 pie origo, ja tu gribeesi tad nobildesimies kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 shaize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kidijs Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 well, es vienalga palieku pie tā, ka viņš ir trollis. bet nu redzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 visi rīt 14:00 pie origo ar fočukiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Kaut vai, visi kas vēlas mani redzēt/pieskarties/apbrīnot, droši sūtat pm ar pieteikumu, un iemetīšu savu numuru, lai satiktos. btw, postu editošu rīt kad iemetīšu bildes kur iepozēšu ar kRi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 lol pie origo parasti urlas tašās. Es lieku uz to ka viņš ir mazs orks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Tu laikam nesaproti vārda "trollis" nozīmi. Gaidu Kočāna bildi rīt, haha. Edited March 30, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 wL. vienkārši meklē jaunus draugus. piebildīšu, ka es ar gaidu, hehe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 bljadj es netaisos ne ar vienu fočēties Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Tev nav izvēles Mums to vajag Vai vismaz nofoče wL Edited March 30, 2009 by 0.7lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now