SchWarZ ;) Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tatad ir lieta tada ka piemream man ir tadi teksti loti daudz ap 5000 rindinas, nu ka piemers: suds+smird+ einars+citplanetiesi neeksiste+ sunis kaka+suda nav+ Nu man tadas ir ap ~ 5k rindinas un vajag partaisit ta: suds:smird einars:citplanetiesi neeksiste sunis kaka:suda nav Lai kr4 nomainas simbols no + uz : un beigas ari nav tas + Mosk ir kada programa ar ko to varetu dabut gatavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ar jeb kuru regexp atbalstošu editoru, var nomainīt simbolus. Ar to pašu editplus to var izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Īsa pamācība -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sēdies, divi. Why? Edited March 26, 2009 by Edgars1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 sēdies, divi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Skaidriite, lol nemaz nezinaju, bet nu it ka sanaca, bet ka lai kjip nebutu tie beigu simboli vispar? lol, laikam esmu stulbs, bet man vaig lai sanaktu beigas tas no suds:suds: uz suds:suds Lai nepaliek beigas tam sudam tas : bet pa vidu buutu, ta es tur njihuja nemaku.. Tur var atieciigo kjeksi aiztat ar citu, bet nejau beigas nonemt.. Edited March 26, 2009 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Aizstāj viņu vienkārši ar tukšumu ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tad tak viņam visi tie : pārvērtīsies par tukšumu, (ja pareizi sapratu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Tur jau ta stelle, tur var tikai atieciigo kjeksi aizstat ar citu, mosk tur vel ir kada opcija, man nezinama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Šādi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Tas nav tas pats ka es vienkarsi pats tam vienam nodzesu nost to kjeksi? Man ir 1ukstosiems dazadu vardu un viesiem uzreiz vajag beigas nonemt to sudu, bet pa vidu lai tads pats suds paliek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 tu esi sūds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 vari pamēģināt, lai no ": " pārtaisa par ":" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Notepad++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 viens tāds diezgan pačakarīgs variants kā to varētu izdarīt ir šitāds: 1) notepadā repleico visus plusiņus pret tabu 2) atver šito tekst failu excelī, ja izdarīsi visu pareizi viņš šito visu normāli pa kolumnām sataisīs 3) tad ar exceļa komandām pievieno klāt ko tev vajag nu, ir čakars mazliet, bet nu šitā noteikti strādā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now