Oddish Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Cīņa par labāko game developeri jeb spēļu izstrādātāju. galvenā lapa linki uz balsošanas topikiem Diezgan interesanti palasīt katras cīņas komentārus. Es domāju tas bija pārāk nežēlīgi pirmajā kārtā ielikt Valve pret id software. Izskatās, ka pēdējie četri varētu palikt Nintendo, Valve, Activision/Blizzard un Rockstar. Uzvarēt no šiem var jebkurš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Ka tieshi vinji sacenshas? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Lasītāji balso par labāko. Devi sacenšas ar saviem izdotajiem darbiem. Piemēram Valves halflife, tf2, l4d pret Blizzarda Diablo, Starcraft, WoW. Lielākais communitijs vinnē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 ja tur piemestu cs un cs:s, tad moš wowa komjunitiju skaitliski pārsistu, citādi jau nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Blizzard vispār diezgan smagi iet trešajā raundā pret Relic. Tikko vēl DoW2 iznāca, bet Blizzard vēl tikai pulē savus topošos grāvējus (sc2 un d3). Es pats šeit nebalsošu. Mans spriedums varētu būt diezgan neobjektīvs, jo esmu spēlējis visas Blizzard spēles, bet nevienu Relic darinājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Un to sauc par lab ako developeru kontestu? Kads tur vispar sakars ar developeriem. Krutak butu, ja definetu kaut kadu tasku (samera vienkarsu) un uzvaretu tie, kas to izdaritu viiissss krutak! Ka agrak bija sacensibas, kad vajadzeja 64KB iebazt ieksa pec iespejas krutaku darbu un tas, ko toreiz radija dzeki, tas bija TIESAM iespaidigi! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tāpat jau katrs balsotu par savu developeri neatkarīgi no tā kas tur tiktu uztaisīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Tu knapi simtos balsis iet, nekāda sakara ar komūnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 (edited) Kas par cīņu!!!11oneone (1) Activision Blizzard 49.7% (775) (12) Relic 50.3% (783) edit; izskatās, ka relic ņem, bet viskas var notikt. Es par activision - tony hawk rullz! edit2; tieši tā! Activision aizgāja priekšā. Edited March 26, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 26, 2009 Author Report Share Posted March 26, 2009 Tur kaut kāds protesta balsojums iet lol. Tipa "Es nezinu kas ir Relic, bet wow sūkā, tāpēc es balsoju par Relic". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Jau 102 lapas ar spamu. Blizz nedaudz priekšā. Lai arī sākumā lasīju visus komentārus, vairs to nespēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 jau 172. btw, cik ilgi iet tā balsošana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Es nobalsoju par blizzard , jo tiesham jaunais d3 ir ta spele ko es gaidu , un esu gatavs samaksat cik vien vajag , lai vinu speletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 nokavēji, blizzards jau zaudēja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Es tikai tagad to topiku atradu , balsojis biju pirms tam , cita foruma bija arii par sho te rastits, bet nu ko x.x mani favoriti izkrit gta 4 - Rockstar nezinu , vai ar vienu speli var klut tik kruti Valve- Nu jaa te ir hl2 engine piekritejiem par ko padomat Relic - Kaut kadu Conan dalju neizdeva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked.sick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nost ar blizz,valve un relic gogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Tev ir kādi argumenti pret blizz? Relic tāpat nevinnēs un drīz izlidos. Daudz interesantāk būtu tādi smagsvaru mači, kā Blizzard vs. Valve vai Nintendo. A BOT XYu! Relic iespamoja kur vien varēja iespamot, lai tik par viņiem nobalso. un tās 204. lapas ar spamu raksturo viena bilde Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked.sick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) Man Blizzards nepatīk jo viņi ir cirvji.Viņi AIZLIEDZ citiem botot,lai gan paši izmanto botus(par to kā es to zinu,ir cits stāsts).Un viņiem rūp tikai un vienīgi nauda,nevis spēlētāju intereses.D3 izpostīs visus Diablo,kā arī SC ir klasika,ko cenšas sapist.Blizzard NERŪP NEKAS,izņemot naudu,atšķirībā no Valves un Relic.Un kas par to ka Relic spamo?Viņiem vismaz ir normāli grāvēji. P.S Pierādijums tam,kad Blizz ir boti un viņiem rūp tikai nauda-apnika wow pirms kāda pus gada,lich king noārdija wowu,vnk paskrēju ar speed hack,aizsūtiju blizzam mailu-my cousin played with my char.Can i have unban?Viņi atsūtija-You maybe have been keylogged and we are unbanning you.Pēc tam,norāvu banu par vairāk ka 10k gold scam,aizsūtiju appeal-Lolz please unbann meh!!!11111oneoneone,viņi atbildēja gandrīz to pašu.3 reizē gan neatbanoja Tā ir sistēma,un blizzards sux Edited March 30, 2009 by wicked.sick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nu jā, Valvei un Relicam jau pilnīgs pofigs par naudu. Viens liels lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 par wow neko neviens nesaka , bet d3 gan nebrauc virsu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 lol, nosauc kaut vienu mūsdienīgu spēļu ražotāju kuram ir pohujs uz iegūto naudu? Tak padomā sākumā, protams visi grib piesaistīt pie sevis cilvēkus kuri pirktu viņu spēli, bet pirmajā vietā tomēr visiem ir nauda un tikai tad seko spēlētāju apmieratība vai kā tas saucās nezinu īsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked.sick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 hive,ne visiem patīk spēles kas izjāj klasiku,D2 rox ;p Un valvei protams kad gribas naudiņu kabatā,bet ne jau kā blizz,tik miljonus grābj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 AIZLIEDZ citiem botot,lai gan paši izmanto botus Jeb kura uzņēmuma galvenais mērķis ir KĀST NAUDU. Tas ka blizzard ir tik milzīgi WoW pardošanas apjomi, ka ripo miljoni, ir tikai viņu pašu māka un nopelns. Ja jau wow ir tāds sūds, kāpēc tad visi viņu spēlē, un neviens cits mmo nevar nekādīgi no troņa nogāzt ? mmo spēle ir tik sūdīga cik to veido paši spēlētāji. Kad jau forumos par kaut ko tiek īdēts, tad blizz nevar to uzlabot nesačakarējot kaut ko citu. Sapisīs diablo un starcraft? Nu tā ir viņu darīšana... Mums kā patērētājiem ir izvēle, vai nu viņu produktus lietot vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 piedod , tu vinu esi spelejis , vai tikai puspabeigtas speles gameguide esi redzejis ? Tad kad arii bus , tad varesi savus paregojumus te deklaret. D3 pec grafika bus speciga, ljoti speciga spele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wicked.sick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Nevēlos turpināt diskutēt te kā maza meitene,bet atvaino-lai spriestu par spēli dēļ grafika nevis gameplay ir jābūt seviši atpalikušam Tas nav domāts uz Tevi,bet vispārībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now