zbeeE Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 driizaak piedzeeries atnaaca un uzrakstiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooljack Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 eheh ko tu zini mosh arii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 tu uzkati kad es esmu izgaajis no pacietiibas? HAHAHA! Peec kaa tu spried to kad es pateicu nah vai arii to kad es pateicu tik gruuti saprast? )) ROFL ROFL ROFL MEGAROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbeeE Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 a kapeec par to tik smagi jaasmejaas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) juus visi esat stulbi 1) lai ieguutu admin tiesiibas ir jaabuut aptuveni sakariigam cilveekam, nevis gads gign serverii jaapavada 2) no pirmaa automaatiski izriet tas, ka 90% atsijaajas, jo pasaule ir pilna ar pidinjiem 3) no pirmaa izriet arii tas ka 99% siiko atsijaajas, jo vinji ir pidinji peec defaulta (ja kaads pidinsh lasa sho, un es zinu ka tu to dari pidinj, tad paskaidroju: RETI kursh tiek pie admineeshanas [uz kopeejaa fona]) protams kaads laiks uz servera arii jaapavada, jo citaadi neviens cilveeku vienkaarshi nepaziist. No visas shitaas h***as kas te bija sarakstiita man nodereeja 1 colda posts un varbuut kaads vaards no radlera. nigers bija pilniigs idiots Buutu jauki, ja lielaakaa dalja janxu zbeeeu ciprusu un ANFISU utt aizveertos pavisam. Ejiet dirst saku jau ieprieksh jo zinu ka to nedariisiet. ehh man zb daudz rakstiit. a par lietu.... nejuutu ka truukst adminu uz servera. Pie tam viens colda labais vaards tomeer ir par maz. Edited June 25, 2005 by macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 nu kaads urla noteikti... iisti latvieshi eed shashljiku un zirnjus un dzer alinju, nevis seezh pie pc zirnjus eed ziemassveetkos nevis jaanjos xD taa vietaa vareeji sieru piemineet /off topic fakts, ka paaraak maz nospeeleec gign'aa p.s man negaaja pie sirds, ka kalbaca nemaak lietot ' kad ' un ' ka ' Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 anfisa..... mosh izlasi ko es uzrakstiiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 anfisa suukaa bet nu tas taa nu kā... šis te teikums man normāli imponē. īpaši beigas. slay - free frag, cilvēki kas reāli velk raundu, nedefūzo bumbu(sk. pēc situācijas), reāli cilvēks kurš krīt man uz nerviem. rarely one has the balls to write something like this. īpaši jau pieteikumā. geks varētu būt sakarīgs. my word: gribas ar vinju paspelet kopa kadas paris reizites un tad jau zinashu, vai dzheks normals. spele, izskatas, labi un atceros, ka esmu ari ar shamejo kautkad gignaa rubijis kopaa. so we wait a lil while. p.s. a shoreiz man par jaanjiem povers. outlāvz arī vergoja jāņos Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Labs ir, es tad paspēlēšu kādu laiku uz gign.lv servera tad jau redzēs kad es būšu redy! Atliek man dabūt vēl vienu skaņu karti priekš pc tad jūs mani tik stipri ienīdīsiet kad lūgsities lai es izejū ārā no cs.gign.lv.. nu, bet tas tā P.S. EDD es pieņemu tavu izaicinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ak tad sarkaniigs ja tu buusi ja speeleesi uz gign servera... jaa EDD un kursh tad nesuukaa: visiem tu dod kaukaadus stulbus vaarnas... nu man liekas ka tiesibas vins nedabuus, bet macho-ja jau adminu pietiek tad nafig vispaar vajag to ''tiesiibas uz gign servera'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 nomaini attieksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 shodien paspeeleeju kopaa ar vinju, likaas tiiri sakariigs, domaaju ka var dot... bet atkal tas pats - vai vajag veel vairak adminus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 man nepatika viena lieta, ka vinsh seedeeja vislaik spectators ~30 min, laikam gribeeja savu online time pacelt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Pacelt savu Online time ))) Nee pag veelreiz, Pacelt savu Online time ) Priekshkam man tas vajadzigs? Ja es gribeetu es panemtu 10 nikus piemeeram ( kalbaca, kolbaca, killbaca, kalbasa... ) panemtu naktii kad maz cilveeku 10 datorus un ieieju gign serverii zem spekatatora, celsim online time HAHA!!! Nee ja godiigi es eedu, aizgaaju uzpiipeet parunaaju ar meiteneem augshaa ( baarmeneem ) un tur nebija nekaadas 30min, labi ja 15min sanaaca tas bija de_inferno kartee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Nendaudz nepateemu, man te maza probleema mircaa prasiiju daidziem neviens nezin jo nekad nav naacis straadaat ar to.. Man vajag noskaneet dokumentus bet es nezinu kaa to izdariit.. caur kaadu programmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 man prieks par tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 es domaaju, ka sitaa padariishana jaasleedz ciet. te dazhi vnk kraaj postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 Man nekas nav iebilstams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx [LV] Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 nu es taa domaju ka teu nekas nau iebilstams... un ja tu nezini ar ko noskeneet tad es gribeetu redzeet kaa tu CS speelee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ' date='Jun 27 2005, 09:03'] un ja tu nezini ar ko noskeneet tad es gribeetu redzeet kaa tu CS speelee un ja tu, janx, nezini, kaa var izjaukt un salikt automaatu, es gribeetu redzeet, kaa tu suukaa savam senciitim p.s. sakars, kur tu rodies Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 Janx es vispār nesaprotu kur ir tava problēma. Ko tu vari līst tur kur nevajag?! Pēc tava rakstītā var spriest kad tev nav vairāk par 14 gadiem, kas jau kuro reizi pierāda kad jūs esat reālas nulles gan bazarā gan visā pārējā. Man nekad nav nācies skanēt dokumentus.. vakar nedaudz pačakarējot to datoru es uzrāvos uz Samsung.. kur es arī atradu scan... Ja runa iet par counter-strike es cs spēlēju no cs1.1 praktiski katru dienu es esmu cs' ā nosēdējis ļoti daudz laika, ar ko arī es nelielos.. bet pieredze man ir liela tāpēc esi tik labs un AIZVERIES URLA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 (edited) ghgr gļuks Edited June 27, 2005 by kalbaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Be Cool !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Pam pam param , shamais ir sakariigs dzheks! pam pam param vareetu kko iedot! pam pam pam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts