Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 vieniigais kursh buus godiigi nopelniijis steamu laikam buus woxeN. Par to arii vinjam paldies! Laigan "paldies" pienaakas tiem daunjiem/autoclickeriem (1-8 vieta) kuri sabojaaja visu konkursu.. nu nekas tagad vismaz zinaashu ka vairs tadus konkursus taisiit nav jeegas.. jo visticamaak atkal paraadiisies kaads, kursh sevi pataisiis par mulkji suuda steam accounta deelj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Godīgi sakot, es nerefrešoju, bet gan nospēlēju lielāko daļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 LOL woxen! Viņa komentārs Es visspār vienu reizi tik pameiģināju un tikai 60 dabūju un par to sony vegas lietošanu vnk meloju, jo bija interesanti paskatīties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Tad kuri dabuj balvas?! Neviens? tikkai werensox?! WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Balvas dabuja pirmaas 3 vietas, kaa tas bija paradzeets no saakuma! joti labi saprotu ka vinji izmantoja autoclickeri (taapat kaa, piemeeram, tu), bet nu taa ir mana kljuuda ka noteikumos neierakstiiju ka tas ir aizliegts. veel ceru ka woxen iedos deriigu screenshotu.. vismaz vienu balvu vareeshu iedot ar prieku, nevis sakniebtiem zobiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Nu tad es saprotu ka mes ir 1. vieta. Es netikkai izmantoju auto clikeru, bet gan tev palīdzēju, cik vien spēju - devu linkus; izplatīju webu un tādā garā, esmu pelnijis 1. vietu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Bet lapa tiešam laba ir. Tikko atkal kādas 20 spēles nospēlēju. Ir labs, galvenais turpini attīstīt šito visu. Esmu pārliecināts, ka beigās būs labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woxeN Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) SkaM atzīstu komentārs izklausījās gļēvulīgs un tizls. Bet es tā ar to spēlīti aizrāvos,ka ieraudzīdams to tavu 131,man pilnīgi slikti sametās. Bet pats webs ar iepaticies,tādēļ nepametīšu to dēļ uzvaras. Ducatii pm ar screen ir aizsūtīts. dēm,ar šo konkursu tiešām aizrāvos. tikai werensox? nēesmu nekāds werensox. Edited March 27, 2009 by woxeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 Tikko atkal kādas 20 spēles nospēlēju. Ir labs, galvenais turpini attīstīt šito visu. Esmu pārliecināts, ka beigās būs labs. Paldies tiešām liels prieks dzirdēt woxien screenshotu parādīja un arī tulīt saņems balvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 ducatii, kā ar mani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 es tev jau atbildeeju caur flash-blaster pm. Viss.. Uzvaretaji apbalvoti - konkurss beidzies. Paldies visiem kuri piedaliijas. Sleedzat ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Edited March 27, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Ko tad tu gribēji? lai es pasūtu dirst pirmo vietu, un dodu balvu tev, tikai tapēc ka tu palīdzēji reklamēt ? Nē nu protams paldies Tev, bet nu tavu punktu skaitu tas neietekmē.. Un nevajag tik ļoti satraukties - nav jau pasaules gals.. Vēl tikai gribēju pateikt ka visi 1-8 (autoclikeri) vietai tiks dzēsti, lai tie kas grib var paspēlēt spēles un pie reizes, prieka pēc pavakt punktus Edited March 27, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Nu ok, apsveicu visus uzvarētājus, nākamo ceru ka vinnēšu ... Peace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Vispār, tāds nākamais būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 27, 2009 Author Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Nu pagaidaam nevaru pateikt.. ja izdomaashu kaut ko interesantu un taadu, kuraa nevareetu shmaukties, tad noteikti uztaisiishu. droshvien ar l4d balvaa Edited March 27, 2009 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 opaa. l4d. Tajaa gan es piedalishos, protams ja apskatishos laicigi, neka tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superfly ^___^ Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 nav foršas tās spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RipLeys Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Piereģistrējies jau esmu kādas 3 dienas normālas spēlēs tur ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now