Jump to content
GIGN Forum

Logitech G5


jerrico
 Share

Recommended Posts

Kāds kam ir varētu mazliet kko pastāstīt. Kā ir ar šo peli ja spēlē ar lielu sensitivity? Cik esmu spēlējis ar gamer pelēm tad šķiet, ka viņas domātas priekš maza sensitivity. Vai 20LS cena ir līdzvērtīga šai pelei? Un kā ar kovriku? Cik noprotu tad uz parastā drēbes kovrika nebūs tik labi kā uz kāda no geiming kovriem?

Link to comment
Share on other sites

Pirms pāris dienām iepirku jaunu pa 22Ls. Ja kādam vēl interesē iedošu pārdevēja kontaktus.

Pele ahūna ērta un precīza, vienīgi MOUSE3 grūti nospiest, jo rullīti vēl var arī uz sāniem bīdīt, ne tikai augšā lejā skrullēt. Var uzlikt līdz pieciem dažādiem sensiem. Lieku lielu DPI (Dots Per Inch) un mazu sensu. DPI var nomainīt spēles laikā. Vispār gaming peles ir jāskatās pēc tā, cik ērti tev guļ rokā. Paņēmu uz dullo, bet neiegrābos. Lietoju SteelPad QcK. Tepiķis maksā kādi 5 - 6 Ls.

Link to comment
Share on other sites

Mhm sanāk jo mazāks sensis, jo lielāks DPI, jo precīzāk, bet ja lielāks sensis, mazāks DPI un neprecīzāk? Nū man itkā piedāvā jaunu ar visu iepakojumu n staffu pa 20ls, man šķiet, ka tas ir diezgan lēti, tādēļ domāju varbūt paņemt :) Skatījos tur kaut kādi atstvari arī līdzi nāk, reāli tos pāris gramus pieliekot/noņemot jūtas kādas izmaiņas peli bīdot?

Link to comment
Share on other sites

mx518 > g5

Pat 1 poga tikai sānā. (bet laikam jaunajai g5 versijai ir 2).

Jā, tas rullīts pa vidu nenormāli pretīgi spiežas. Tas ir dēļ tās fīčas, ka var rullīti uz sāniem arī paslēgāt.

Ja tev ir baigi liels sens @ cs, tad labāk likt 2000 DPI. Jo tu to peli kustini ar mazāk kustibām, ar 400 dpi tad raustītos un nebūtu "smooth" megaefekts.

Un parastam drēbes sūdam nav ne vainas.

Edited by hikkii
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...