jerrico Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Kāds kam ir varētu mazliet kko pastāstīt. Kā ir ar šo peli ja spēlē ar lielu sensitivity? Cik esmu spēlējis ar gamer pelēm tad šķiet, ka viņas domātas priekš maza sensitivity. Vai 20LS cena ir līdzvērtīga šai pelei? Un kā ar kovriku? Cik noprotu tad uz parastā drēbes kovrika nebūs tik labi kā uz kāda no geiming kovriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Pirms pāris dienām iepirku jaunu pa 22Ls. Ja kādam vēl interesē iedošu pārdevēja kontaktus. Pele ahūna ērta un precīza, vienīgi MOUSE3 grūti nospiest, jo rullīti vēl var arī uz sāniem bīdīt, ne tikai augšā lejā skrullēt. Var uzlikt līdz pieciem dažādiem sensiem. Lieku lielu DPI (Dots Per Inch) un mazu sensu. DPI var nomainīt spēles laikā. Vispār gaming peles ir jāskatās pēc tā, cik ērti tev guļ rokā. Paņēmu uz dullo, bet neiegrābos. Lietoju SteelPad QcK. Tepiķis maksā kādi 5 - 6 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Mhm sanāk jo mazāks sensis, jo lielāks DPI, jo precīzāk, bet ja lielāks sensis, mazāks DPI un neprecīzāk? Nū man itkā piedāvā jaunu ar visu iepakojumu n staffu pa 20ls, man šķiet, ka tas ir diezgan lēti, tādēļ domāju varbūt paņemt Skatījos tur kaut kādi atstvari arī līdzi nāk, reāli tos pāris gramus pieliekot/noņemot jūtas kādas izmaiņas peli bīdot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Sensu un DPI var regulēt neatkarīgi vienu no otra. Pirms nopirku, atsvari likās reāls bullšits, bet viņos ir spēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 (edited) mx518 > g5 Pat 1 poga tikai sānā. (bet laikam jaunajai g5 versijai ir 2). Jā, tas rullīts pa vidu nenormāli pretīgi spiežas. Tas ir dēļ tās fīčas, ka var rullīti uz sāniem arī paslēgāt. Ja tev ir baigi liels sens @ cs, tad labāk likt 2000 DPI. Jo tu to peli kustini ar mazāk kustibām, ar 400 dpi tad raustītos un nebūtu "smooth" megaefekts. Un parastam drēbes sūdam nav ne vainas. Edited March 22, 2009 by hikkii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Kāpēc, izņemot +1 pogu? G5 ir lāzers, kas pēc idejas ir precīzāks. Mlje, tulīt atkal sāksies ticības kari.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Mx518 daudz labaka , g5 man liekas neerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 MS 3.0 > all Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Tieši tāpēc. un tas lāzeris ir pilnīgi pohuj. Tā starpība nav nemaz jūtama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 g5 20ls ? tas ir joks ? vai taa ir taa 1. g5 versija. anyways, mx518 un g5v2 ir peec izskata identiskas. g5 ir tie atsvarinji un vinja ir preciizaaka par 518. taa g5v2 maksaa 40ls. mx518 g5v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Lab te jau apmēram noskaidroju ko vajadzēja, var lockot ciet, savādāk te jau aiziet baigais putenis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 Pinky, G5 v1. Es nepirku pa veikala cenu un izskatās, ka jerrico arī nepirks. Pēc autora vēlmes: slēdzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts