Promex Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Es esmu beidzot izdomājis ka vajag iegādāties jaunu pleijeri, nu jau kādus 2 ar pus gadus lietoju unity 4u 4GB īstenībā ļoti labs, iet vsp ideāli, bet prasās kaut ko citu. Manas vienīgās prasības ir lai būtu vismaz 8GB atmiņa un lai būtu Bouetooth jo man jau vadi apnikuši. Nu ko varbūt kāds zin kādus kuriem būtu šīs īpašības. Paldies. Edited March 20, 2009 by Promex Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Pēr iPodu 8gb. Pats lietoju esmu ļoti apmierināts. Ā tev vajadzēja ar bluetooth.. hmm.. Tādi vispār ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Promex Posted March 20, 2009 Author Report Share Posted March 20, 2009 (edited) Ir ir piem. ir samsung yp-p2 izskatās ļoti labs, vispār samsungiem daudziem ir bluetooth. Es tik gribu zināt vēl citus variantus. Jo ipodam vajag atsevišķi tadu figņu lai tas spetu lietot bluetooth ierices. Varbūt kādam ir kāda pieredze, ar kuru varētu padalīties. P.S. Philips gogear ari bluetooth. Edited March 20, 2009 by Promex Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 http://www.dealextreme.com/products.dx/category.318 apskaties te.. tev maximums 2 nedēļu laikā atnāks.. pats tu esmu sūtījis, diezgan normāli viss iet. tur tu atradīsi dafigā lētākus.. hujova tev nebūs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pēc 3.0 update`a otrās paaudzes iPod Touch būs bluetooth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now