Chester Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Samērā interesanta spēle, spēlēju ar warrior, iekš Siochain server. In game nick: Chesterz. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Tākā wow mani vairs nesaista, ir doma pamēģināt šo spēlīti, bet nezinu vai ir vērts viņu lādēt, jo man pc sūdīgs. Par minimālajām prasībām ir nedaudz labāks, bet tomēr uz lowest settingiem nav nekāds prieks spēlēt. Varbūt kādam ir līdzīgs pc kā man uz varētu pastāstīt vai normāli var paspēlēt u.t.t. Celeron CPU 2.66GHz 768 MB of RAM ATI RADEON 9600 128 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Celeron CPU 2.66GHz768 MB of RAMATI RADEON 9600 128 MB Es spēlēju uz min. video iestatījumiem un nekādas vainas. Pamēģini, gabals jau nenokritīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 es ar speleju uz low, un grafika man anyway liekas labaka neka wow ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Jautājums. Ja es nekad mūžā neesmu spēlējis wow'u, man nebūs dikti grūti šajā spēlē iebraukt? Es domāju, tur visas tās burvestības, skilli un kas tik vēl tur pa brīnumiem. Esmu spēlējis mu, bet liekas, ka šis ir kaut kas pavisam savādāks, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Ir savādāks, bet nekādas iepriekšējas iemaņas nava vajadzīgas. Nekā grūta nava. Pamēģini, nedomāju, ka liksies īpaši grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Velku ROM un domāju, ar kādu klasi spēlēšu. Varbūt katrs, vai vsmz viens varētu aprakstīt nedaudz, kas kuram patīk un nepatīk katrā klasē. Pašlaik sliecos uz Scout, jo WoWā spēlēju ar Huntu un bija vienīgais čars, kurš man patika. Varbūt kāds ir spēlējis ar scoutu, varētu pastāstīt kā viņam ir ar DPS un PvP . Am, ja nav grūti, tad varētu pierakstīt kādas mantas ir jāvāc katrai klasei, ar dexterity, strength u.t.t Palasīju ROM forumu, izrādās ka scouts ir pilnīga kaka. Nu žēl, man jau patīk tie rangeri. Tagad jādomā ar ko spēlēšu. Edited May 30, 2009 by Lipucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Es principā tikai ar tanku klasēm spēlēju. ROM tās ir knight/priests, vel esmu dzirdējis, ka warrior/knight laba kombinācija, bet tur reāli jālasa, ko es pats nēsmu darijis. Vari palasīt šajā forumā, tur informācijas ir pietiekoši. http://forum.runesofmagic.com/forumdisplay.php?f=70 Edit: Atvaino, sajaucu mazliet - druida vietā bija domāts priests. Edited May 30, 2009 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 (edited) Ko tu domāji ar to druidu ? Mājaslapā skatījos, tur nekas par druidu nav rakstīts. Edited May 30, 2009 by Lipucis Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 tas pats wow.. nedaudz parveidots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Ir viena problēma, kad spēle lādē characters data... tas loadings vnk stāv uz vietas. Nekas nenotiek. Palasīju forumā, kas varētu būt par vainu un citi saka, ka vaina ir manos accountos. Gribēju paprasīt, vai kāds nevar uztaisīt man accountu no sava pc un es varētu pamēģināt vai viss strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted June 2, 2009 Author Report Share Posted June 2, 2009 (edited) tas arī varētu būt dēļ tā, ka tad bija serveris off... ja vajag varu uztaisīt tev acc. sorry ka tik ilgi atbidēju Edited June 2, 2009 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted June 2, 2009 Report Share Posted June 2, 2009 Viens no moderātoriem teica, ka mana videokarte ( ATI RADEON 9600 Series ) neatbalsta šo spēli, varbūt viņš kļūdās, bet es neredzu citu iemeslu tam kāpēc neiet tā spēle. Tagad netā meklēju citas līdzīga veida spēles. Pašlaik iečekoju Rappelz. Ātrāk šo spēli spēlēju, uzkačāju pāris lvl, bet nevarēju iebraukt, kas tur jādara. Jācer ka viss būs kārtība, vismaz varēsu pa vakariem kautko paspēlēt. Pats labākais ir tas, ka tagad ir kautkādi uzlabojumi, zinu, ka max lvl ir 150, ir jaunas klases ( i think so ) u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 vel kads kapa? uz briidi biju piemirsis par so brinumu jo bija re-instal window vienam ar negribas maukt x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted December 31, 2009 Author Report Share Posted December 31, 2009 vienam ar negribas maukt x] Sen nav spēlēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted December 31, 2009 Report Share Posted December 31, 2009 varetu uzkapat ne? es vakar kkadas 5h instaleju kamer visi fkinie updeiti )) grafika ar izkatas labaka un cilveku daudz vairak o.0 pat sak mans suda pc bik lagot crowded vietaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arejs Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 kad jūs nahuj aptvērsiet to, ka jūs izniekojat savu jau tā bezjēdzīgo eksistences laiku ar šiem mēsliem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) bezjēdzīgo eksistences laiku ar šiem mēsliem? Edited January 2, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 To arejs, kad tu apjēgsi nebāzt savus smirdīgos tekstus vietās, kur tie visiem tāpat pie vienas vietas... Kā ir ar prasībām šai spēlei, ja man wow gājis perfekti, tad šim arī tā būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 bulllet jaa mle es tiko iegaju un sapratu ka pizdu tos mmo labak sedesu csdm to laiku un atgusu vecas iemanas cs`a savadak vsp vairs nemaku saut pec World of Warcrafta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 18, 2010 Author Report Share Posted January 18, 2010 Tagad velku pachus. Tad atsākšu geimot. Varēšu palīdzēt ja nemaldos biju M/P 52/22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now