Jump to content
GIGN Forum

Runes Of Magic


JimBugA
 Share

Recommended Posts

Tākā wow mani vairs nesaista, ir doma pamēģināt šo spēlīti, bet nezinu vai ir vērts viņu lādēt, jo man pc sūdīgs. Par minimālajām prasībām ir nedaudz labāks, bet tomēr uz lowest settingiem nav nekāds prieks spēlēt. Varbūt kādam ir līdzīgs pc kā man uz varētu pastāstīt vai normāli var paspēlēt u.t.t.

  • Celeron CPU 2.66GHz
  • 768 MB of RAM
  • ATI RADEON 9600 128 MB
Link to comment
Share on other sites

Jautājums. Ja es nekad mūžā neesmu spēlējis wow'u, man nebūs dikti grūti šajā spēlē iebraukt? Es domāju, tur visas tās burvestības, skilli un kas tik vēl tur pa brīnumiem. Esmu spēlējis mu, bet liekas, ka šis ir kaut kas pavisam savādāks, ne?

Link to comment
Share on other sites

Velku ROM un domāju, ar kādu klasi spēlēšu. Varbūt katrs, vai vsmz viens varētu aprakstīt nedaudz, kas kuram patīk un nepatīk katrā klasē. Pašlaik sliecos uz Scout, jo WoWā spēlēju ar Huntu un bija vienīgais čars, kurš man patika. Varbūt kāds ir spēlējis ar scoutu, varētu pastāstīt kā viņam ir ar DPS un PvP . Am, ja nav grūti, tad varētu pierakstīt kādas mantas ir jāvāc katrai klasei, ar dexterity, strength u.t.t Palasīju ROM forumu, izrādās ka scouts ir pilnīga kaka. Nu žēl, man jau patīk tie rangeri. Tagad jādomā ar ko spēlēšu. :thumbsdown:

Edited by Lipucis
Link to comment
Share on other sites

Es principā tikai ar tanku klasēm spēlēju. ROM tās ir knight/priests, vel esmu dzirdējis, ka warrior/knight laba kombinācija, bet tur reāli jālasa, ko es pats nēsmu darijis. :)

Vari palasīt šajā forumā, tur informācijas ir pietiekoši.

http://forum.runesofmagic.com/forumdisplay.php?f=70

Edit:

Atvaino, sajaucu mazliet - druida vietā bija domāts priests. :)

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

Ir viena problēma, kad spēle lādē characters data... tas loadings vnk stāv uz vietas. Nekas nenotiek. Palasīju forumā, kas varētu būt par vainu un citi saka, ka vaina ir manos accountos. Gribēju paprasīt, vai kāds nevar uztaisīt man accountu no sava pc un es varētu pamēģināt vai viss strādā.

Link to comment
Share on other sites

Viens no moderātoriem teica, ka mana videokarte ( ATI RADEON 9600 Series ) neatbalsta šo spēli, varbūt viņš kļūdās, bet es neredzu citu iemeslu tam kāpēc neiet tā spēle. Tagad netā meklēju citas līdzīga veida spēles. Pašlaik iečekoju Rappelz. Ātrāk šo spēli spēlēju, uzkačāju pāris lvl, bet nevarēju iebraukt, kas tur jādara. Jācer ka viss būs kārtība, vismaz varēsu pa vakariem kautko paspēlēt. Pats labākais ir tas, ka tagad ir kautkādi uzlabojumi, zinu, ka max lvl ir 150, ir jaunas klases ( i think so ) u.t.t.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...