Allower Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) Vaards: Miks Pseidoniims: Bija ILL-2, BOT X5 tagad zuicis Vecums: 19 + 11 meeneshi Valoda: Latviesu, Krievu, Anglu Par mani: Datortiiklu administrators, datortehnikis kaa arii konsultants, admineeju kompjus, velku tiiklus, sleedzu inetu, vakaros no plkst 17.00- 21.00 braukaaju pa maajaam labodams kompjus.... ja rodas kaadi jautaajumi mani var sazvaniit caur skype (meekleet zuicis), ja tobriid neesmu klaat paarzvaniishu tikliidz pieieshu pie kompiisha. Negribu teikt ka nekad nelamaajos to visi saka (neviens nav pati pilniiba) shad un tad arii palamaajos, BET ne taadiem vaardiem, kurus dzirdod pasham jaasarkst. Speeleeshanas stils: Saaku kempot tikai tad ja tuvumaa dzirdo vairaakus pretiniekus skrienam, bet ne ilgaak par 30 sekundeem, speeleeju peec skanjas, nespeeleeju spiidoshi, ja gadaas laba komanda tad aiziet speele, jo tad varu arii saakt izrauties, sodien paaris speeles bija spiidoshas pakaapos par patuveni 500 vietaam uz aukshu . Vislielaako baudu sagaadaa noshaut no klana novije ruskije Chanu . Kaapeec?: Reaali tagad darbaa nekas nav jaadara (no 10.00-17.00 kaa tikai jaaseezh pie kompja, speeleeju biezhi arii naktiis (22.00-2.00, 3.00-7.00), it iipashi tuuliit ar draudzeni paarvaaksimies uz jaunu dziivokli liidz ar to vispaar reaali briivais laiks aizies cs speele... ja nav ko dariit shajaa serverii speeleeju citos .. liidz ar to var sameeraa biezhi atrasties servukaa... (protams ne tajos briizhos kad eedu, dzeru,esmu sapulcee vai atrodos uz kaada zakiisha ). Chiiteri, likumi a)Cs likumus zinu, jo vienu laiku speeleeju gignaa , rusaa (1.6. versiju) gigns nobruka(palika bez srvuka, bet rusaa miiljaa terka mani vienmeer noshauj ) un rusa maajas lapa man nepatiik.... liidz ar to atteicos no rusa , bet tieshi shajos serveros iepazinos ar likumiem... b)Nechieshu ciiterus, vienmeer njemu kad kaads lamaajas, vai ja kaads admins lamaajas screen schotus (no konsoles), protams ja kljuushu par operu vai veel labaak.... ja buus arii ban tiesiibas pirms darbinja tiks nonjemts screen schots, lai vareetu pieraadit, un nebutu par mani forumaa visaadi... chiiterus atpaziistu labi, bet lai paarbaudiitu es labaak aatraak mirstu vai ieeju spectoros un sekoju noteiktam speeleetaajam lai paarbaudiitu vai vinjs toka i chiiters... jo runaat var daudzko un haljavas var buut arii daudzas .... Pieredze zinu galvenaas komandas un domaaju ka ar to pagaidaam pietiek PALDIES PAR UZMANIIBU! CERU, KA MANS MEEGINAAJUMS KLJUUT PAR KAUTKO VAIRAAK NEKAA PARASTU SPEELEETAAJU PIEPILDIISIES< UN JA NEE TURPINAASHU SPEELEET _________________ *************************************** Glock >>====> good shell-hit in your head *************************************** _________________ Name: Miks Surname: Kamarovskis Nick: N0Nam3z Age: 20 ******************************** I am 62% addicted to Counterstrike. What about you, nOOb? Edited June 21, 2005 by Allower Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Pieteikums jau taads riktiigs bet es vismaz neatceros ka buutu iipashi redzeejis speeleejot ginaa, mosh neiistajos laikos esu speeleejis vai arii vienkaarshi neatceros un nez vai mazpaziistamiem admin tiesiibas uzreiz vajadzeetu, taads mans viedoklis vismaz + laikam ka tomeer ir diezgan to adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 nu jaa man paraak biezhi nesaanak ieenakt paspeelet darbs,maajas,atpuuta,darbs,majas,atpuuta citreiz par atpusties nesanaaanak tagad gan es ljoti biezhi speleeshu tiko kaa bushu parvaacies !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nu vien par labo pieteikumu GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Pie pieteikuma puisis piestraadajis ar sirdi un dveeseli .Puisim vislielaako baudu sagaada noshaut ,labaak buutu ja tev meitenes sagaadatu vislielaako baudu.Bet nav pieklaajiigi taa,atnaacu un uzreiz jau prasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Vajadzeeja rakstiit tad kad paarvaaksies , un tad nebuutu jautaajums par to vai tu vispaar esi serverii , nu pa dienu adminu pilna pakalja, ja tieshaam shis chels speeles pa naktiim, nigerim buus vieglaka dziive Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 pieteikums jau labs , bet admininu ir DAUDZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Koma ta jau ir bet nu saproti cilveek miljo man taa ir ka es nevaru nu spelet tagad es jau pec 3 dienaaam parvaacos un tad man bus laika liidz kaklam protams pa naktim jau es arii speleeshu ! Serverii diena es uztureeshos no 5liidz-7h ! Es esmu ljoti labs admins kaa jau juus izlasiijat ceru jus piekriitiisiet !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 gribeeshu redzeet ka tu dienaa pleesiisi 6h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Hmm, j man jāsaka tagad un tulīt tad nezinu, bet iekšējā bals saka, ka tomēr nē, lai arī cik labs pieteikums. Tad kad būsi tikpat liels onlainists kā es, moš tad pamēģini vēlreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 nu ok ! bet ja jus neticat ka es speeleshu pa 5-7h diena tad pashi vainiigi !! vnk man darbs bija tagad es parvaacos un man ir ljoti daudz briiva laika! Cienu visus !! Un pa naktiim es arii speleshu ! visbiezhak mani varees redzeet no riita !! pa dienu un Naktii vakaross es esmu araa un dzeru alu vai tapat staigaajos ar dzekiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 es domaaju kaa vareetu arii ta ka uzlikt no pashaa saakuma vajadziigaakas komandas un taa uz augshu un uz augshu !! Es ceru kaa admini mani pienjems ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Starp citu es domaaju nejau tikai taa speleeshana izshkrij vai tev dod adminu vai nedod ! Es domaju ka tomer lielaakaa dalja tomeer ir kaads ir pats cilveeks rakstuuraa un kaa izturaas pret citiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Pēdējo pustu lasot pat asaras sskrēja acīs (Nu bet protams - protams viņš kliedza) bet kā mēs varam spriest kāds tu i cilvēks un kā izturies pret citiem, ja tu gandrīz nav manīts. Man tava atieksme un kā persona pagaidām ir simpātika, bet tikuntā nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 tie peedeejie triis pousti nedaudz sabojaaja iespaidu par tevi. tas taa... enivei, kaukaads baigi formaals un nopietns tajaa pieteikumaa izklausies. Cs tak tikai speele, tur nav nekaadu likumu, kaa pats teici. Nekas drausmiigs arii nenotiek ja kaads kaadreiz kaut ko ne-eetisku izdara - datorspeeles tomeer ievelk sevii cilveeku ar visu sirdi un dveeseli (arii visu gadu gaitaa uzkraato leksikona skarbaako dalju). Nevajag uztvert visu tik dramatiski nopietni. bet tiesiibas tagad jau nu gan tev nav veerts dot. "Es speeleeshu", "man buus" un "juus redzeesiet" personiigi mani iipashi neinteresee. Kad speeleesi, tev buus un mees redzeesim, tad arii varees domaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 veciit saproti cs man loti patiik kapec tu man negribi dot admina tiesiibas ??? Man nav taa ka es tur man tagad ir un es nelielos ka man vinjas ir nevajag tapec ka man teksts ir tik nopietns nevajag uzreiz mani njemt par nopietnu ! Jo admins taa ir reaala atbildiiba !! Man ir vienalga vai jus GignTM man iedosiet vai ne bet es jau nu labpraat gribeetu ! Nevajag mani njemt tik nopietni es esmu jautrs dzeks nejau tur un velreiz saku nevienaa serveri nesssmu blatojis ar admina tiesiibam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nu ja jau vienalga, tad lietas kljuust pavisam vienkaarshas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Macho ) ! Var saprast uzreiz ka tu esi reaalss dzeks ! nu ja bet es paskatiishos ko citi teiks a kas vispar irr foruma moderators ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Macho ) ! Var saprast uzreiz ka tu esi reaalss dzeks ! nu ja bet es paskatiishos ko citi teiks a kas vispar irr foruma moderators ?? ! Vot rekur ir viens dabas briinums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 Flashback ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Allower. Macho ir GIGN boss. Kautko izsaka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 nu tak zin ! kas ta to nezin vnk vinsh ir reaals 4uvaks var jau pateikt tapat !! vai te nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nu bet vinsh jau arii ir tas galvenais foruma moderators kas visu lemj un ietekmee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allower Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 nu es skatiishos ko vinsh ar mani izlems !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 nu ja jau vienalga, tad lietas kljuust pavisam vienkaarshas tas noziimee "nee" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts