Hofo Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Tātad jautājums - cik no jums aizraujas ar pildspalvas griešanu? Esmu pašlaik diezgan aizrāvies ar šo šteli. Rekur mans trešais video (zem draugiem.lv) - http://www.draugiem.lv/video/?l2nkn Rekur mans pildspalvgriežu blog (kur pagaidām nekā nav, bet iespējams ar laiku kaut kas parādīsies) http://pentriki.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 LOL Pirmo reizi par kaut ko tamlīdzīgu dzirdu Bet izskatās interesanti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suppastar Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 pirmais kas ienaca praata Penja grieshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Es varētu ielikt video, kur es bungu vālītes griežu 10x ātrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Mans brālis ar šito ņēmās, bet pēc tam pameta, kā tas bij ar kārtīm rubiku kubiku, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Es laikam nekad nesapratīšu šitos mūsdienu stilīgos prikolus. Nepietiek ar kkādiem hardstyle un cwalk, tagad vēl pildspalvas kruķīšana pa rokām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 kkas jau bija uzcepis taadu topiku laikam kaadu pusgadu atpakalj.. galigi garaam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Skaties, ka tev nesanāk šitā http://www.youtube.com/watch?v=o-zdTG384bM. Noskatieties līdz pašām beigām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 cash video XD jaatzist, ka es ari pirmo reizi par sitadu nodarbosanos dzirdu, lai gan lekciju laika patik panemties (teiksim, amatieru limeni) ar sito, lai nezustu koncentracija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 kam tas ir izdevigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Šito tu nesaproti, bet pats esi/biji gatavs atsēdēt vairākas stundas skatoties vienā punktā spēlējot cs. Kam tas izdevīgi? Loģiski, ka man. Tas ir tikpat pašsaprotami kā ja es tev tagad jautātu "Kam interesē tavs ieraksts?" Tas taču ir pašsaprotami, ka nevienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 mutiiti aiztaisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Nekad neesmu internetā aizrāvies ar baigo diršanos, bet ej dirst. Ja ir kādas problēmas raksti pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now