Jump to content
GIGN Forum

Winxp +hdd= Driver


Noyd
 Share

Recommended Posts

Tātad taisam ciet to topicku ko eziitis uztaisija, pajāt pa tiem failiem kas ir vajadzīgi, bet vajag lai dators normali strāda. Tātad man ir sekojoša problēma. Kad pirku datoru no kautkāda džeka kas dzivo blakus olypijai, viņš man iedeva disketi kur bija draiveri lai matesplate atpazītu cieto disku.

Tagad tā diskete ir "MISTISKI" nozudusi, un visu maju apgriezu otrādāk. Vajadzētu itkā viņus atrast, bet nefiga man nesanāk.

814054807.jpg

Link to comment
Share on other sites

nu tatad nezinu vai OS ( Operetajsistemas ) jaunaka versija ko dos.

es taisijos instalet chomam kompi ar aprilja XP relizi, bet atduros pie tiem draiveriem kad nenolasija HDD. Tad rr uztaisiju pc un tad kkadus F taustinjus saspaidiju un kka izdevas apiet to stelli ar hdd noformateju un aidaa :)

varbut vel kadam tas ir izdevies un maces precizak paskaidrot, jo man tas mazliet miglaa :)

Link to comment
Share on other sites

Ne jus mani nepareizi sapratat laikam, jo kaimins teica ka sitas viss ir nevajadzigs. Man personigi vajag draiverus ko ierakstisu disketee, un tad windows setupa ar F6 palidzibu aktivizet vinus.

Link to comment
Share on other sites

meklee pec matenes un hdd kopaa, piemeram man ir xfire-esata2 matene un draivus fiksi var atrast.. vai arii sata2 xp driverz taks taisi variacijas, neticu ka tik ilgi var meklet satas draivus un neatrast!

Edited by ANAL-GINS
Link to comment
Share on other sites

CLICK

shitie varetu but istie? Ja ja, tad pasakie lai varu iet uz kautkadu datorsalonu un ielikt diskete. Jo cik man zinams ubuntam nau diskesu lasitajs. :(

uzgaaju laikam velvienus, bet es pats nezinu kuri faili man ir jaliek disketee un vai tie vispar ir iistie.

Click

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...