v1kO Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Heijaa.. Nick - V1kO Age - 21 Location - Riga Clan - hvz Speleju cs jau kaadu pamatiigu laicinju jo tas ir ta vereetu teikt paarveertis manu dziivi.Briizhiem ir taadas situaacijas ka labaak speleeju cs nekaa buxaaju ar draugiem, it kaa pats saprotu ka tas nav iisti pereizi bet cs 4 ever.Kapeec amd- ne tapeec ka visi ir loxi kas tur spelee ne tapeec ka vajadzeetu parmaacit daudzus,bet tapeec ka ir dienas ka no gign neizeju araa vispaar tapeec ka tas ir vairaak nekaa servers, tapeec ka ir briizhi ka tie6aam es tur nodereetu, tapeec ka neesmu mazs bezsmadzenjains radijums, tapec ka butu savaadaaks par citiem un taads jums nodereetu, kr4 man ir daudz iemesli kapeec bet vai juus man paliidzeesiet spriest tikai jums. Thx par sapratni Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 nu ja veel buutu kaut nedaudz saprotams kaadas tiesiibas tu veelies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Bet jebkuraa gadiijuma pirmais posts forumaa un jau tiesiibas.Hmmm,nezinu varbuut GIGN serveri kartiiba savadaaka neka Clan.lv ,bet man liekas lai prasiitu admintiesiibas ir japieraada ka tev interesee shis serveris.Es taadu buutu aizsuutijis padomaat pirms prasiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 interesanta teorija koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ' date='Jun 20 2005, 09:35'] Bet jebkuraa gadiijuma pirmais posts forumaa un jau tiesiibas.Hmmm,nezinu varbuut GIGN serveri kartiiba savadaaka neka Clan.lv ,bet man liekas lai prasiitu admintiesiibas ir japieraada ka tev interesee shis serveris.Es taadu buutu aizsuutijis padomaat pirms prasiit. nee, bet dzheks ir diezgan biezhi gign, manliekas, ka pat katru dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Es nedomaaju tikai par speeleshanu,bet arii par daliibu forumaa.Uz servera katru dienu speele simtiem speeletaaju patstaavigi,kotad viniem visiem tagad sadot tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 ' date='Jun 20 2005, 09:35'] Bet jebkuraa gadiijuma pirmais posts forumaa un jau tiesiibas.Hmmm,nezinu varbuut GIGN serveri kartiiba savadaaka neka Clan.lv ,bet man liekas lai prasiitu admintiesiibas ir japieraada ka tev interesee shis serveris.Es taadu buutu aizsuutijis padomaat pirms prasiit. Vinjam mosh intersee speelee tieshi speele cs un nekas apkaart to Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 1) nekas konkreeti nav mineets kaadas tiesiibas vajadziigas un kaapeec 2) dzhekinj, nemaz tik biezhi tu tur nespeelee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 es vareetu atkal iepist savu textu , ko flatrona topika , bet nu labi , tur kkadas rupjiibas laikam bija.... viko , cik forumos es neesmu bijis - katraa tu raxti pieteikumu uz tiesiibaam... KAA TU NESAPROTI , ka serveri ir jaspele vairaak kaa nedeelju , lai uz kko cereetu..... laikam manas domas te skaidras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) Es vispaar nesaprotu kaadelj veel admini vajadziigi, manliekas, vinju ir pietiekami, tad, kad es speeleeju Edited June 20, 2005 by Set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Koma a pri4om tur tas, cik daudz raksta forumaa? Tipa tu aizka4aasies liidz liimenim w00t writer un tad domaa buus tiesiibas. Daaaaaaaa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Ja tu reiz esi admins serverii,tad es domaaju ka tev arii jainteresee kas notiek foruma kas ir visnotal saistiits ar serveri,un liimenim kads tev ir rakstiits, writers ,nobinsh utt. nav nekaadas noziimes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) ja es v1ko reizi nedeeljaa redzu, tad jau ir labi bet online tiaims ir 57h Edited June 20, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 ko tu tur bljauj ka es rakstu citos forumos par tiesibam paraadi man kur ja nezini tad nerunaa.Kaa es varu speleet katru dienu ja man blje ir jastraadaa...Blje neesmu vainiigs ka te seeezh citi mazgadigi pidari un kaut ko lje4ii briiva laika tiem sukaataajiem kaa vodka veikalaa un tad blato... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 ekhm - ekhmm... nu ar šito textu tu man bišku sabojāji iespaidu par sevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Nu shis peedejai posts izteica visu par shi "Inteliģenta" buutiibu .Aizej sasmelies pieklaajibu jaunieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 man vienkaar6i nedaudz izbesija tas ka cilveeki blato nezinot par ko es tak nevienam neko nedaru nesitu nerunaaju ar vinjiem un citi taadu puteni nes man tas nedaudz izbesija es esmu taads cilveeks kas aizsvistaas aatri un tapeec tas taa..Man vienkaar6i nav 16 blje esmu daudz ko redzeejis un piedziivojis visaadus ssuudus tapeec ir taa kaa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Nu tad aparstee nervus un pienaac velaak.Pasaki kaut vienu iemeslu lai dotu tev tiesiibas,ja tu esi tik nervozs savos 20 gados .Kas tad buus peec 10 gadiniem ,tad jau tu kraamesi pa degunu cilveekam kas uz tevi netaa paskatiisies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 skatos ka tu umnjiks baigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 Baigais varbuut ne bet nu lielaaka pierdziite par tevi noteikti ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 pieredze cs varbuut bet par pareejo es ljoti 6auos kaadi 3% iespejamiiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 (edited) Tiešām koma - kā tu savos 30 gados māci viņu, viņš tak i vairāk šai dzīvē pieredzējis kā piem: Barikādes, baltijas ceļu, pienenītes dzeršanu, kefīru no stikla pudelēm ar tām foršajām korķveidīgajām aizspraudnēm, un beztam ar sexsu viņš jau nodarbojas kopš 9 gadu vecuma... PS - ja nemaldos es trāpīju tajos 3 procentos Edited June 21, 2005 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2005 Report Share Posted June 21, 2005 lol. ar to arii beidzam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts