JimBugA Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ir neliela problēma ar pulksteni un datumu datorā. Ik pēc laika tas vienkārši nojūk aptuveni pa dienu uz priekšu. Biosā itkā uzliku pareizu, bet atkal pēc pāris dienām tā pāti problēma. Kā labot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Visticamākais, ka BIOSa batterija nosēdusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Man ir jautājums.. ! Kā var nosēsties biosa baterija? Ja viņa tiek lādēta pc darba laikā.. vaj tad ne tā? Or es kko jaucu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Tu jauc, baterija netiek lādēta. Viņa uztur pie dzīvības BIOS`a settingus, kamēr kompis ir izslēgts. Nomaini bačeni un visam jābūt čiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cirish1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Nomaini bačeni un visam jābūt čiki. ūkej.. Tad es kko jaucu.. Vari pirms baterijas mainīšanas, nomērīt tā spriegumu, ja nemaldos, tad nedrīkstēja būt mazāk par 3 V(voltiem)!Protams ja ir tāda iespēja..Ja nē,tad nomaini bateriju.. GL (vēlu veiksmi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now