Jump to content
GIGN Forum

.vob Failu Sadalīšana Pa Gabaliem

eziic
 Share

Recommended Posts

Labs vakars. Nesen jau uzplijos ar savām problēmām ar .vob failu konvertēšanu. Tas tika veiksmīgi atrisināts pateicoties LAVRx'am un Oddish'am, nu man ir vēl viena problēma - vajag .vob failu [0.99GB] sadalīt pa noteiktiem gabaliem, tb, izgriezt to, ko man vajag no attiecīgā faila. Ļoti vēlams - par brīvu [bez crackiem un vēl visādiem brīnumiem]. Paldies jau iepriekš par jebkāda veida info. :thumbsup:

EDIT* Used google, kthx, bet varbūt kādam ir kaut kāda pārbaudīta un kvalitatīva vērtība?

Edited by eziic

Tajā ir 2 lielas problēmas. Pirmā no tām - Vegas nav par brīvu un man pagaidām neviens viņu nav ieplānojis pirkt, bet programmatūru šajā gadījumā vajag legālu, kas, protams, sūkā. Otrā - pat ja man būtu Vegas, man te ir patiešām lieli apjomi ar failiem. Tas viss jau tā aizņem daudz laika un es negribu iedomāties cik aizņemtu, ja es viņus konvertētu priekš Vegasa, tur sagrieztu, konvertētu no turienes ārā un tad konvertētu tālāk uz to, ko reāli vajag gala iznākumā. Kopumā - sviests, joprojām esmu meklējumos. :hrmmm:

Arī labs variants un arī neder - man par to maksā. :)

EDIT* Tas darbs nav vienreizējs, līdz ar to tas tā vai tā neder, jo katru reizi es tāpat noteiktā laikā neatradīšu kādu, kas par neko gribēs man palīdzēt ar tiem klipiem. ;)

Edited by eziic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...