eziic Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Labs vakars. Nesen jau uzplijos ar savām problēmām ar .vob failu konvertēšanu. Tas tika veiksmīgi atrisināts pateicoties LAVRx'am un Oddish'am, nu man ir vēl viena problēma - vajag .vob failu [0.99GB] sadalīt pa noteiktiem gabaliem, tb, izgriezt to, ko man vajag no attiecīgā faila. Ļoti vēlams - par brīvu [bez crackiem un vēl visādiem brīnumiem]. Paldies jau iepriekš par jebkāda veida info. EDIT* Used google, kthx, bet varbūt kādam ir kaut kāda pārbaudīta un kvalitatīva vērtība? Edited March 10, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Tas jau nebūtu mans topiks, ja kāds tajā atbildētu un man nebūtu jātaisa doubleposts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 nu ko tu tur pisies ar kaut kādiem vobiem, pārkonvertē uz normālu formātu un rediģē ar vegasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Tajā ir 2 lielas problēmas. Pirmā no tām - Vegas nav par brīvu un man pagaidām neviens viņu nav ieplānojis pirkt, bet programmatūru šajā gadījumā vajag legālu, kas, protams, sūkā. Otrā - pat ja man būtu Vegas, man te ir patiešām lieli apjomi ar failiem. Tas viss jau tā aizņem daudz laika un es negribu iedomāties cik aizņemtu, ja es viņus konvertētu priekš Vegasa, tur sagrieztu, konvertētu no turienes ārā un tad konvertētu tālāk uz to, ko reāli vajag gala iznākumā. Kopumā - sviests, joprojām esmu meklējumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Nu atrodi kādu, kas tavā vietā visu izdarīs un tad jau būs vienalga uz legāla vai nelegāla softa Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 (edited) Arī labs variants un arī neder - man par to maksā. EDIT* Tas darbs nav vienreizējs, līdz ar to tas tā vai tā neder, jo katru reizi es tāpat noteiktā laikā neatradīšu kādu, kas par neko gribēs man palīdzēt ar tiem klipiem. Edited March 13, 2009 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Bet nevienam jau nav jāzin, ka tu to darbu nedarīji Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 Bā, nu sitiet mani, bet BUMP, joprojām aktuāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Es par kko varu izlīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now