Rawen Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Vēstule šodien no lietotāja Quikstar "Sveiks, rawen! Vēlos tev pastāstīt par iespēju kā tu vari viegli nopelnīt papildus naudiņu. Viss, kas ir jādara ir jāklikšķina uz reklāmām. Par katru klikšķi saņemsi 1 centu! Pagaidi!!! Neslēdz ārā, lūdzu ziedo 5 minūtes un Izlasi līdz galam, garantēju, ka tas tevi ieinteresēs!! smile.gif Drošvien esi jau lasījis visuādus stulbus spamus par to kā pelnīt tūkstošus mēnesī neko nedarot. Muļķim skaidrs, ka tas nevar būt iespējams. Bet klausies, ko es tev grib teikt! 30-50 latiņi mēnesī ir nopelnāmi tik tiešām viegli, un ja ir liela apņēmība un mērķtiecība, tad var jau cerēt uz krietni lielākiem ienākumiem. Bet nu, manuprāt, patreizējos ekonomiskajos apstākļos, 50 lati nav zemē metama summiņa vai ne? smile.gif Tad nu klausies kas tev ir jādara! izstāstīšu soli pa solim: 1)Ej uz šo adresi http://www.performancebux.com/index.php?ref=***** Kreisajā malā redzēsi lielu pogu "JOIN" spied uz tās!" Pārejos nevēlos kopēt, jo tur tikai turpinās šis debīlais bullšits un nekas vairāk. Vēlējos lūgt tikai vienu - kāds varētu šim spamotājam bļin banānu tādu milzīgu uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 tože Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Man tas pats, nesen cash aizūtiju vēstuli lai nobano uz laiku viņu. Noyd-Es tevi droši tulīt pat nosūdzēšu adminiem par spamu. QuickStar - Nu gan nobiedēji! Edited March 9, 2009 by Noyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Problēma atrisināta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts