Outsider Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 Man kautkā baigi prasās pēc tiesību upgreida, pagaidām man ir slay,slap,un tas slotveidīgais sūds no ziedoshanas. Pirms tam gandrīz dabuuju to ko biju prasījis ( skatīt šeit. ) Vēleetos iegūt shādas komandas - xg , xllama , xtsay , xpsay , xsay , x_votemap , xk Ar gagu un llamu aizbāstu lāmēm mutes. Ar xtsay un xsay pamudinātu dažus indivīdus, kuriem patīk nepildīt misiju x_votemap lietotu tad, ja kkādas mapes atkārtojas ar xk kickotu "nevēlamas" personas p.s. tiesības man neuzlika, jo tieši uz to laiku to serveri uz kura stāvēja gign aizvāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 forsh vecis... atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 17, 2005 Report Share Posted June 17, 2005 (edited) tie paskaidrojumi ir lieki bet taa viss ok, gl ! Edited June 17, 2005 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 17, 2005 Author Report Share Posted June 17, 2005 man jau pašam arī tā likās, ka lieki, bet labi padomājot ar tiem paskaidrojumiem es pierādu to, ka zinu kas ar kuru komandu īsti ir jādara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 nu shitam es domaaju ka var iedot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 konkreeti neliekas ka xg un xllama ir vajadziigas komandas tev. Vismazaak jau xllama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 19, 2005 Author Report Share Posted June 19, 2005 konkreeti neliekas ka xg un xllama ir vajadziigas komandas tev. Vismazaak jau xllama... macho, ja es nepaarpratu, tad tas bija domaats taa, ka es baigi virinu muti un es nebuutu iistais spriedeejs kuram vajag likt gag un kuram nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 nee taa tas nebija domaats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Ruks Posted June 19, 2005 Report Share Posted June 19, 2005 Outsider ruksis par tevi GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 (edited) xk tev nebija?? uz xk atbalstu! aa jaa , un uz vote arii Edited June 20, 2005 by myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 20, 2005 Author Report Share Posted June 20, 2005 es tomeer sho access veelos un domaaju, ka nekaadas ziepes nesavaariishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 21, 2005 Author Report Share Posted June 21, 2005 vareetu kaads savas domas arii iepostot Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 nu taks, lai jau shim tiek +/- skills ir, smadzene rukaa , ka cilveks pa dziiivi ir OK`eky , isti iemeslu neredzu kadel, lai neiedotu + vel gign atbalstijis finansiali .... uz servera ir jau pavadijis diezgan ilgu laiku, jasaka ar nelielam pazueem , bet tomeer, kuram gan taadas nav ... uz servera tauta vinju ir iepazinusi ... skiet par patreizejo tiesiibu izmantoshanu publikai suudziibas nab bijushas + iepriekseejaa reize cik tur truuka un jau buutu dabujis, bet kautkaa aizgaja gar ausiim nu nez nejau man lemt, kam tiek , kam nea, bet nu ja jau shamai ir dazas access .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 No "mirstīgā" viedokļa nepamanāms admins, labi vai slikti nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 es domaaju, ka sheit pietiek viedoklju lai izteiktu spriedumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperkick Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Reaals chells Protams recommend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 nu tad jaa vai nee??? abi varianti ir labaaki nekaa, ka sho topicu aizmirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 nepatiik man aizmirstus topikus sist augshaa, bet plz kaads kko gudru ieposto, sliktu vai labu, man vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nu jaa... izskataas ka visi tevi pametushi varbuut meegjini "ziedot" veel $$$ mosh paliidzees... aaa un man krekeri par ideju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 (edited) Man kautkā baigi prasās pēc tiesību upgreida, pagaidām man ir slay,slap,un tas slotveidīgais sūds no ziedoshanas. Pirms tam gandrīz dabuuju to ko biju prasījis ( skatīt šeit. ) Vēleetos iegūt shādas komandas - xg , xllama , xtsay , xpsay , xsay , x_votemap , xk Ar gagu un llamu aizbāstu lāmēm mutes. Ar xtsay un xsay pamudinātu dažus indivīdus, kuriem patīk nepildīt misiju x_votemap lietotu tad, ja kkādas mapes atkārtojas ar xk kickotu "nevēlamas" personas p.s. tiesības man neuzlika, jo tieši uz to laiku to serveri uz kura stāvēja gign aizvāca dieva deelj dodat tak vinjam taas tiesiibas Edited July 9, 2005 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted July 12, 2005 Author Report Share Posted July 12, 2005 nu cmn, esmu bijis pietiekami pacietiigs , un arii neuzskatu, ka speeleetu reti un savu tagadeejo access izmantotu nepamatoti... p.s. kaads vareetu iepostot kko +/- labu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nu choms malacis, smadzene straadaa, un neko ljaunu ar taam tiesiibaam nesastraadaas. Ir draudziigs un, ja vajag aizsitiis pikji speelee. Cik esu maniijis speelee vinsh biezhi ( nu vismaz kamer es esmu serveri ). taka atbalstu un uzskatu, ka var dod shitam chellam tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 vinjsh man atdeva savus 7000$ kad gaaja prom no cs atbalstu taapeec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pieliku seja komandas kam komplektaa naak xgags, kiku un votes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 oi!!!!!!! ja dod pikji, tad taksh obligaati jaadod... Es pat uzskatu, ka tiem, kas nedod pikji, visas tiesiibas vajadzeetu nahrenizeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts