Jump to content
GIGN Forum

Tava Dzīves Jēga?


Seen
 Share

Recommended Posts

palīdzēt apkārtējiem cilvēkiem - tagad piem. regulāri eju lejā pabarot vienu bezpajumtnieku, kurš padsmit gadus atpakaļ nodzērās un beigās izrādijās, ka džeks senāk dzīvoja un mitinājās manā dzīvoklī.

lielais plāns ir iestāties bērklijā džeza nodaļā! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Dzīves jēga ir pilnveidošanās un pilnveidošana, kā arī sevis turpināšana.

Tuvākajos plānos ietilpst uni pabeigšana. Slapjais sapnis ir iekļūšana LSE. Pagaidām gan ir pārāk daudz mainīgo, lai dzīvē varētu kaut ko prognozēt vai plānot :)

Starp citu, bukuci, kādēļ tu vēlies palīdzēt bezpajumtniekiem? Nekā personīga, bet izklausās pēc pārprastas jaunās derības.

Link to comment
Share on other sites

Pagaidām, ja to var nosaukt par plānu, tad es domāju, ka pēc vidusskolas beigšanas došos un Latvijas Sporta Akadēmiju mācīties! :thumbsup: Viens no visticamākajiem variantiem tas man ir.Redzēs, kā man tālāk ies ar to basīti, ja varēšu, tad centīšos tikt kāda stiprā Latvijas basketbola klubā,protams, sākumā jau ASK Rīga netikšu, bet Valmierai arī nav nevainas.

Link to comment
Share on other sites

Fruktainais, ja nav noslēpums, tad kur Tu tagad spēlē?

Ja Tev izdosies pa taisno no sporta skolas tikt kādā komandā, tad visu cieņu, bet uz akadēmiju cerēt būtu +- naivi. Ļoti grūti 1. kursa studentam ir tikt sastāvā uz SBL spēlēm. Ja nav sakaru, tad gandrīz neiespējami :)

Es ceru pabeigt savu fizioterapiju, tikt kādā komandā/izlasē par fizioterapeitu un pāra gadus apbraukāt pasauli. Pēc tam atvēršu savu praksi, izveidošu ģimeni. Pagaidām šāda izskatās mana nākotnes vīzija :)

Link to comment
Share on other sites

Lai cik nozelojami neizklausitos (buuuu :thumbsdown: ), man laikam nav nekada baiga dzives jeega un augstie merki.

Pec vidusskolas iestajos viena universitatee, sapratu, ka mani galigi tas nesaista un iestajos citaa. Tagad velku to otro ar 6 paradiem 3. kursaa, lai tikai pabeigtu, jo ir panemts kredits par studijaam. Macos papira pec, videjaas atzimes ir 4 - 7.

Darbs mani tracina, jo ir saistits ar vienu no krizes skartajam sfeeraam, apjoms alga ir samazinajusies, labakaja gadijumaa driz paarslegs ligumu uz pusslodzi, sliktakajaa atlaidiis.

Mana parlieciba ir, ja cilveks dzivo saskanaa un harmonijaa ar sevi, tad tas ir labakais, kas var buut, bet nu man pasai nesanak kaut ka to istenot. Varbut kadreiz. Tada ari butu mana dzives jeega.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...