Jump to content
GIGN Forum

Lietas, Notikumi, Atgadījumi, Ko Ienīstat,


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vakar, dodoties atpūsties uz Vecrīgu, acīs iekrita mūsu pilsoņi, kurus drīz jau būs grūti nosaukt par civilizētiem.

Katrs piektais pretimnācējs ir kaut kāds šmurgulis, kas ir aizlējis mūli līdz nesaprašanai, šņauc puņķus zemē, spļauj kur pagadās. Savairojušās ir arī sīko zaglēnu grupiņas, kas patrulē pie stacijas laukuma, autoostas un tirgus rajona.

Sabiedrībā lēnām pārvēršas par lopiem, un sajūta tāda, ka pēc gadiem desmit šeit būs iznīcība, lielie uzņēmumi būs pārpirkti un viss latviskais sāks zust.

Jāsāk domāt par šīs banānrepublikas pamešanu.

Edited by Glud!naTajs
Link to comment
Share on other sites

Jaapiekriit Gludeklim par to bushanu ir, reali cuukas paarveeshas, vecrigaa vispar pilns ar knarnjiem, kas dara ko un kaa grib, besii taadi pidrilas... Un visvariaak man besii civleki, kas visu laiku par kaut ko sudzaas sudzaas sudzaas sudzaas.... Reaali tas mani izraisa, aizej pakaries un miers nevis njaudi pa puss pasauli, cik tv nabadzinjam ir slikti :meele:

Link to comment
Share on other sites

Man riebjas cilvēki, kas nemitīgi gaužas, sūdzas un vaid par situāciju valstī, lai gan paši ir aktīvi sapuvušās sistēmas dalībnieki un nav darījuši neko, lai situāciju mainītu.

Link to comment
Share on other sites

Vakar biju Lietuva un secinaju ka tur cilveki tomer ir daudz atsaucigaki un izpalidzigaki neka Latvija... un es to ieniistu. Vecpilseta viss norit mieriigi jaunieshi lai ari iedzerushi bet kulturali. Un staigajoties apkart man neviens neuzprasija cigareti. Uz celja brauceji ir ari daudz kulturalaki un negriez viens otram celju nost... Pat pa štrasi visi brauc mierigi 100 - 110km/h lai ari bij brinumi kas nesas garam. Pasi ari leni nebraucam jo miegs nak... Un un cilvekus treninjterpa redzeju tikai 3 nakts viiduu. Taka secinajumus izdarat pashi.........................

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais secinājums ir tāds, ka Lietuvā ir 7x mazāk krievvalodīgo.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...