Jump to content
GIGN Forum

Vilktspēja...


amnezija
 Share

Recommended Posts

Izlaidīsim to daļu, kur saņemu pilnus postus ar laipnībām un teikšu, ka datoru jomā esmu vairāk uz Jūs tāpēc pirms tērēt naudu labāk lieku reizi uzprasīšu...

Tā nu sanāca, ka vēlos iegādāties TF2, bet negribu šaut pa zaķi, kuru pēc tam ēst nevarēs. Mīkla, kas mani neliek mierā ir tas vai man CPU vilks, jo cik nu zinu, tad vismaz minimumam 1.7GHz vajag.

Procesoram man apraksts ir šāds:

Intel® Core2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz 1,50GHz

Viss ir kopēts, un nekas dzēst vai pievienots. Tagad es esmu nesaprašanā vai man ir tikai 1.5 vai divreiz pa 1.5 un tad kopā ir 3 vai tomēr tā tas neštimm? Cik tad man īsti ir to GHz tam verķim un vai maz no CPU puses TF2 vilks tā, lai var normāli paspēlēt. Respektīvi, lai internetā man ik pēc otrā soļa viņš neieķertos. Nē.. vispār vai viņš vispār nelagos datora vainas dēļ? Internets ir cita runa... Nav vēlme spēlēt un it īpaši šķiest naudu ja man tas nedos baudu, bet spēle ķersies....

Link to comment
Share on other sites

Kāda jēga cik liels procim ātrums? Galvenais i FSB (Front Side Bus)

Būs kaut tev 10GhZ bet FSB 100 tad tu tāpat vari turpināt ar lagiem! :D

1. Kad kopē, vienmēr iekopē Videnes specifikācijas, CPU sp., RAM sp.

Īpašs teksts tiem, kuri domā, ka ar RAM'a daudzumu var baigi mētāt kruto, nu tad pateikšu: Tu ieliec iekšā sev 6 GB un domā, ka esi baigais ērglis, bet es savā ūberkrutajā mātenē ielieku 1 GB RAM'a ar 1866 MhZ un mans 1 GB krutāks nekā tavi 6 GB :)

OK nav ko lieki man te dirst, labāk dod FSB un videni! ;)

Link to comment
Share on other sites

Kefir tev nesanaca noblatos :D

P.S.

ja tev ir procis 1,5 bet spele ir 1,7 ghz prasiiba tad tev protams ies! Jo kad gaja prochi 1,x tad tas frekvences reali nevareja just.

Protams ja tev dators 2 kodolu nav par ko rupeties iznjemot Video karte ar directx 9.0+ atbalstu un ram ~1 gb

Speli varētu pat mēģināt palaist uz 3 pentiuma un vinja ietu bet cits jautajums cik smuki spelee tev izskatiisies!

Link to comment
Share on other sites

Pēc proča liekas, ka tas ir portatīvais. Portatīvajiem parasti ir draņķīgas video kartes. Man ir Dual Core 2GHz, 2Gb RAM un 256Mb iebūvētā. @ cs man max ir 60 fps un tf2 ir vispār čau. Nokačā zagto tf2 un paskaties kā tev kompis velk.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...