bullet Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 (edited) wtf ir māju karte?? Ā netieku šodien 20:00 eju prom šas. Tīri labs mods ir arī battletanks. Edited July 20, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Tā māju karte, par ko šie runā, izklausās pēc Castle Fight ? vismaz spriežot pēc game modiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) Castle Fight ? vismaz spriežot pēc game modiem. Tā ir. Šovakar esmu brīvs, tā kā visi gribētāji piesakās. edīte: Nu ne jau uz mani, bet uz māju kartes mačiem, protams. Edited July 21, 2009 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 ā lol castle fights arī normāla karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Klau, bullet, esmu palicis viens. Negribi uzspēlēt māju karti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 šodien laikam nesanāks, vispār kaut kā ar jums nesanāk, jo vakaros un pa dienu esmu kaut kur prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 (edited) zb ka visi mīž spēlēt dotu bez Asg! Bet jā, māju karte owno dirsu ok? Edited July 21, 2009 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 es arī labprāt uzspēlētu, itkā meganūbs neesmu, pāris mēnešus jau spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted July 23, 2009 Report Share Posted July 23, 2009 (edited) m3rsy, kas ir asg?? Man konkrēti zb, ka caur garenu katru spēli spēlējot, beigās ir palikuši labākajā gadījumā 6/10 spēlētājiem, kaut gan sākumā rooms bija pilns. p.s gludais uzraksti pa skayp, kad jūs spēlējat, ja būšu pie pc, tad uzspēlēšu. EDIT:bija jau labi, bet sūda megacreepi visu izjauca. Next ja vēl kādreiz spēlēsim, tad middle only. Edited July 23, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 24, 2009 Report Share Posted July 24, 2009 p.s gludais uzraksti pa skayp, kad jūs spēlējat, ja būšu pie pc, tad uzspēlēšu. EDIT:bija jau labi, bet sūda megacreepi visu izjauca. Next ja vēl kādreiz spēlēsim, tad middle only. Asg ir Sharingans. Nez, cik esmu Garenā spēlējis tad man parasti visi paliek arī uz spēles beigām, sliktākajā gadījumā 1 vai 2 iziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Bāc, kas tas pa sūdu man, vienreiz jau biju spēlējis caur Garenu, bet vakar nokačājot viņu, eju iekšā, wc3 rpg izstabā, sēž tur papilno cilvēku kaut kādā dota europe room *skaitlis* un tipja es ieeju vienā, speižu "Game List", un nekā nav? Ko nepareizi daru? Davaij, gogogogog tagad pēdējās dienās visu laiku eju pie kaimiņa kuram nav neta, savienojam pc ar LAN vadu, un gogog 1on1, 2vs 2bots, utt. Kmon, kmon, nekad nezināju ko pirkt, kad pirkt, kur pirkt, čalis pastāstīja teorija, un tagad man 24/7 praktika, lol. Daviaij pie Skordžiem, jau zinu ko ņemu visu laiku (nu tā ar visiem esmu spēlējis), bet visslabāk padodās kaut cik ownot ir ar Skeleton King, Leoricu, jā, mazulīt. Bet fak, pie Sentineliem, nēēsmu vēl izvēlējies ar ko rubīt, jo nu bāc tik daudz iespēju, un nezinu.. So, count me in, ja ir laiks, tad spēlēšu, OBLIGĀTI, Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 tu neesi galvu saspiedis atkal?? Ja nemaldos, tad tu spēlē vecu versiju, kur nevar ņemt jebkuru charu pie sentineliem un scourge... Ā vēl nevajag tēlot dauni, tas jau sen vairs nav smieklīgi. p.s davaj tikai saka gultā, vari neatbildēt nemaz uz manu reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 P.S. es teicu davaij, nevis davaj Un lol, es varu spēlēt gan -arom (all random/only middle) un varu spēlēt bez tā, kur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Mr.Cīpsla kaut kādu oldschool dotu spēlē un vēl joprojām paliek daunīša statusā. Mēs dotu spēlējam ar ventrilo. Ja gribi pievienoties, tad tikai ar ventrilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Heroes of Newereth > DotA HoN ir atsevišķa spēle, kas stipri atgādina war3. Pašlaik HoN ir closed beta stadijā, ja nemaldos (es jamajo nespēlēju, zinu tik daudz, cik padzirdu mircā). So yeah? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 HoN ir atsevišķa spēle, kas stipri atgādina war3. Pašlaik HoN ir closed beta stadijā, ja nemaldos (es jamajo nespēlēju, zinu tik daudz, cik padzirdu mircā). So yeah? Lieliska atziņa, es pats nespēlēju, bet gan gudri diršu malu malās. So yeah, pis taisni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Cuz it simply is. Ja jau to saka izbijuši doteri, tad kāpēc lai tas tā nebūtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 un kur ir ierakstīta saruna, ar kādu izbijušu dotas pro?? Tas kad kāds kaut ko uzraksta, nenozīmē, ka viņš saka patiesību... P.s gludais man VT ir saremontēts un tagad varu runāt, kā arī varētu kaut kad uzspēlēt drīzumā, ja ir kas spēlē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Nekad neesmu spēlējis, bet varētu pamēģināt.. Tik drošvien papriekšu būs jāizlasa entās lapas lai iebrauktu kas ko kā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 es tev ieteiktu labāk novilkt kartes modu ar botiem un uzspēlēt, vai arī youtubē paskatities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Spēles versija: 1.22.0.6328 Valoda: Krievu Legāla spēle: NĒ Situācija tāda, skatos es vot šo, te pamācību, spied, bet tāpat nevaru spēlēt iekš Garenas, kapēc? Interneta piekļuve ir, viss ir, bet varbūt tapēc, ka es nevis instalēju spēli, bet gan draugs uzreiz iedeva "mapīti" (ready to play) tipja, kur viss kā vajag, var spēlēt gan kampaņu, gan LAN'ā, bet iekš Garenas nevar, kapēc? Izmeklējos googlē, daudzi tādi jautājumi, bet dēļ autoru neuzmanības, viņi paši ir atrisināti, bet mans gan ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 tas tapēc, ka tu esi daunis. Lai spēlētu garenā tev spēles versijai ir jābūt 1.23a un valdoai Angļu, un mapes versijai jaunākajai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) "7-you need to update your patch to 1.22 to make sure if its 1.22 you have to check this!" Es saprotu, ka tā pamācība ir veca kā pasaule, bet KĀ LAI ES VARĒJU ZINĀT, KA MAN VAJAG TO FAKING 1.23 Un vēl to Ā. Bāc, mans panelis ģļučī, es cenšos nerakstīt ne bolda, ne italikā, ne sarkanajā, bet raksta, WTF? kk. nevermind. So, labi, paču dabūšu, bet kā man no krievu, bāzētā valodas pāriet uz angļu? Help. EDIT: Bāc, yeyeyeye, labs, kačāju tagad War3FT_123a_English, mby man nomainīsies valoda uz eng, pēc šī patča? YEEEE. Edited August 12, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 war3 valoda tev no patča neizmainīsies, iespējams, ka pat patču nevarēsi uzlikt, jo prasīs krievu? bet sazin. Oh yeah, tagad jaunākais patčs ir 1.24, kas "sapisa" labu daļu mapju tamdēļ, ka pirms tam tajās kartēs, kur tika izmantots JASS bija viens bugs, kurš tika plaši izmantots, jo bija vienkārši vajadzīgs advancētām fiškām; Blizz izlaboja (jo to bugu šķiet varēja exploitot, lai pačakarētu sistēmu) un visas kartes, kas to bugu izmantoja tagad ar 1.24 nestrādā. Un DotA arī it kā izmantoja to bugu, nezinu vai viņi jau ir "salabojuši" to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 lūk šo es nesaprotu, ja man ir 1.23 es varu spēlēt dotas versiju, kura ir paredzēta spēlēt 1.24, bet ja man būs 1.24 versija vai es varēšu spēlēt citus modus normāli?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now