Ziediņš Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 DotA - Warcraft III karte. Ja no šeit esošajiem savāktos kādi pāris purni - varētu kopā saspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Dota sūkā. Es nesaprotu, ko visi tā par to sūdu safanojušies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 5, 2009 Author Report Share Posted March 5, 2009 Ja rokas šķības un smadzenēs viena rieva tad viss sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Yeah, because popularity proves quality. Just look at dota Es arī nevaru saprast, ko cilvēki atraduši DotĀ. Iemēģini šo karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Es negribu iemēģināt nekādas citas kartes. Dota ir dota, warcrafts jau ir pavisam cita štelle. Es spēlēju caur garena klientu, kur vienlaikus dotu spēlē vairāk nekā 50k cilvēku. Topiks ir par to, vai vispār kāds no šejieniešiem spēlē attiecīgo karti. Man pie dziļi pie dirsas jūsu atsauksmes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipucis Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Man arī sākumā likās pēdējais sūds, bet galu galā iepatikās. Vajag tikai pamēģināt un iepatiksies.. tāpat kā dzīvē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Es spēlējum, bet tā kā tajā war3.lv bija pilns ar tādiem urodiem, kas paši taisās par ūberpro un kickoja ārā pārējos, vairs nespēlēju. Bet tā jau tīri ok, ar draugiem vispār forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 ja tiešām savāksies labs bariņš tad man nebūs grūti nokačāt wc3 un uzspēlēt ar jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Davaj, pierakstamies. Spēlētāji: 1. Sharis 2. Mersijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 bet es spēlēšu ar norunu, ka tiešām savācās normāls bariņš, nevis 4 cilvēki skraida pa visu mapi. P.S. amnījs mīž spēlēt, jo viņš nezin, kas un kad ir jāpērk, varētu mēģināt pierunāt viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Pats sākumā mācijos no šitā sūda http://www.dotastrategy.com/hero.html Attiecīgi paņem varoni un paskaties komentāros ko pirkt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) omfg, kaa man patiik dota. es ar 4 chomiem savulaik speeleejaam caur ggc (ja atceros pareizo nosaukumu). vesela komanda bijaam pajukaam, palikaam 2 un tagad pateicoties tam, ka choms nevar atnest man disku ar visu ko vajag prieksh dotas, es nespeeleeju + shobriid esmu palicis bez interneta, taa kaa shobriid nepaardziivoju, bet choms jau kaut kaads 20 lv garenaa.. pff, bet dota rullee noteikti. kaa jau Sharingan mineeja - war3 ir war3 , dota ir dota. Ja juus veel speeleesiet, kad piesleegshu internetu atpakalj, tad es noteikti pievienoshos un mosh choms arii Edited March 6, 2009 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Mani arī var rēķināt iekšā, ja savācās un ir kur spēlēt, arī neesmu ilgi spēlējis, tāpēc nekliedziet, ja kaut kas būs ne tā. Edited March 6, 2009 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 6, 2009 Author Report Share Posted March 6, 2009 Par skillu pofig - es ownoshu jūsu vietā Spēlēt vajag caur www.garena.com - tas ir klients vairākām spēlēm, tajā skaitā Warcraft III DotA Online tur ir pārdesmit tūkstoši no visām pasaules malām jebkurā diennakts laikā. Ideja ir tieši novākt bariņu tā, lai varētu pievakarē spēlēt 5v5 (5 gignieši pret kaut kādu kitajozu mixu) P.S Lai jautrāk - lietosim ventrilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simsonsss Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Labāk būtu savākušies cilvēki Vampirism fire/beast/midnight paspēlēt , vot tā ir mapa nevis dota Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Vampīrisma kartes ir pilnīgs mēsls. Kā var kaut ko tādu spēlēt.. Pirmos pāris playerus iznīcina, pēc tam pāris ir tā nocietinājušies, ka vampīrs var sēdēt malā un kasīt pautus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simsonsss Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Jāmāk spēlēt tad nevajadzēs pautus kasīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Sharingan, tā kā esi atgriezies, varbūt savācamies un uzspēlējam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 8, 2009 Author Report Share Posted July 8, 2009 Man jaatgūst forma. Būšu bots turpmākās pāris nedēļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Esam 2. Gan jau vēl mērsijs ar piedžoinos. Tagad, lūdzu, apskaidro mani. Kas ir ar to garenu? Ko man darīt? Patlaban lejuplādēju no outlaw wc3+tft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Tagad, lūdzu, apskaidro mani. Kas ir ar to garenu? Ko man darīt? Patlaban lejuplādēju no outlaw wc3+tft. Garena prosta nokačā un uzinstalē. Nu varam dotu uzkapāt ar ventrilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Novelc klientu, piereģistrējies, ieej War3 TFT RPG istabā (parastajā War3 TFT custom mapes nedrīkst), izvēlies kādu DoTA's sub-istabu, palaid spēli caur Start Game (pirms tam settingos jānorāda, kur atrodas .exe), ej iekšā Local Area Network un voila - vari pievienoties/taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Visu sačinīju. Esmu gatavs spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Savācamies ap 21 un uzspēlējam? Sharigan, tad pie viena sačinī ventrilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Vi sitter har i venten, och spelar lite DotA? ja, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now