Outsider Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 patiesiibaa awp_map2 vareetu ielikt dienas mapcyclaa, vnk es arii esmu speeleejis awp_map2 pa nakti ( sen sen atpakal ) un nereali uzdzina miegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 man leikas, ka aimmaps nav ielikts mapciklaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 aimmaps nav domaats 9 vs 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 nu labinji man jau vienalga,kas te notiekaas peec 24.00 galvenais,ka pa dienu var normaali uzspeeleet(ar to arii man pietiek)!!! Macho man nedaudz saburziijaas tikai krekls,pakaljaa neieraavu pa laimi......labi po kas citos serveros vai ne!? dotajaa momentaa iet runa mini mapaam uz GIGN!!! P.S kapeec juus de_nuke pa dienu uz vote pat neuzliekat,vo besiigi....speeleeju kopsh riita,bet uz pusdienlaiku veel ne reizi vina nav bijusi psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 (edited) Jo ,tomas, šis awp2 (it sevišķi pa dziļām naktīm) man uzdzen miegu - tie sāvieni + totālā lamošana un garlaicīgais basecamping - es ar labāk uz kādu laiku aizeju uz citu serveri, vai pa netu palodāt nekā spēlēju to Tur jau taa lieta ja map`e netiek nomainiita, tad uz kartes vidu, ir ieveerojami mazaak speleetaaju! Edited July 3, 2005 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Kādreiz ar džekiem skolā tīklā spēlējām CS 1.5.. bija kaut kāda mape, kur CT jāiet viesnīcā Hosti glābt. Tā bija interesanta. Mosh varētu kaut ko līdzīgu dabūt. Es no mapēm neko daudz nejēdzu, nosaukumus toc nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
destrukt^ Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 Flea no kurienes tu saki esi(pilseeta) !?? Loti interesanti,jo es ar a dzekiem shulee raavu cs'u bet tas bija sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
sido Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 nezinu vai ir diez ko laba bet varu ieteikt fy_knifearena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qanto Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 piekritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 psc!!besit jau saak tas Gign!!!kas nevar norm kartes uzlikt!!!!Admini vispar reti raadaas!!!!un vajag tak tas kartes mazaas ko 6vs 6 baigi interisanti spleet kautkadu airstript domajat lidzi tak!!!!kaut vai parastakas awp_map2, aim_map, nu plzz ieliekat !!!!!vakaros vajag kautko interesantu nevis visu dienu 1pec 1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 zel ka nau ko vakaros spelet to de_nuke jau Zb Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 (edited) ka_fightklub <-- FUN FUN FUN (shito vajag peec iespeejas biezhaak likt, baigi laba) Edited July 5, 2005 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 izsaku visiem bridinajumu par sticky topiku nelasishanu, man vienkarshi slinkums visiem vaarnas likt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts